водниста хремаа

• 3 149
  • 7
  •   1
Отговори
Моля за помощ, някой знае ли как да спра хремата , като вода. Слагам клеева тинктура, тампони, но не помага. Хремата е съпроводена с постоянно кихане . Имам капки Олинт, но незнам дали може да си слагам тъй, като кърмя. Моля някой ако знае някаква рецепта как да спра тази гадост нека пише Sick

# 1
  • София - Рим и обратно
Аз такава хрема я спирам много бързо с капки Тобрекс. Те са антибиотични и са за очи, но вършат перфектна работа при хрема. За посточнното кихане и дразнене в носа, Виброцил помага. Комбинирам двете неща.

# 2
Аз такава хрема я спирам много бързо с капки Тобрекс. Те са антибиотични и са за очи, но вършат перфектна работа при хрема. За посточнното кихане и дразнене в носа, Виброцил помага. Комбинирам двете неща.
Да Тобрекс съм слагала на малката, ще опитам бях ги забравила. Мерси

# 3
Аз онзи ден пазарувах разни работи от една аптека и взех на майка ми Био масло за нос Дара.
Тя постоянно ползва като има хрема разни Виброцили, Ксилометазолин и т.н., но те не могат да се ползват дълго време. Докато това е като водичка, не е гадно и уж има ефект.

Ще ти излезе като го потърсиш в Гугъл, че тук не ми дава да пусна линк.

# 4
Щом хремата е като вода Тобрекса няма да помогне,защото той е за гъсти зелени бактериални сополи.Вземи си някакви подсушаващи капки като Виброцил.Той става за бебета и при кърмене.

# 5
От снощи капя Тобрекс и хремата намаля  Hug

# 6
  • София - Рим и обратно
Щом хремата е като вода Тобрекса няма да помогне,защото той е за гъсти зелени бактериални сополи.Вземи си някакви подсушаващи капки като Виброцил.Той става за бебета и при кърмене.
И аз мислех така, но лекарят ме посъветва да взема пак от тях при последната водниста хрема на дъщеря ми. Факт е, че на втория ден хремата спря изцяло Peace. Продължих да капя 5 дни обаче. Не трябва да се спира при облекчение!

# 7
Аз лично не бих капала за всяка хрема антибиотични капки.Може и да минава хремата от Тобрекс,но се получава резистентност все пак.Това е моето мнение,естествено,че ще слушате лекарят си.

Общи условия

Активация на акаунт