МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 658
  • 833
  •   1
Отговори
# 690
Ради, всичко   Blush Чака ли мнооого за самата операция ( от преглед до нея)  изследвания, цена . Всичко! Ной-Вече правят ли всичко възможно да запазят яйчник, тръба и т.н
От Бургас съм и малко ще е трудно с  пътуваниятя , но ако стават бързо нещата да се ориентирам на там.

# 691
Да, благодаря ти  Hug
Момичета , имали ли сте проблем с НЕ отговарянето на тел на регистратурата? Звъня от час, никой не отг.
А на последния номер се включва гласова поща , чудя се дали не е на някой от док?
Писах им и имейл, дано поне там да има отг.

# 692
Да, благодаря ти  Hug
Момичета , имали ли сте проблем с НЕ отговарянето на тел на регистратурата? Звъня от час, никой не отг.
А на последния номер се включва гласова поща , чудя се дали не е на някой от док?
Писах им и имейл, дано поне там да има отг.

Здравей, много често се случва, ако момичето временно не е там, доста е изнервящо,няма директен с лекарите,те трябва да те прехвърлят

# 693
Ясно е положението,че е доста натоварено Sad Телефоните дават свободно и докато ги превъртя и трите вече са заети  Mr. Green Док ми отг на имейла, но ме праща на регистратурата Simple Smile Ще опитвам, няма начин .

Редатирам се , да не пускам друг пост : Без да искам да ги обиждам ми се струва НЕСЕРИОЗНО това НЕотговаряне.  Колкото и да е натоварено от 9:30  Whistling до сега правя опити  и нищо  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 12:43 от Live_Love

# 694
Ясно е положението,че е доста натоварено Sad Телефоните дават свободно и докато ги превъртя и трите вече са заети  Mr. Green Док ми отг на имейла, но ме праща на регистратурата Simple Smile Ще опитвам, няма начин .

Редатирам се , да не пускам друг пост : Без да искам да ги обиждам ми се струва НЕСЕРИОЗНО това НЕотговаряне.  Колкото и да е натоварено от 9:30  Whistling до сега правя опити  и нищо  Crossing Arms

На кой номер звъните?Аз винаги използвам 086660560 и се свързвам.

# 695
Разбрах, че д-р Любомир Бойчев ще отсъства в началото на март. Някой знае ли точните дати от кога до кога няма да го има?

# 696
Успях  Peace свързах се .
Имам час за средващата седмица.
Препоръчайте ми хотел.

# 697
Успях  Peace свързах се .
Имам час за средващата седмица.
Препоръчайте ми хотел.
Браво Simple Smile Хотел Дунав на 20м от мидицинския център е Simple Smile

# 698
Здравейте момичета минавам само да се отчета утре ми е така дълго чакания час.  Стискайте палци много се вълнувам  #Crazy

# 699
Здравейте момичета минавам само да се отчета утре ми е така дълго чакания час.  Стискайте палци много се вълнувам  #Crazy
Успех  Peace

# 700
Благодаря bouquet

# 701
Момичета здравейте  искам да ви кажа колко съм разочарована за сега от МЦ едно ,че пътя до тук беше меко казано отвратителен но не това е най-големия проблем часът  ми беше за 17:45 идваме и какво се оказа 11 човека преди нас... нещо се било случило и "лекичко" били назад с часовете имаше жена на която часът и беше в 14 и още не беше влязла. Ще чакаме поне до 22ч....... надявам се поне др Бойчев найстина да се окаже такъв за какъвто го мисля и всички мнения който съм чела за него да са верни Sad

# 702
  • Русе
Момичета здравейте  искам да ви кажа колко съм разочарована за сега от МЦ едно ,че пътя до тук беше меко казано отвратителен но не това е най-големия проблем часът  ми беше за 17:45 идваме и какво се оказа 11 човека преди нас... нещо се било случило и "лекичко" били назад с часовете имаше жена на която часът и беше в 14 и още не беше влязла. Ще чакаме поне до 22ч....... надявам се поне др Бойчев найстина да се окаже такъв за какъвто го мисля и всички мнения който съм чела за него да са верни Sad
Явно не са ви казали, че се чака много. Това е нормално. Аз с час за 14, съм влизала в 24 ч. Докторите са много заети, носят сто дини под една мишница, но ще ви приеме док споко, в колкото и часа да е. Случват се спешни ситуации- раждане, операции. И да знаете за друг път, че се чака. Спокойно, заредете се с търпение. Всичко си струва пред тези невероятни професионалисти! Успех! Peace

# 703
Аз лично съм чакала и по 5часа ,но винаги след това излизам с усмивка от кабинета.Винаги има забавяния до обяд е в общинската болница прави операции.После в центара ,ако има пункции и трансфери и след това започва с преглидите.Но въпреки многото хора обърща внинание на всички.Това е което мога да каза..!

# 704
eleq, ти излез спокойна от кабинета и доволна от прегледа  и с добри новини, апък чакането е бял кахър  Whistling
И аз съм с късен час за идната седмица и се надявам да няма закъснения, но ако има такива да са минимални.  Peace
При всички случай ще дам отчет  Mr. Green
Да кажа , че съм чакала няколко пъти по 2 -3 часа пред кабинет на гинеколог и то все заради спешни случаи или раждане - кротко си чакам и не мрънкам  Peace , ноооооо съм чакала почти толкова време и без док да е имал нещо спешно ....пие си кафенцето с едно от момичетата което е на стаж или как се казва ...нз как ги водят , но присъстват на прегледите и им показва и обяснява .... ( това за док в една от болниците в Бургас )

Общи условия

Активация на акаунт