МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 639
  • 833
  •   1
Отговори
# 720
За съжаление все още не съм в никой месец Sad спореден някой лекари съм за операция  , но док ще каже с точност на прегледа. Именно за това отивам . И ако няма как да се избегне ...да ми я направи той. Да ми стискате палци  Praynig

# 721
За съжаление все още не съм в никой месец Sad спореден някой лекари съм за операция  , но док ще каже с точност на прегледа. Именно за това отивам . И ако няма как да се избегне ...да ми я направи той. Да ми стискате палци  Praynig

Разбира се  Praynig

# 722
Благодаря ти  Hug
И те чакам с положителен тест и здраво и пухкаво бебе на финала  Praynig

# 723
Live_Love пожелавам ти го Simple Smile Вярвай и ще се случи! Специалистите са добри, та дано стане в най-скоро време.  Hug

# 724
Здравейте, сега разбирам за тази клиника в Тутракан. Виждам,че са много добри спициалисти. Исках да отида на ФМ. Някой ходил ли е? Някакви впечатления? Също ли се чака много. Не съм инвитро забременяла, дали ще ми обърнат внимание?

# 725
  • Русе
Здравейте, сега разбирам за тази клиника в Тутракан. Виждам,че са много добри спициалисти. Исках да отида на ФМ. Някой ходил ли е? Някакви впечатления? Също ли се чака много. Не съм инвитро забременяла, дали ще ми обърнат внимание?
Коя седмица си? Може да отидеш, да. Но като се обадиш за час, кажи, че си за ФМ, защото дават часове месеци напред. Аз съм ходила на ФМ, в 20 г. седмица, много съм доволна, да, пред кабнета пак така се чака, няма как. Успех!  Peace

# 726
25 седмица съм,за втората ФМ. Ще се обадя, но ако трябва да чакам седмици...

# 727
  • Русе
25 седмица съм,за втората ФМ. Ще се обадя, но ако трябва да чакам седмици...
Ми ще кажеш, че си за ФМ точно, и ще ти дадат точен час, без да чакаш седмици. Те са наясно все пак, че за ФМ не се чака седмици!  Wink
25 не е ли късно за втората? Но може би не. Обади се скоро.

# 728
Благодаря ти.

# 729
Мацки, Здравейте  Hug
Прегледа ми мина и док предложи лапароскопия  (постъпване на 7 ми ,и на 8 ми лапаро , с опция да бъде на 09 или 10 ...Ако цикъла ми реши на прави номера) . Не се чувствах много добре и забравих да попитам в колко часа трябва да съм в болницата  (предния ден) и моля да ми кажете какво е хубаво да си подготвя (макар че имах някакъв багаж сега ) ще бъде добре да чуя мнения и съвети. Peace

# 730
За м.март ли ти е датата на лапароскопията? И д-р Любомир Бойчев ли ще те оперира?
Иначе по въпросите ти - не съм правила лапароскопия, но предполагам обичайните неща си вземи (нощница, тоал.принадлежности, чехли, хавлия, бельо, дамски превръзки...)
Успешна операция!

# 731
Да, за март . При Б. Бойчев съм.
Този багаж е готов  Stop друго освен това  newsm78 Храна?
А , и от коя страна е входа на болницата? Не можах да се ориентирам сутринта като минах от там.

# 732
Входа гледа към улицата.

# 733
Благодаря  Hug
Чакам още съвети  Peace

# 734
Аз имам въпрос ,който ми е малко неясен.Януари ходих при Л.Бойчев,понеже от около 2 години правим опити за бебче,но не се получава.Като първоначални изследвания ми каза да си пусна 5 хормона,между 3-ти и 5-ти ден от МЦ.И после да се обадя да запазя час за цветна снимка,която тряббвало да се направи до 3-5 дена след МЦ,и спермограма на М.  1-2 месеца нямаше как да си пусна хормоните,затова сега мисля да отида,но не ми е ясно кога точно трябва да се обадя дали веднага като ми дойде,или като пусна хормоните,дали пак ще се чака 1-2 месеца за цветната снимка или веднага ще ми я назначи след пускането на хормоните.А и след това и за самата цветна снимка,ме е страх.Просто има много неща ,които не са ми ясни.

Общи условия

Активация на акаунт