дайте съвет за бодитата

• 4 666
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
И аз ползвам бодита, удобно е. Твоето бебче е много малко, но не се притеснявай, не мисля че ще му е студено само по ританки на крачето. Освен ако ританките не са съвсем тънки, но не мисля че за зимата ползваш такива.

# 46
  • Толбухин
От когато се е родил Емо ползваме само бодита,като беше по-малък ползвах ме от тия които се закопчават и отпред за по-лесно обличане Peace

# 47
Аз също от бебе до ден днешен обличам малкия пакостник с бодита. Няма нужда да слагаш гащички - само памперс и отгоре боди е достатъчно при стайна температура от около 20 градуса + разбира се гащеризонче или ританки с блузка.

# 48
Моят съвет е да си вземеш 2-3, да имаш. На мен лично и в по-хладни летни вечери през юли ми бяха необходими за бебока. Пък знаеш какво шантаво беше последното лято, така че наистина, вземи си. Съди по себе си - сигурно и ти се чувстваш по-удобно в по-хладно лятно време с една блузчица с дълъг ръкав, от колкото с нещо с къс или без ръкав и отгоре с жилетка, само заради дългите й ръкави.

# 49
  • София
За мен бодито е много удобна дрешка. От както се е родил Криси, докато тръгна на ясла ги ползвах постоянно. Сега му ги обличам, когато не е на ясла. Мисля, че е достатъчно да му облечеш боди с дълъг ръкав и тънка блузка за вътре, а за навън с по-дебела.

# 50
  • Толбухин
Ако се притесняваш вземи 1-2 за да имаш,но мисля че боди с къс ръкав и комплекче с дълъг ръкав от горе ще е достатъчно.

# 51
  • София
Аз бих си взела, защото може да е хладно. Може да се обличат и вечер, но ти ще си прецениш.

# 52
Елена се роди на 29 май и съм ползвала доста бодита с дълъг ръкав, защото имаше доста хладни дни. А и трябва да мине време бебо да се климатизира.

# 53
Трябват си и още как!

# 54
Ние от самото на4ало сме само със бодита GrinningЗа мен бодито е много удобна дреха Grinning

# 55
  • София
тъй, тъй, и аз в отбора. Удобно нещо е бодито. Не трябват нито ризки, нито камизолки, нито гащи. Така до втората година можеш да обличаш и направо гащиризонче или комплектче отгоре. А през лятото да си седи по боди.
Това е и моето мнение.

дааа... няма нищо по-удобно от бодито според мен:)

# 56
Аз от самото раждане обличам дъщеря си само с бодита, няма опасност да се разпаше и кръшчето и да остане голо!Зимата с дълъг ракав, лятото може само по боди и някакви гащички, дори аз самата нося боди, страшно ми е удобно и практично

# 57
Определено бодито ми е по-практично.Докато бешеновородено бяхме на камизолки гащички,но след това постепенно минахме на бодита. Peace

# 58
Според мен си вземи едно,две да си спокойна.Аз лично обичам да съм подготвена,пък най-малкото е трудно да предвидиш времето Naughty

# 59
аз съм от майките противнички на голямото навличане на бебоците...смятам, че в най-студеното време е повече от достатъчно бебчо да е облечен с боди и блузка с дълги ръкави, чорапогащник и панталонки...но това си е мое мнение де...на никой не го налагам...знам че на много майки, свикнали да обличат добре своите деца това ще им се стори лудо предложение Wink
И аз така... ама все пак слагам и якенце отгоре Wink Ако говориш за навън де, за вътре ми се вижда множко Simple Smile Аз също го обличам леко, откак се е родил, и да чукна на дърво, досега не се е разболявал Peace

Общи условия

Активация на акаунт