дайте съвет за бодитата

• 4 667
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз обличам Дара така: тениска (блузка с къс ръкав), боди с дълъг ръкав, панталонче (тип анцунг) и чорапи.

# 31
За малките бебчета са удобни бодитата, които не се обличат през главата. Много по-добре е детето да е с боди, отколкото с ританки и ризка - така кръстчето не е голо. Аз слагам най-отдолу боди, върху него ританки и блузка, и най-отгоре гащеризонче или панталон и по-дебела блуза.

# 32
  • някъде ... тук ...
С големия нямах бодите и първите няколко седмици го обличах по същия начин като теб, tony_nm. Още първите гости ми подариха едно боди с къс ръкав и "се родих". Накупих още и зарязах камизолки и гащи. Сега казах на майка ми да ги даде някъде и изобщо да не ми ги праща. Не се притеснявай за крачетата, няма да настинат.
Аз обличам Гого, откакто се е родил, с боди с къс ръкав и отгоре цяло гащиризонче или блузка и ританки. Тъй като си събува терлиците, му обувам чорапи под ританките и така пълзи напред-назад вече Sunglasses

# 33
Аз обличам само бодита без гащички горното панталонче мисля че му стига на бебето

# 34
  • София
На мен лично бодитата ми бяха най-удобните и практични облекла за Дияна. Ползвала съм и с къс и с дълъг ръкав. Слагам памперса и отгоре бодито. Бодита и обличах до късно (искам да кажа възраст).

# 35
Въпреки, че все още не съм родила смятам, че бодитата са най-удобният и удачен вариант за обличане, лично аз само такива съм си купила, нито блузки тип"прегърни ме", нито отделно гащички имам намерение да обличам Peace

# 36
тъй, тъй, и аз в отбора. Удобно нещо е бодито. Не трябват нито ризки, нито камизолки, нито гащи. Така до втората година можеш да обличаш и направо гащиризонче или комплектче отгоре. А през лятото да си седи по боди.
Това е и моето мнение.

# 37
  • При хората, които обичам
И двете деца обличах изключително с бодита и гащеризони. Имаме много. За съжаление, след като се махне памперса, вече не са така удобни - просто не могат да се справят сами.

# 38
  • София-там нейде в западната част
аз също ползвам бодита- въпреки че имам и два комплекта блузки с гащички,но определено бодитата са по-практични за мен и за бебка/не се разгащва/

# 39
За мен бодитата са изключително практични и удобни ... От както се е родила моята госпожица, няма ден да е била без боди ... Всички тениски тип Прегърни ме и подобни - така си стоят нови - новинчки .. Без боди съм за никъде .. то си й държи памперса да не климбучка напред -назад и не се свлича по тоя начин ... С две ръце съм ЗА бодитата ... лятото с къс ръкав, сега студените месеци - дълъг ...
Над памперса слагам боди, чорапки (чорапогащник), панталонче или от сорта, а отгоре - блузка, фланелка, слитчър и тва е  ...

# 40
  • Бургас
Бодита започнах да обличам/през главата/ към третия месец и така досега. Много са удобни. Щом терминът ти е юни, мисля че ще ти трябват точна за есента. Не мога да си представя как обличате боди/през главата/ на новородено  newsm78
А като се свикне се обличат и на мен с първото ми трепериха ръцете ама с сега с бебо обличам всичко
И аз мисля че нищо не е излишно миналата година си беше хладно до края на юни така че вземи едно две,като стане въпрос за бебе нищо не ми е било излишно

# 41
От деня на раждането до ден днешен дъщеря ми е само с бодита.ползвам ги придимно вместо потник и гащички.Имам и две,които й ги слагам като връхни и отгоре с жилетка.Според мен това е най-практичната и удобна дреха.

# 42
 newsm10  И аз съм на мнение,че бодитата са най-удобни поне докато се ползва памперс.

# 43
Аз да си призная ги харесвам много бодитата. С тях съм сигурна че кръсчето на бебоците са винаги облечени а за мен това е най-важното Simple Smile
А докато ползвам памперси, честно казано ползването на гащички ми се струва излишно...аз съм от майките противнички на голямото навличане на бебоците...смятам, че в най-студеното време е повече от достатъчно бебчо да е облечен с боди и блузка с дълги ръкави, чорапогащник и панталонки...но това си е мое мнение де...на никой не го налагам...знам че на много майки, свикнали да обличат добре своите деца това ще им се стори лудо предложение Wink
Но това което искам да ви кажа е, че никога не съм навличала малчуганите а са много здрави деца, така че...явно от навличането не зависи Wink

# 44
И ние така. Бодито много добре му държи памперс, иначе като рита много си го смъква. Полаваме с дълъг ръкав, а като се затопли, ще минем на къс.

Общи условия

Активация на акаунт