Хроничен цистит

• 2 503
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. На 19 години съм и имам цистит, който не мога да излекувам от дълго време. Откриха ми бактерията escherichia coli, след лечение с антибиотик успях да се излекувам от нея, но оплакванията ми не спряха. Ходих на нефролог - казаха ми, че бъбреците са ми добре, и не виждат нищо притеснително. На гинеколог също бях, и проблем нямаше. Пия urokomfort (с червена боровинка) както и цистон вече около месец. Обръщам се за съвет на какъв лекар да отида и какви изследвания да си направя, защото всички вдигат рамене..

# 1
има дълга и широка тема по въпроса във форума

# 2
  • София
Взимай хранителни добавки, които съдържат голямо количество Д-маноза. Това е специфичен вид плодова захар, която прочиства бактериите перфектно. Аз съм пила Цистостоп хроно и рапид - рапид съдържа повече от това вещество, 1000 мг.

# 3
  • Пловдив
охххх, и аз бях като теб с тоя цистит.Ей в месеца по 2 пъти ми се появяваше и директно с остър цистит. Нямах леко парене преди това, за да разбера, че ще ме тръшне. Направо си пишках кръв директно. Ходих по лекари и Аб пих и никакви резултати. Така бая време (1-2г). Накрая установих, че от ципрофлоксацина вече не ми минава и реших всеки път като ме почне цистита, сутрин да си пишкам в чашката и да я нося в лаборатория. Е пак ме хвана цистита, пуснах урина и Ешерихия коли. ОТ там директно за направление и при уролог отидох. Гледа ми бъбреците на ехографа, пикочен мехур и ми изписа АБ. Пих го 10 дена тоя АБ и крайййй. Сега вече знам, почне ли ме цистита веднага пускам урина. Преди не го правих, а мислех, че ми е хроничен и че като ме лъхне малко вятъра и се отключва. Много пиех мечо грозде. Всеки ден си варях и ме облекчаваше. Но според мен като цъфниш веднага на другия ден си пусни една урина - 8лв струва, ама поне ще знаеш какво ти има. И ако има изолирана някаква гад си вземаш напрление и на уролог. Това ми е съвета

# 4
Здравей! Дъщеря ми я мъчеше хроничен цистит почти 2 години. Какви ли антибиотици не ни изписаха, накрая стигнахме до мускулни инжекции, а беше на 9г само... След много ровене и алтернативни лечения през това време, които опитвах я излекувах с кори и листа от лешник/Леска/ Билка, която се вари и се пие цял ден, посочено е как. Тя я пи 1 месец и мъките свършиха. Това беше преди почти 3години. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт