Парфюмни размисли и страсти - 187

• 68 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Ренета и Алантоин бяха перлено- розови, гъсти и приятно ухаещи шампоани - не мога да им определя аромата, но за мен беше сходен с този на парфюмериен магазин. Така мирише витрината ми, в която си държа всички парфюми. Като прибавя и това, че мама винаги ми слагаше такъв шампоан в чантата, когато отивах на лагер.... Heart Eyes Ще го пробвам този Пиге.

# 601
  • София
Момичета, имам питанка newsm78
Любими парфюми са ми Sensuous Noir на EL и Coco Noir. Има ли шанс да харесам и Целувката на дракона на Картие? Хареса ми много пирамидата му, но не съм го тествала офлайн. Мерси  bouquet
Ако пишеш от къде си, може и да се намери някой да ти покаже Драконовата целувка и сама да прецениш Wink

# 602
  • София
Coco Noir ми е много много траен, 3-4 пръскания най-много рано сутрин, усещам го даже на другия ден и просто подновявам.

# 603
Леле, къде ме върна в тоя шампоан Ренета! Десети клас, голямото междучасие, както се казва  Laughing
Съвсем ясно си спомних как ухаеше! Не съм запозната добре с уханята на Пиге, но се изкушавам да пробвам този.

# 604
Забравих да споделя, колко много ми хареса Jeunesse Robert Piguet Heart Eyes
Ако някой си спомня розовия шампоан Рене(а)та, може да го открие в този парфюм  Heart Eyes. Мускусен, помаден, цветно-розов. Много богато се развива, цветята сякаш цъфтят и ухаят все повече и повече, като букет, внесен в затоплена стая. В базата има една красива сладост, без да прилепва по гърлото. Сутринта цялата стая ухаеше от блотера. Другите от серията не съм пробвала, но със сигурност ще го направя.
На мен пък никак не ми хареса този парфюм. Поръчах проба и се напръсках в работата заедно с колежките, абсолютно нито един човек не го хареса. Много цветя, много чудо. Не очаквам такива аромати от Пиге и съм разочарована.
Шампоана не си го спомням аз и не съм го чувала дори.

# 605
Cvetij, от Пловдив съм.
Блазе ви за трайността на Коко.. По принцип кожата ми буквално 'изяжда' парфюмите. Най-траен се оказа La Vie Est Belle. Върху дрехи трае с месеци Laughing

# 606
Чета ви и се разтапям...набелязвам,сортирам и се запознавам с неща за който не съм подозирала че съществуват:hug:.Искам да открия нещо лятно с аромат на пудра и да е някак завладяващо и интересно.Приемам всякакви предложения  bouquet

# 607
Slanceto 1, Love,Chloe?

# 608
Майско цвете това Chloe ли имаш в предвид http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Love-9370.html

# 609
  • София
Въпросното ядково Кавали също ще го търся. Има ли го Бюти Зоните или другаде за тест?

Аз днес го видях в Сефора в The Mall,а в Дъглас според мен беше свършил,защото когато излезе си спомням,че точно там съм го тествала.Този аромат в началото при мен е ирис с кожа,а в драйдауна си е отвсякъде любимия ми Just Cavalli, т.е. чисто тиаре.

Днес в Сефора тествах най-новия от същата марка Paradiso Roberto Cavalli for women.Не е нещо особено,но аз обичам такива летни аромати, леки, ефирни, свежи, напомнят ми за Гърция и безвремието,което съпътства лятната почивка там.

# 610
  • София
Чета ви и се разтапям...набелязвам,сортирам и се запознавам с неща за който не съм подозирала че съществуват:hug:.Искам да открия нещо лятно с аромат на пудра и да е някак завладяващо и интересно.Приемам всякакви предложения  bouquet
Най-пудрената пудра.

# 611
Slanceto 1,да,точно това  Simple Smile

# 612
  • София
Момичета, извинявам се за нахлуването в темата, прегледах последните страници, но не намерих отговор на въпроса си. Имате ли впечатления от новия парфюм на Ив Сен Лоран, абсолютно влюбена съм в аромата, но ме интересува дали е дълготраен. Знам, че е доста индивидуално, но последните ми покупки са пълна нула от към дълготрайност, и не ми се експериментира отново  Twisted Evil

# 613
Прилична трайност има парфюма, но чудеса не прави. Пробвай го, защото на различните кожи показва различна трайност.

# 614
  • София
Прилична трайност има парфюма, но чудеса не прави. Пробвай го, защото на различните кожи показва различна трайност.

bouquet Благодаря ти за бързия отговор!

Общи условия

Активация на акаунт