Парфюмни размисли и страсти - 187

• 68 941
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Пробвах Chant d'Aromes. За мен това си е чист хотелски сапун. Нищо в него не ми хареса.

Но един друг, Habit Rouge, яко ми завъртя главата! Уникално произведение на изкуството! Горкото ми портмоне...

# 91
На мен Chant D'Aromes не ми беше направил голямо впечатление, твърде обикновен цветен ми се видя (но съм го тествала преди няколко години...) Дали да го пробвам пак? newsm78
Не. Simple Smile

# 92
  • Belgium

На мен Chant D'Aromes не ми беше направил голямо впечатление, твърде обикновен цветен ми се видя (но съм го тествала преди няколко години...) Дали да го пробвам пак? newsm78

Да  Wink

# 93
По темата Simple Smile ИСЛ- Париж, Шанел - Коко
И двата не ги ползвам отдавна , но са ми носили радост.

Да се изкажа за някои  рози които пробвам обстойно тези дни. И не само.  
Rosa Nobile Acqua di Parma. Хубава мандарина усещам в началото което е плюс, но самото съчетание на съставки и най-вече мускуса ми порти нещата. Аромата ми  е скучен.
Благодарение на прекрасна съфорумка освен него имах и възможност да се запозная с Chanel Beige . Аромата е точно това което си представях. Белоцветен, леко меден. Меда не ми се развива лошо в никакъв случай. Елегантен, нещо което никога не бих купила. Предполагам че за почитателите на такъв тип аромати този е един от най-любимите им Simple Smile
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Velours- красива роза, която се запудря като цяло много приятна , женствена , струва си проба от розолюбителките. Преди време когато я тествах в магазин ми се стори много нетрайна а мен този показател не ми е основен. Сега при разнасяне положението е много добро особено базата на дрехи се усеща на другия ден.
Rouge Nocturne Terry de Gunzburg - сапунена роза на моята кожа, не ме впечатли.

# 94
  • на терасата
Цитат
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Velours- красива роза
Ще трябва да го пробвам, задължително. Има ли го в парфюмериите?

Да споделя и да помоля за съвет. Много харесвам този парфюм:
http://www.fragrantica.ru/perfume/Oriflame/Divine-2344.html
Години наред търся класен и траен парфюм, който е подобен на него. Не намерих.
Орифлеймският е нетраен и му липсва нещо, за да е класен, но замисълът на комбинацията от парфюмни съставки много ми харесва, много мой тип аромат се е получил.
Като най-подобен на него по усещане намерих този  http://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/V-Ete-773.html и изпръсках една бутилка Simple Smile
Но все още търся.... Моля, който може, да помага   bouquet

# 95
Пробвах Chant d'Aromes. За мен това си е чист хотелски сапун. Нищо в него не ми хареса.

Но един друг, Habit Rouge, яко ми завъртя главата! Уникално произведение на изкуството! Горкото ми портмоне...

Я, още един почитател на Habit Rouge.  Grinning
Аз си го купих след като дълго го нявестявах и пробвах ли, пробвах, докато реших, че ми е все тая, че е мъжки.

# 96
Сериозно ли Habit Rouge се води мъжки? Не знаех какъв се води, но като го пробвах, си помислих, че си е дамски...  ooooh!

# 97
  • София
Абсолютно мъжки си е, баща ми го ползва. Добре де вие не забелязвате ли кои парфюми са мъжки, т.е. поне в магазините , в които аз влизам - Сефора, Дългас и чат пат БЗ мъжките и дамските са разделени  Thinking

# 98
...Аз пък пробвах Shalimar и Shalimar Parfum Initial..Ами права беше Атти преди време да не пробвам,ама кой да слуша hahaha

# 99
Е, то някои са ясни. И масовите са разделени, даааа. Но тези бутиковите на Герлен, всичките бяха накуп върху масата. И като не съм запозната с аромата, пък и не ми направи впечатление като да е мъжки. Аз не съм спец в материята.
Но пък много ми хареса.

# 100
  • София
...Аз пък пробвах Shalimar и Shalimar Parfum Initial..Ами права беше Атти преди време да не пробвам,ама кой да слуша hahaha
Joy Joy Joy И си жив още, а? Бягай бързо да си смениш ника на Дънкан Маклауд  Laughing

Ама да позная ли, че си пробвал Шалимарите на блотер? Затова са били ужасни. Тези парфюми искат женска кожа  Flutter

# 101
Цитат
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Velours- красива роза
Ще трябва да го пробвам, задължително. Има ли го в парфюмериите?
Има го по Дъгласите, но в кои точно магазини не помня. Simple Smile

# 102
Жив съм, но последиците върху психиката са непоправими Laughing.Първо пръснах Шалимара на китката,но не събрах сили Initial-a да го нанеса на другата китка,просто напрегнах всяка клетка,стоически стиснах зъби,впрегнах волята...ама пак не посмях  Laughing

пък къде да търся жена под ръка,че и кожата и да ползвам  newsm78

# 103
Stennnly, не се страхувай от SPI, прилича си с Dior Homme Intense. Habit Rouge пробвал ли си?

# 104
Не съм пробвал Habit Rouge,но пък имам представа от DHI,значи гарантирате че е безопасно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт