Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Явно наистина е най-удачното решение. Ще ви следя.  Peace

# 496
Като че ли съм се насочила към The One.
Както всички те съветват да пробваш на кожа, така и аз. The One е силно ванилов и според мен също е сладък аромат, не знам как не го намираш за сладък! Доста монотонен и лично за моето обоняние има една дразнеща нотка, която е на амбрата в комбинация с останалите съставки, заради която не мога да го нося. Ароматът на амбра(амбър) понякога дава недобра реакция с кожата в някои парфюми и е добре при наличието на такава да се тестват лично, за да прецениш според своята химия дали се проявява добре или не. Силата на интензитета на излъчване на един парфюм зависи от количеството, което ще употребиш върху себе си. Щом ти харесва Armani Code, ти предлагам да пробваш Jour d`Hermes Absolu Hermes. Той е един също белоцветен парфюм, чиято плътност е олекотена с наличието на прасковен цвят. Много елегантен, шлейфов, траен, красив и позволяващ да бъде носен както денем, така и вечер. Цветен, но не сладък.

# 497
Не съм се изразила явно достатъчно добре.  Peace Не харесвам сладникави тип ''candy'', както ги описват някои. Утре отивам да изпробвам, ще пиша отзиви. Благодаря на всички  Wink

# 498
Покрай аромата на рози на Шанелските гримове се замислих - дали има парфюм с такава свежа роза като тяхната? Можете ли да ми препоръчате нещо?

Розата не е водеща в този http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/French-Kiss-27224.html, но на мен драйдауна на French Kiss много ми напомня на аромата на шанелските гримове. За съжаление не се намира лесно и по моя лична преценка е доста нетраен.

# 499
  • Пловдив
Нещо леснодостъпно с аромат на кафе/капучино , някой да се сеща?  Grinning

# 500
  • София
Сещам се за този http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Just-Cavalli-Her-847.html. Но трябва да го помиришеш Simple Smile Все пак за всеки е различно   bouquet

# 501
Да новия черен Опиум. Леко кафе с бели цветя.

# 502
  • Пловдив
Ще ги пробвам и двата. Кавалитата винаги съм ги подминавала  Laughing

densi ,  но този Опиум май няма да е за мен, от жасмина ми става лошо от край време (усеща ли се много?) , все пак няма да се въздържам от пробата , не се знае дали няма да изскочи зайче  Laughing     bouquet

# 503
  • USA, Steak State
По- назад видях, че си говорите за мед. Чист мед още от питата усещам в http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Precieux-Nectar-16035.html

При положение, че няма такъв в състава му.

# 504
Ще ги пробвам и двата. Кавалитата винаги съм ги подминавала  Laughing

densi ,  но този Опиум май няма да е за мен, от жасмина ми става лошо от край време (усеща ли се много?) , все пак няма да се въздържам от пробата , не се знае дали няма да изскочи зайче  Laughing     bouquet
Не не се усеща хубаво жасмин. Парфюма е страшно комерсиализиран и направен така, че да се продава яко и да се хареса на всички. Разбира се не се харесва на точно на всички, но аз с изненада разбрах че се свършвал по магазините, което за мен е парадокс. Не съм чувала парфюм от новите да свършва. Не го харесвам въобще и не съм го търсила за да ти кажа къде би могла да го пробваш. Аз имах проба и абсолютно всички колежки го харесаха страшно, а две вече го разхождат покрай Валентинските намаления.

# 505
По- назад видях, че си говорите за мед. Чист мед още от питата усещам в http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Precieux-Nectar-16035.html

При положение, че няма такъв в състава му.

Има нещо вярно, първата ми реакция за този парфюм беше - водниста кадифена орхидея.

# 506
На мен новият Опиум ми е  Sick . Определено не е мой.

# 507
  • Пловдив
Ан, Черният опиум го имаше и в Дъглас и в БЗ в Пловдив вчера.
На мен ми мирише на сладка торта с кафени нотки Grinning Манифесто ми харесва повече.

Да споделя, че от няколко дни имам отливка от Sublime Balkiss от мила съфорумка. Убиец е този парфюм, просто разкош. Рядко се впечатлявам толкова от парфюм, но този успя да ме заинтригува.
Когато го получих, го пръснах на китката и първото ми впечатление беше, че си е чист бъз, сок от бъз. Не му обърнах повече внимание. Обаче вчера и днес съм с него и е страхотен. Усещам го покрай мен през целия ден, изобщо не се крие, толкова ме радва и така страхотно се разкрива, че това ще ми следващата покупка.
Задължителна си е обаче пробата  Peace

# 508
  • Бургас
Ще ги пробвам и двата. Кавалитата винаги съм ги подминавала  Laughing

densi ,  но този Опиум май няма да е за мен, от жасмина ми става лошо от край време (усеща ли се много?) , все пак няма да се въздържам от пробата , не се знае дали няма да изскочи зайче  Laughing     bouquet
Не не се усеща хубаво жасмин. Парфюма е страшно комерсиализиран и направен така, че да се продава яко и да се хареса на всички. Разбира се не се харесва на точно на всички, но аз с изненада разбрах че се свършвал по магазините, което за мен е парадокс. Не съм чувала парфюм от новите да свършва. Не го харесвам въобще и не съм го търсила за да ти кажа къде би могла да го пробваш. Аз имах проба и абсолютно всички колежки го харесаха страшно, а две вече го разхождат покрай Валентинските намаления.
И аз обичам аромати на кафе и капучино. Пробвах Опиума, но и на мен не ми хареса изобщо. Ако беше преди пет години, сигурно щях да се впечатля, но сега ми се видя пълна боза. Съгласна съм с Денси - абсолютна масовка, много комерсиален, нищо новаторско. Наистина е направен, за да се продава много, в отговор на Животът е хубав на Ланком и Си на Армани, но под името на Ив Сен Лоран / и трите са собственост на Лореал/. Очаквах нещо по-специално.
Имам парфюма на Кавали, който е споменат по-горе. Интересен аромат е, личи си, че не е от най-новите творения. Усеща се кафе и ванилия, но на мен много усещам и тютюн, затова ми мирише на ванилова пурета Simple Smile Силата и трайността му са средни, поне върху мен. Освен това определено е бюджетен.
Друг аромат с кафе, който си спомням, че много харесвах е Инсайд на Трусарди, но  вече никъде не мога да го намеря.

# 509
  • София
И от мен един глас против новия Опиум.Получих случайно две виалчета при различни покупки в различни магазини, така че имах възможност да го пробвам,защото при първото ми пръскане на блотер, когато се появи нямах желание дори да го тествам.
На мен ми прилича на сладко от зрели круши, което е с много захар и при варенето е сгъстено до степен карамелизация.После като е изстинало е леко поръсено със сухо кафе,но цялостната сладост го души и остава само онази диабет предизвикваща нотка на свърхнаситен карамел.

Общи условия

Активация на акаунт