Парфюмни размисли и страсти - 187

• 68 960
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Здравейте, прекрасни Simple Smile

Пак опирам до вашите съвети  Mr. Green Този път на прицел е Ирисовата Прада EDP http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html При пробата много много ми хареса, макар че не съм сигурна дали ще е толкова траен колкото ми се иска  newsm78 Иска ми се да го ползвам за пролетен аромат, а сега още е доста хладно и не мога да реша  Rolling Eyes

# 616
  • Germany
ani_d, това е от най-противоречивите парфюми в темата  Twisted Evil. Едни го обожават, за други, такива като мен, е ужасен. Щом си го харесала от проба, значи си от първите и имаш добра химия с него. Най-добре се напръскай в магазина така, както го правиш в ежедневието, пръсни и на шал, и след това влизай на топло, на студено, проследи развитието, ако е важно, питай и близките как го усещат, и ще разбереш дали ти е достатъчен или не  Peace Или го пробвай в топлото, вярвам, не си останала без парфюм  Wink Hug
Отказа ли се от Love Story Chloe? Това е първият парфюм на Клое, който не ме дразни, може би, защото я няма натрапчивата роза от останалите. Твърде цветен и чист е за моя вкус, но е хубав и с прилична трайност.
Преди време Бижу питаше дали се намира Jasmin Noir L’Essence Bvlgari. Тук в Германия не го открих никъде. Иначе за мен е много красив и е една по-топла и дървесна версия на ЕДП Peace

# 617
Преди време Бижу питаше дали се намира Jasmin Noir L’Essence Bvlgari. Тук в Германия не го открих никъде. Иначе за мен е много красив и е една по-топла и дървесна версия на ЕДП Peace
Благодаря, че си ме отразила!  Hug И аз не го намерих за тест, но рескувах и го поръчах по интуиция. Като пристигне, ще разкажа как го усещам.

# 618
Чета ви и се разтапям...набелязвам,сортирам и се запознавам с неща за който не съм подозирала че съществуват:hug:.Искам да открия нещо лятно с аромат на пудра и да е някак завладяващо и интересно.Приемам всякакви предложения  bouquet
Най-пудрената пудра.

Това е интересно. Обичам аромат на пудра.

С каква трайност е, и избива ли на торта/ванилия/сладко? Simple Smile

# 619
  • София
Няма никакви сладкарници. Има бледа роза, суха, ненатрапчива и много пудра. Трайност при мен - целодневна, без нужда от подновяване.

# 620
Няма никакви сладкарници. Има бледа роза, суха, ненатрапчива и много пудра. Трайност при мен - целодневна, без нужда от подновяване.

Благодаря  Hug
Толкова ми трябваше, едвам ме нави  Laughing

# 621
  • София
Значи нямаше нужда да пиша, че е единствения парфюм, от който имам 3 (три!) еднакви флакона, да не би да свърши неочаквано  Mr. Green

# 622
  • Belgium
Значи нямаше нужда да пиша, че е единствения парфюм, от който имам 3 (три!) еднакви флакона, да не би да свърши неочаквано  Mr. Green

Сега ще ме караш да го издирвам за проба  Laughing

# 623
  • Франция

Сега ще ме караш да го издирвам за проба  Laughing
Всички го издирваме вече Simple Smile Къде да го дирим?

# 624
  • София
И мен ме запалихте с този парфюм  Grinning Наистина , има ли къде да се пробва? Ако не, есента като нищо ще го поръчам, на тази цена си е доста изкушаващ  Mr. Green Роза,  пудра, много , много мой ми звучи  Heart Eyes

# 625
Благодаря  Hug
Толкова ми трябваше, едвам ме нави  Laughing
Не мисля, че ще ти хареса. Пробвай го, ако го намериш.

# 626
Няма къде да го тествам.
И Целувката на Дракона искам и нея няма къде  Confused
Но, ако за първия бих рискувала на сляпо, за втория не смея.

# 627
Здравейте,
Дали някой ползващ нещо от бранда  Robert piguet  може да ми каже как изглежда дъното на бутилката? В смисъл надписа  на самата бутилка ли е напечатан или не ?  newsm78

# 628
  • София
Здравейте,
Дали някой ползващ нещо от бранда  Robert piguet  може да ми каже как изглежда дъното на бутилката? В смисъл надписа  на самата бутилка ли е напечатан или не ?  newsm78
Кръгла лепенка в средата със златни букви.

И мен ме запалихте с този парфюм  Grinning Наистина , има ли къде да се пробва? Ако не, есента като нищо ще го поръчам, на тази цена си е доста изкушаващ  Mr. Green Роза,  пудра, много , много мой ми звучи  Heart Eyes
А, внимателно със слепите поръчки. Има алдехиди в добро количество, ако някой има непоносимост към бабки, да не стреля.

# 629
Здравейте, прекрасни Simple Smile

Пак опирам до вашите съвети  Mr. Green Този път на прицел е Ирисовата Прада EDP http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html При пробата много много ми хареса, макар че не съм сигурна дали ще е толкова траен колкото ми се иска  newsm78 Иска ми се да го ползвам за пролетен аромат, а сега още е доста хладно и не мога да реша  Rolling Eyes
Това ми е любимият парфюм. За мен е доста траен.

Общи условия

Активация на акаунт