Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Брях Shocked Shocked Shocked Партия се сформира...сал аз съм отвънка hahaha hahaha hahaha hahaha
Айде аз ше съм в УпУзиция hahaha hahaha hahaha hahaha

Ан така - требе и опозиция да има. Hug

Чекай сега за светлината.
Значи погледнах серията дет за малко тоя да я цуне, ама свекито нещо се изцепи и нищо не стана. Обаче какво забелезах : На тия в спалнята им ветър вее та се али. Направо ше ги отнесе. Пича затвори сичките прозорци, ама ветърО не спре.  Joy Joy Joy Joy Joy
Химията в сравнение с РазвратовИ, никаква я нема. И всъщност се чудех на кой точно ми прилича Сурадж, ама ти си го оприличила  вече . Не е типични индийски красавец, но е готин  Peace Става пича - не е за изхвърляне. Сандия ми гледа баш кат Пратюша. От къде имат тия очи беее  newsm78

Ше продължавам да гледам. Може пък и да видя химия  Grinning

# 301
Момичета, добре сте се разписали тук! Само така ...  Hug Hug Hug

Марвела, хващай светлината и не се притеснявай.  newsm44

Според мен определено има химия и супер много романтични моменти между главните. Рядко се срещат мъже като Сурадж - толкова е хубав, сладък, добър, примерен и разбиращ - страхотен е във всяко отношение. Със Сандия са много сладки - тепърва започват готините моменти с тях ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А Анас е толкова хубав и чаровен! Направо си е бонбон от класа. Истинска наслада за очите ... 
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 302
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брях Shocked Shocked Shocked Партия се сформира...сал аз съм отвънка hahaha hahaha hahaha hahaha

Ан така - требе и опозиция да има. Hug

Чекай сега за светлината.
Значи погледнах серията дет за малко тоя да я цуне, ама свекито нещо се изцепи и нищо не стана. Обаче какво забелезах : На тия в спалнята им ветър вее та се али. Направо ше ги отнесе. Пича затвори сичките прозорци, ама ветърО не спре.  Joy Joy Joy Joy Joy
Химията в спавнение с РазвратовИ, никаква я нема. И всъщност се чудех на кой точно ми прилича Сурадж, ама ти си го оприличила  вече . Не е типични индийски красавец, но е готин  Peace Става пича - не е за изхвърляне. Сандия ми гледа баш кат Пратюша. От къде имат тия очи беее  newsm78

Ше продължавам да гледам. Може пък и да видя химия  Grinning
Ще ще... Mr. Green rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ох бееееееееееееееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ДжекитУ на хоризонтЯ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 303
Цитат
Значи Раджкумар скоро ще се появи и ще започне да им трови живота
Не знам кои серии точно фиксираш но с RKr приключиха в 296 епизод - после след години
когато Сандия стане шеф на полицията в Пушкар пак ще се срещнат.

Да точно така! Ще се появи, но после Сандия ще го разкрие. Ще се махне от сериала и след години пак ще се появи - и тогава вече ще е това с терористите ...  newsm10

# 304
Зиз,  Hugти като по навътре в нещата с индийския шоубизнес можеш ли да ми напишеш страница,където да следя рейтингите на сериалите им,подобен  на дизифилма за турските.
Трябва ми,за да разбера какъв е рейтинга на Светлината и дали скоро му се види края! Joy Joy Joy

# 305
Марвелоо Hug ако изпуснеш нещо днес, си навий алармата за утре у светИте зОри да си догледаш Joy Joy Joy Joy

# 306
Зиз,  Hugти като по навътре в нещата с индийския шоубизнес можеш ли да ми напишеш страница,където да следя рейтингите на сериалите им,подобен  на дизифилма за турските.
Трябва ми,за да разбера какъв е рейтинга на Светлината и дали скоро му се види края! Joy Joy Joy

Марвелита Hug е по рейтингите.... Laughing
Аз съм по протестните ноти... hahaha hahaha hahaha

# 307
Ани,изгледа ли линковете със сцените,които искаше, днес ти ги намерих? Peace
Ще ми е интересен коментара ти Wink

Да изгледах ги с голямо удоволствие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes По-нагоре го написах.

# 308

Напротив, ти също ще дойдеш в наща партия. Сега се дърпаш, ама рано или късно ще се присъединиш, той светлината скоро няма да свърши.

# 309

Напротив, ти също ще дойдеш в наща партия. Сега се дърпаш, ама рано или късно ще се присъединиш, той светлината скоро няма да свърши.
Ще ще... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 310
Зизу Hug Кво се хилиш ма.

Не може сички да са кат РазвратИ. Той химията я практикува и днеска и нощеска. А това момче е тихо, скромно и прилежно. Даже не можел и да си представи да излиза с приятелка без одобрението на майка си.   Shocked Това го прочетох докат търсех инфо за РазвратИ. Имаше две шокиращи новини - едната, че на парти Разврати целувал некаква Боливудска продуцентка в устата, Laughing  другата, че Анас ше се жени за дългогодишната си приятелка. Към новината за Анас имаше препратка към клюка от миналата година, че са гаджета с въпросната изгора и тогава той отговаря, че не може и да си помисли за такова нещо. Произлизал от семейство в което се спазвали традициите и се съобразява с мнението на майка си. Не можел да има приятелка, камо ли пък да излиза с нея   #Crazy

# 311
Бубе  Hug Hug Hug Писала съм ти на лични  Peace

# 312
Зизу Hug Нема ли го Мишока ма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нема го бе.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чей ся малко драма с елементи на хорър и тогаз..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз па искам да разказваш за Мишока  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

Зизу   Hug Ше почвам светлината Crossing Arms - гледа ми се химия  Party Party Party Party Party

А така, браво, ще станеш от наща партия.

Подкрепям! newsm10

# 313
Зизу Hug Кво се хилиш ма.

Не може сички да са кат РазвратИ. Той химията я практикува и днеска и нощеска. А това момче е тихо, скромно и прилежно. Даже не можел и да си представи да излиза с приятелка без одобрението на майка си.   Shocked Това го прочетох докат търсех инфо за РазвратИ. Имаше две шокиращи новини - едната, че на парти Разврати целувал некаква Боливудска продуцентка в устата, Laughing  другата, че Анас ше се жени за дългогодишната си приятелка. Към новината за Анас имаше препратка към клюка от миналата година, че са гаджета с въпросната изгора и тогава той отговаря, че не може и да си помисли за такова нещо. Произлизал от семейство в което се спазвали традициите и се съобразява с мнението на майка си. Не можел да има приятелка, камо ли пък да излиза с нея   #Crazy

Ми така де... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мама ше дойде на сета да одобри кога да награби Сандия hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Пък после що уж спал със Сандия чак 6544441 епизод...еми мама тогава е разрешила Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 314
Марвелоо Hug ако изпуснеш нещо днес, си навий алармата за утре у светИте зОри да си догледаш Joy Joy Joy Joy

Навила съм я вечИ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Нищо нема да пропусна, даже сега от 1-ва серия ше почна  Party Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт