Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 138
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
 Серията от Индия тази вечер  -953
Чакам Миха  Hug да я преведе/преразкаже подробно..пак много сълзи и тъжна музика..
наистина се престарават вече с драмите Crossing Arms

http://dramatize.com/videos/q4o63e-diya-aur-baati-hum-28th-january-2015-episode/

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 00:57 от soffita

# 286
Малеееееееееееее тоя сценарист #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не и стигат на Развратова нещастията, ами подхванаха темата с Амол... ooooh! ooooh! ooooh!
В трея се появиха родителите му... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Пак се убеждавам, че нема по-идиот от индийски сценарист и вече с нищо не могат да ме учудят #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ти си стреляй, аз ще си се хилим на сценария  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Какво очакваш бе мац  Hug да има скок във времето с 20 години  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скока е минал  Joy Joy Joy Joy Joy два-три месеца от бременността на Анадиту  hahaha hahaha hahaha

# 287
Бубе много ти благодаря за епизода! Днес наистина има само един епизод по Войо така казаха във фейсбук, но утре и вдругиден пак ще са по 3 Peace Hug

# 288
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеееееееееееее тоя сценарист #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не и стигат на Развратова нещастията, ами подхванаха темата с Амол... ooooh! ooooh! ooooh!
В трея се появиха родителите му... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Пак се убеждавам, че нема по-идиот от индийски сценарист и вече с нищо не могат да ме учудят #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ти си стреляй, аз ще си се хилим на сценария  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Какво очакваш бе мац  Hug да има скок във времето с 20 години  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скока е минал  Joy Joy Joy Joy Joy два-три месеца от бременността на Анадиту  hahaha hahaha hahaha
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 289
Сунитра, ако имаш предвид, че с бандитка се е случило нещо като това примерно да са я убили, няма защо ако някой го знае да го скрие, а както знаеш и предполагаш когато стане такова нещо, рано или късно се разбира. Ако обаче проблемът и е в семейството и тя не пише заради това, дори някой да знае няма как да го каже тук във форума, тъй като е прекалено лично и единствено тя има право да го направи, ако има желание и възможност. Така че при всички случаи и да има някакъв проблем заради който не се появява, тя самата най вероятно е жива и здрава, което е по важно от всичко останало. Да се надяваме някой ден пак да се появи.

Аз да ви кажа, днес хванах края на булката, когато вече показваха какво ще стане утре. Май ще започна пак да го гледам, защото Джаго много ме изкефи. Същият е като мен, на никой басма не цепи. Аз също така много обичам да казвам всичко в очите на хората, не зависимо дали са ми близки, колко са ми близки и т.н. Та много ме изкефи Джаго, понеже явно дъртата нещо пак е казвала за Поли, че е прокълната, а той каза, че в такъв случай би трябвало и баба му да е прокълната. Утре на всяка цена ще го гледам този епизод, нямам търпение.

# 290
Ани,изгледа ли линковете със сцените,които искаше, днес ти ги намерих? Peace
Ще ми е интересен коментара ти Wink

# 291
Зизу Hug Нема ли го Мишока ма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 292
Цитат
miha- , soffita - тези моменти са уникални! Въобще във всяка една серия има супер готини и романтични моменти между Сурадж и Сандия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В 275 епизод направо си бяха готови - почти да свършат работата, ама Сантош пак се развика долу! Обаче имаше много страст и романтика. И когато се беше скрил под леглото и гледаше как си слага гривните

Опитвам се да намеря 275 серия и другата дето Сантош кара Сандия да реже лютите чушки, за да ги изгледам но не мога. Това ще е много забавно Laughing

275 https://www.youtube.com/watch?v=fkcMNhJCeNc&list=EL5MRS8n9LAp4&index=275 на края на серията / от 14 мин. Heart Eyes Heart Eyes

На работа съм ,при удобен момент ще пусна и серията с лютите чушки Peace

.....Ето я 318 https://www.youtube.com/watch?v=uMfceC0NUPo&list=EL5MRS8n9LAp4&index=318 от

17 мин... продължението автоматично превключва на следващата серия Heart Eyes Laughing

286 Където я зяпа под кревата след 15 мин. Heart Eyes Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=bai0eNfXAgg&index=286&list=EL5MRS8n9LAp4
[/quote]

Много ти благодаря! Толкова са забавни hahaha hahaha hahaha, а в 275 серия са уникални Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Значи Раджкумар скоро ще се появи и ще започне да им трови живота #Cussing out

# 293
Нема го бе.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чей ся малко драма с елементи на хорър и тогаз..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 294

Чей ся малко драма с елементи на хорър и тогаз..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз па искам да разказваш за Мишока  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

Зизу   Hug Ше почвам светлината Crossing Arms - гледа ми се химия  Party Party Party Party Party

# 295

Зизу   Hug Ше почвам светлината Crossing Arms - гледа ми се химия  Party Party Party Party Party
Кво да ти разказвам кат не го дават ма #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ся щи го нарисувам и ще забавлявам Mr. Green Joy Joy Joy
Бегай да гледаш Светлината и се химизирвай на воля Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
На мене Анас ми мяза Джеки Чан у фейса...и кат си предстайм как майка му в живота ще му избира жената...ше се разкъртиш от химия hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Па той не знай кво да прай...ма ти гледай...може да я видиш...и да ми разкажеш... Mr. Green

# 296

А така, браво, ще станеш от наща партия.

# 297

А така, браво, ще станеш от наща партия.
Ще ще... Laughing

# 298
Брях Shocked Shocked Shocked Партия се сформира...сал аз съм отвънка hahaha hahaha hahaha hahaha
Айде аз ше съм в УпУзиция hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 20:52 от НАРЦИС-Зиза - Премиерката a.k.a ВлъхоУсойница

# 299
Цитат
Значи Раджкумар скоро ще се появи и ще започне да им трови живота
Не знам кои серии точно фиксираш но с RKr приключиха в 296 епизод - после след години
когато Сандия стане шеф на полицията в Пушкар пак ще се срещнат.

Общи условия

Активация на акаунт