Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Сунитра, не бива да мислиш такива неща! Никой нищо не крие от теб - сигурна съм, че с Бандитка всичко е наред. Наистина не се е появявала отдавна във форума и на всички ни е мъчно, но вероятно си има причина. Може пък причината да е хубава и просто да няма време. Да не забравяме, че тя работи - има професия, занимава се и с деца. Може времето да не й стига - дано в бъдеще се появи отново. И други момичета от форума не са писали отдавна, но се надявам, че и с тях всичко е наред. Може би просто нямат време. Колкото до индийците - както и там, така и тук има опасни хора, но не всички са такива. Не бива заради някои събития в сериалите, да мислим непременно най-лошото за живота на хората там. Със сигурност има проблеми, има и хора, които вероятно страдат, но има и щастливи хора. Така мисля аз ...  Peace

# 256
Цитат
Ревнива е приятелката на Анас.
Тази що не вземе да се гръмне Shocked  Laughing

Това че се е омъжила за един от сценаристите го четох в TV САГА,което естествено може и да не е истина,
незнам,но е факт че нещо взе да куца,да му мисли продуцента Laughing

hahaha hahaha hahaha Според мен ще е по-добре да вземе да играе на Не се сърди човече с мъжа на Депика (както веднъж Мена спомена, когато разкриха Сурадж и Сандия, че не спят заедно) и да ги оставят на мира - химията им от километри се вижда Naughty Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
Цитат
Ревнива е приятелката на Анас.
Тази що не вземе да се гръмне Shocked  Laughing

Това че се е омъжила за един от сценаристите го четох в TV САГА,което естествено може и да не е истина,
незнам,но е факт че нещо взе да куца,да му мисли продуцента Laughing

hahaha hahaha hahaha Според мен ще е по-добре да вземе да играе на Не се сърди човече с мъжа на Депика (както веднъж Мена спомена, когато разкриха Сурадж и Сандия, че не спят заедно) и да ги оставят на мира - химията им от километри се вижда Naughty Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А така Ани! Нека си поиграят, а Сурадж и Сандия да продължат с романтичните моменти ... Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 258
Още една прекрасна снимка на Депика зад кадър от днес! на същото място, от където е и снимката, на която са заедно с Анас - тя с къс ръкав и рокля, а той с палто, шал, шапка и ръкавици. Тези червени завеси трябва да са за нещо романтично. Пък на тази снимка се вижда и нещо като подарък, има панделки. Ох дали това няма да е в Скотланд Ярд или пък си е при тях - важното е да видим романтика и готини моменти със Сурадж и Сандия и двамата да се съберат отново и този път завинаги ... txtloves newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart Praynig

# 259
miha благодаря за превода на серията в Индия   bouquet Дали донора е Сандия или не не знам, ама съм много разочарована. За съжаление не я дадоха тази серия, което значи че може наистина да е заминала, а и този разговор със Сурадж... Единствената ми надежда, че Сурадж и Сандия да се съберат отново е че сериала още се снима и тя някога да се върне в Индия с детето им. Не знам, не знам какво да си мисля вече.

Чакай сега Shocked Сандия как ще се върне с ДЕТЕТО ИМ след години!?.. вярно ,че я тресна китката,която хвърли Менакши,но да замине бременна за Европа и да скрие от Сурадж.. в крайна сметка тя отива да се обучава  в спец частите ,не  да крие бременноста си/ако има такава/...  newsm78

Докато пишех този пост имах предвид, че там Сандия може да разбере, че е бременна по някакъв начин не знам ooooh!

# 260
Рокси благодаря ти за линковете Hug Hotstar наистина не ми отваря вероятно защото сайта е променен, но ютуб ми ги отвори Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова са сладки... txtloves Само в мечтите ни Сурадж и Сандия могат да са заедно, но в реалния живот се радвам, че Анас е решил да се жени Two Hearts Да се надяваме, че това, което казваш е вярно и Сурадж и Сандия да продължат с романтиката Praynig
Бубе, Шириндениз благодаря ви за епизодите Hug Hug Сега повече от всякога очаквам сериите с още по-голямо нетърпение Two Hearts

# 261
Рокси благодаря ти за линковете Hug Hotstar наистина не ми отваря вероятно защото сайта е променен, но ютуб ми ги отвори Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова са сладки... txtloves Само в мечтите ни Сурадж и Сандия могат да са заедно, но в реалния живот се радвам, че Анас е решил да се жени Two Hearts Да се надяваме, че това, което казваш е вярно и Сурадж и Сандия да продължат с романтиката Praynig
Бубе, Шириндениз благодаря ви за епизодите Hug Hug Сега повече от всякога очаквам сериите с още по-голямо нетърпение Two Hearts

Няма за какво да ми благодариш! Радвам се, че успях да ти помогна. Определено Сурадж и Сандия са големи сладури - трябва да са заедно ... newsm51 Two Hearts newsm76  Kissing Heart Two Hearts

# 262
Здравейте момичета! Много сте писали - аз не успях да се включа по-рано ...  Hug Hug Hug

miha- , soffita - тези моменти са уникални! Въобще във всяка една серия има супер готини и романтични моменти между Сурадж и Сандия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В 275 епизод направо си бяха готови - почти да свършат работата, ама Сантош пак се развика долу! Обаче имаше много страст и романтика. И когато се беше скрил под леглото и гледаше как си слага гривните - тя като го видя! Голям смях е. А моментите на сватбата на бабата - като Сандия съблазняваше Сурадж, после като го маца с жълта боя и той после я приклещи в една стая и от своята буза намаза бузата на Сандия. Там са направо уникално сладки. Но за начало сега в 215 като ще легнат вече заедно на едно и също легло. Уникално сладки са там - първо ще теглят дюшека и ще го скъсат та ще стане само пух - ще се замерят, ще си играят. Сандия тогава така ще го гледа - тя вече си е влюбена в него. После като легнаха заедно и тя го прегърна през шията. Ухааааааа - това сигурно ще е по Войо в понеделник другата седмица. Поне така мисля, като гледам как вървят ..  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Миха, съгласна съм с теб! И аз смятам, че скоро всичко между Сурадж и Сандия ще се оправи. Закир не е лош - той отлично знае, че Сандия обича Сурадж и никой друг. Освен това до сега с нищо не е опитвал да им вреди - напротив - опита се да ги събере отново. И когато Анкур искаше от него да убеди Сандия за Скотланд Ярд, той му каза, че това ще е трудно, защото нейното щастие е тук със Сурадж ...  smile3525

Не знам сега дали Закир е заминал! Щом ще снима в нов сериал може да кажат, че е заминал - пък по-натам от време на време да се появява. Но само като добър приятел и колега на Сандия. Не вярвам да име нещо повече. А това за момичето донор не ми се вярва. Дори да е друго момиче - едва ли ще се загледа Сурадж в нея. Сандия и Сурадж са създадени един за друг ...
newsm10

Опитвам се да намеря 275 серия и другата дето Сантош кара Сандия да реже лютите чушки, за да ги изгледам но не мога. Това ще е много забавно Laughing

# 263
Здравейте!

Днес за съжаление във войо има само един епизод, поне за сега, ще проверявам, ако качат други ще ги разкажа и тях.

Сурач каза на Сандия да се приготви, да е готова до 6 часа. Сандия попита защо, да не би да ходят някъде да доставя сладки. Сурач и каза, че трябва да се приготви за друго. Тя попита къде, но Сурач от притеснение и каза, че никъде няма да ходят. Сандия го попита защо е толкова притеснен, да и каже къде ще ходят. Той заеквайки каза, че ще ходят на кино. Тя го попита защо се притеснява да и каже такава дреболия и с кой ще ходят. Той каза, че ще ходят само двамата, че идеята не била негова, а на Чото. Той му бил казал, че тя не обича да ходи на кино, но Чото настоял, Сурач се чудеше как да и каже понеже мислеше, че Сандия ще откаже. Тя обаче вместо това, попита в колко е филма и кога ще тръгнат. Сурач пак започна да настоява, че идеята не била негова, а на Чото. Сандия каза, че няма значение, ще тръгне с него. Той каза, че ще достави някакви сладки до някъде, а тя да го чака пред киното. В това време Сурач се удари, но не разбрах как. Сандия му каза да седне, питаше го дали много го боли. После той каза, че му е минало. Сигурно е имало приятни моменти, защото продължи с музика.

Менакши видя, че в хотела има телефон. Помисли, че е играчка, но видя, че работи. Реши да се обади на техните, тоест на родителите си. Сестра и вдигна и тя и заобяснява къде се намира, после я питаше за някой. Сестра и я пита защо говори толкова на широко, а друг път бърза да затвори. Помоли сестра си да отиде до дома на свекърва и, да направи нещо да я оправдае.

Инспектора се обади в дома на Сандия. Каза, че са открили досието, за което е направила запитване и че трябва да отиде до там. Сандия прецени, че остават 15 минути до филма и ще може да свърши работа до тогава. Сурач чакаше и се чудеше защо Сандия още я няма. Забеляза, че е подранил и вероятно затова още не е дошла. Сандия отиде в полицията. Инспекторът каза, че според разследването обаждането е направено от телефонна кабина и каза горе долу къде се намира. Сандия попита дали може да чуе записа на обаждането, ако може да разпознае гласа, който се е обадил. Инспектора нареди да донесат касетата със записа.

Сурач продължаваше да чака и се чудеше защо Сандия още не е дошла. Мислеше си, че другите двойки се държат за ръце и се питаше дали и Сандия ще го държи за ръка.

Донесоха касетата със записа. Сандия чу записа с гласа на сестрата на Менакши. Разбра, че гласът не е на Менакши, но поиска да я чуе отново. Така и не позна кой се е обадил. Поиска да получи копие на записа, но инспектора и каза да иде след 2 дни и тогава ще могат да и дадат копие.

Сандия си мислеше, че вероятно Менакши е споменала болницата случайно, щом не е нейния глас. Каза си, че добре е направила, като не е казала на никой. После видя, че вече минава 6, а Сурач вероятно е отишъл. Някакви отидоха също на кино, но нямаше свободни билети. Тогава Сурач им даде техните. Каза, че ги е купил, но не може да ги използва, поне те да ги използват. Те бяха семейство, искаха да си платят, но Сурач отказа да им вземе парите. В това време дойде Сандия. Каза на Сурач, че е изгубила представа за времето, но са изпуснали само началото, така че не е проблем да влязат. Някакъв и каза, че този човек вече я чака сигурно от половин час. Каза, че явно е чакал нея, но като е видял, че не е дошла е дал билетите на друго семейство. Сандия му каза, че каквото и да се случва, винаги се случва за добро. Сурач беше разстроен. Каза, че толкова трудно е измолил майка си за кино, но това едва ли има някакво значение за нея. Тръгнаха си. Това беше и краят на епизода.

За другите серии показаха, че Сестрата на Менакши е отишла в дома на Сандия. Тя я пита защо не е отишла да види баба си, а тя казва, че е имала изпит. Сандия я пита в кой колеж учи, тя казва името и Сандия вероятно разбира, че е тя. Спомня си, че в полицията са и казали, че обаждането е направено близо до този колеж, от телефонна кабина. Ще е много интересно, но е кофти, че точно сега няма други епизоди.

# 264
Здравейте!

Днес за съжаление във войо има само един епизод, поне за сега, ще проверявам, ако качат други ще ги разкажа и тях.

Сурач каза на Сандия да се приготви, да е готова до 6 часа. Сандия попита защо, да не би да ходят някъде да доставя сладки. Сурач и каза, че трябва да се приготви за друго. Тя попита къде, но Сурач от притеснение и каза, че никъде няма да ходят. Сандия го попита защо е толкова притеснен, да и каже къде ще ходят. Той заеквайки каза, че ще ходят на кино. Тя го попита защо се притеснява да и каже такава дреболия и с кой ще ходят. Той каза, че ще ходят само двамата, че идеята не била негова, а на Чото. Той му бил казал, че тя не обича да ходи на кино, но Чото настоял, Сурач се чудеше как да и каже понеже мислеше, че Сандия ще откаже. Тя обаче вместо това, попита в колко е филма и кога ще тръгнат. Сурач пак започна да настоява, че идеята не била негова, а на Чото. Сандия каза, че няма значение, ще тръгне с него. Той каза, че ще достави някакви сладки до някъде, а тя да го чака пред киното. В това време Сурач се удари, но не разбрах как. Сандия му каза да седне, питаше го дали много го боли. После той каза, че му е минало. Сигурно е имало приятни моменти, защото продължи с музика.

Менакши видя, че в хотела има телефон. Помисли, че е играчка, но видя, че работи. Реши да се обади на техните, тоест на родителите си. Сестра и вдигна и тя и заобяснява къде се намира, после я питаше за някой. Сестра и я пита защо говори толкова на широко, а друг път бърза да затвори. Помоли сестра си да отиде до дома на свекърва и, да направи нещо да я оправдае.

Инспектора се обади в дома на Сандия. Каза, че са открили досието, за което е направила запитване и че трябва да отиде до там. Сандия прецени, че остават 15 минути до филма и ще може да свърши работа до тогава. Сурач чакаше и се чудеше защо Сандия още я няма. Забеляза, че е подранил и вероятно затова още не е дошла. Сандия отиде в полицията. Инспекторът каза, че според разследването обаждането е направено от телефонна кабина и каза горе долу къде се намира. Сандия попита дали може да чуе записа на обаждането, ако може да разпознае гласа, който се е обадил. Инспектора нареди да донесат касетата със записа.

Сурач продължаваше да чака и се чудеше защо Сандия още не е дошла. Мислеше си, че другите двойки се държат за ръце и се питаше дали и Сандия ще го държи за ръка.

Донесоха касетата със записа. Сандия чу записа с гласа на сестрата на Менакши. Разбра, че гласът не е на Менакши, но поиска да я чуе отново. Така и не позна кой се е обадил. Поиска да получи копие на записа, но инспектора и каза да иде след 2 дни и тогава ще могат да и дадат копие.

Сандия си мислеше, че вероятно Менакши е споменала болницата случайно, щом не е нейния глас. Каза си, че добре е направила, като не е казала на никой. После видя, че вече минава 6, а Сурач вероятно е отишъл. Някакви отидоха също на кино, но нямаше свободни билети. Тогава Сурач им даде техните. Каза, че ги е купил, но не може да ги използва, поне те да ги използват. Те бяха семейство, искаха да си платят, но Сурач отказа да им вземе парите. В това време дойде Сандия. Каза на Сурач, че е изгубила представа за времето, но са изпуснали само началото, така че не е проблем да влязат. Някакъв и каза, че този човек вече я чака сигурно от половин час. Каза, че явно е чакал нея, но като е видял, че не е дошла е дал билетите на друго семейство. Сандия му каза, че каквото и да се случва, винаги се случва за добро. Сурач беше разстроен. Каза, че толкова трудно е измолил майка си за кино, но това едва ли има някакво значение за нея. Тръгнаха си. Това беше и краят на епизода.

За другите серии показаха, че Сестрата на Менакши е отишла в дома на Сандия. Тя я пита защо не е отишла да види баба си, а тя казва, че е имала изпит. Сандия я пита в кой колеж учи, тя казва името и Сандия вероятно разбира, че е тя. Спомня си, че в полицията са и казали, че обаждането е направено близо до този колеж, от телефонна кабина. Ще е много интересно, но е кофти, че точно сега няма други епизоди.

http://vbox7.com/play:a7330c0403 Heart Eyes Heart Eyes

Как да не закачаш пердета преди да ходиш на кино.. Laughing Joy Joy

# 265
 Peace
Извинете ме но нещо съм объркала ,затова излезнаха няколко еднакви поста,нали внимавам за шефа.. Joy Joy

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 12:41 от soffita

# 266
 Peace Stop

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 12:22 от soffita

# 267
Цитат
miha- , soffita - тези моменти са уникални! Въобще във всяка една серия има супер готини и романтични моменти между Сурадж и Сандия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В 275 епизод направо си бяха готови - почти да свършат работата, ама Сантош пак се развика долу! Обаче имаше много страст и романтика. И когато се беше скрил под леглото и гледаше как си слага гривните

Опитвам се да намеря 275 серия и другата дето Сантош кара Сандия да реже лютите чушки, за да ги изгледам но не мога. Това ще е много забавно Laughing

275 https://www.youtube.com/watch?v=fkcMNhJCeNc&list=EL5MRS8n9LAp4&index=275 на края на серията / от 14 мин. Heart Eyes Heart Eyes

На работа съм ,при удобен момент ще пусна и серията с лютите чушки Peace

.....Ето я 318 https://www.youtube.com/watch?v=uMfceC0NUPo&list=EL5MRS8n9LAp4&index=318 от

17 мин... продължението автоматично превключва на следващата серия Heart Eyes Laughing

286 Където я зяпа под кревата след 15 мин. Heart Eyes Laughing

[/quote]   https://www.youtube.com/watch?v=bai0eNfXAgg&index=286&list=EL5MRS8n9LAp4

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 15:26 от soffita

# 268
С глас съм се смяла как Сандия прикарваше Сурадж с тази тояжка  Joy аха да се измъкне човека и тя хоооооп в ъгъла Simple Smile той така си и удари главата в рафта, като последно го примъкна. много са сладки. Чакам с нетърпение и другите епизоди, дано има и ги качат бързо във вибокса Simple Smile

# 269
Здравейте!

Скрит текст:

http://vbox7.com/play:a7330c0403 Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, благодаря ти за разказа на днешния епизод по Войо! Бил е много интересен ...  Hug Hug Hug

Софита, благодаря и на теб за линка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, гледах началото от линка. Сурадж и Сандия са големи сладури - тя беше свалила да закача пердетата и тази дългата тръба, на която стоят - как се казваше - излезе ми от ума. Сурадж нали се притесняваше и тъкмо да тръгне и Сандия се завърти и го цапне с нея и той се върне в ъгъла опрян в шкафа. Така на няколко пъти - голям смях. Накрая така го цапна, че той си удари главата в шкафа. После по време на музиката Сандия го сложи да седне на леглото и почна да му разтрива главата. Сладури ... 
txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  Heart Eyes smile3533

Общи условия

Активация на акаунт