Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 025
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug мерси за превода на епизода в Индия  smile3525
Тия двамата смотаняка  Викрам и Мухит вместо да се подиграват на Сурадж да бяха помогнали на Чоту с английския  smile3511.Мухит цял колеж е завършил не го ли е срам вместо да помогне на детето той се подиграва.Сурадж с малкото дето знае се опитва да помгне ,а оня вече голеееем многознайко се прави на отворен  smile3511
Добре , че Дилип се е обадил на Сурадж да го пита за истината ,а не се е доверил на Мухит и жена му.Дет се вика парен каша духа ,та и Дилип така застрахова се и с право  smile3511.Сурадж много добре ги е поставил на място брат си и снахата .Ей така да ги насмете всичките гниди и да ги изпъди ама той добра душа и няма да го направи със сигурност ,но все пак поне се изясни вече за не знам кой пореден път ,че никой от братята му не става  smile3511
Сурадж все повече взе да му липсва Сандия,Вече  няма притеснение за майка си и постепенно взе да разбира ,че Сандийчето му липсва мноооого  smile3521 дано в най-скоро време да вземе мерки по тоя въпрос и да си прибере жената smile3521
Тара  Hugчудесни колажи си направила smile3521.много ми харесват smile3525
Роси HugБубе HugСофи Hug

http://youtu.be/B93Tir6l5FA

# 451
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug мерси за превода на епизода в Индия  smile3525
Тия двамата смотаняка  Викрам и Мухит вместо да се подиграват на Сурадж да бяха помогнали на Чоту с английския  smile3511.Мухит цял колеж е завършил не го ли е срам вместо да помогне на детето той се подиграва.Сурадж с малкото дето знае се опитва да помгне ,а оня вече голеееем многознайко се прави на отворен  smile3511
Добре , че Дилип се е обадил на Сурадж да го пита за истината ,а не се е доверил на Мухит и жена му.Дет се вика парен каша духа ,та и Дилип така застрахова се и с право  smile3511.Сурадж много добре ги е поставил на място брат си и снахата .Ей така да ги насмете всичките гниди и да ги изпъди ама той добра душа и няма да го направи със сигурност ,но все пак поне се изясни вече за не знам кой пореден път ,че никой от братята му не става  smile3511
Сурадж все повече взе да му липсва Сандия,Вече  няма притеснение за майка си и постепенно взе да разбира ,че Сандийчето му липсва мноооого  smile3521 дано в най-скоро време да вземе мерки по тоя въпрос и да си прибере жената smile3521
Тара  Hugчудесни колажи си направила smile3521.много ми харесват smile3525
Роси HugБубе HugСофи Hug

http://youtu.be/B93Tir6l5FA

Ени! Отличен анализ ... Hug Hug Hug

Относно английския - Викрам няма как да му помогне, понеже не го знае, но Мухит нали е много учен. Сега пък се прави, че е от напредналите - къде ще се занимава с английски за начинаещи. Най-малък ама е станал най-хитър и подъл.  #2gunfire

Хубаво поне, че Дилип не им се върза, та каза на Сурадж и той разобличи Мухит и Емили ...  smile3501

На Сурадж му личи, че Сандия му липсва - дано скоро се съберат ...
Praynig Praynig Praynig

# 452

Софи мерси за клипчетата  smile3525
Сурадж и Сандия имат много хубави моменти smile3521Сещам се сега за един ,той е след свадбата на Мухит ,Сандия и Чави като учеха за изпитите/Та тогава в едната серия Сурадж и Сандия пак взеха да се гледат влюбено и да не виждат какво се случва около тях ,Сандия защипваше едни листове обаче нали гледа Сурадж вместо да си защипе листовете тя си защипа сарито за ризата му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyГукаха си ,гукаха си ,Сандийчето пърха с миглички Сурадж точи лиги  по нея и нашето момиче се сеща ,че трябва да занесе листовете на Чави ,става и тръгва и с кръшна походка а след нея понеже е закачен за сарито и тръгва и Сурадж  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyПосле докато се откопчаят един от друг пак се погледаха хубаво естествено  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 453
Сурадж и Сандия имат много хубави моменти smile3521Сещам се сега за един ,той е след свадбата на Мухит ,Сандия и Чави като учеха за изпитите/Та тогава в едната серия Сурадж и Сандия пак взеха да се гледат влюбено и да не виждат какво се случва около тях ,Сандия защипваше едни листове обаче нали гледа Сурадж вместо да си защипе листовете тя си защипа сарито за ризата му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyГукаха си ,гукаха си ,Сандийчето пърха с миглички Сурадж точи лиги  по нея и нашето момиче се сеща ,че трябва да занесе листовете на Чави ,става и тръгва и с кръшна походка а след нея понеже е закачен за сарито и тръгва и Сурадж  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyПосле докато се откопчаят един от друг пак се погледаха хубаво естествено  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ени, добре че ми припомни този момент! Там е голям смях - Сурадж и Сандия са уникално сладки ...  smile3521 newsm76 txtloves  Kissing Heart smile3532

Само, че не си спомням кой епизод беше - ако ти помниш казвай ...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 454
Цитат
...Сурадж и Сандия имат много хубави моменти
 Peace
Ени bouquetте когато са заедно,други нямат..все са хубави Heart Eyes
...ами серията с хлебарката,която лазеше по гърба на Сурадж а той мислеше че Сандия го гъделичка.. rotfImao..че те и от тази гадинка направиха романтика Laughing..Сурадж го е страх,а Сандия как я хвана нежно Shocked,горкия онемя...ама пак усмихнат. rotfImbo rotfImbo

В един от предните постове питах,но никой не ми отговори Wink коя беше серията в която Сурадж се криеше зад един паметник и палеше светлините на Сандия зад гърба и,беше празника им Дивали,той имаше голяма поръчка и закъсня за началото и Heart Eyes/много искам пак да я гледам,но немога да се ориентирам поне към кой епизод е приблизително/..а тя милата се чудеше как става тази работа/нали за тези неща е непохватна,щот се бори с бикове/. Heart Eyes Joy Joy

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 19:35 от soffita

# 455
Цитат
...Сурадж и Сандия имат много хубави моменти

Ени bouquetте когато са заедно,други нямат..все са хубави Heart Eyes
...ами серията с хлебарката,която лазеше по гърба на Сурадж а той мислеше че Сандия го гъделичка.. rotfImao..че те и от тази гадинка направиха романтика Laughing..Сурадж го е страх,а Сандия как я хвана нежно Shocked,горкия онемя...ама пак усмихнат. rotfImbo rotfImbo

В един от предните постове питах,но никой не ми отговори Wink коя беше серията в която Сурадж се криеше зад един паметник и палеше светлините на Сандия зад гърба и,беше празника им Дивали,той имаше голяма поръчка и закъсня за началото и Heart Eyes/много искам пак да я гледам,но немога да се ориентирам поне към кой епизод е приблизително/..а тя милата се чудеше как става тази работа/нали за тези неща е непохватна,щот се бори с бикове/. Heart Eyes Joy Joy

Права си Софи!  Hug Това с хлебарката въобще не си го спомням - явно не съм го гледала. Знаеш ли кой епизод е - само докато те четях и си ги представих. Голям смях е било ...  smile3532 smile3532 smile3532

Бих искала да ти помогна за епизода, който търсиш, но и аз не се сещам кой номер е! Ако случайно го намеря ще ти кажа веднага ...
newsm10

# 456
Роси ето в този епизод в края и в селдващия началото  smile3521

http://youtu.be/L4EXlGYGxGk
http://youtu.be/oT0hRoQKgrA

Софи така е при Сурадж и Сандия лоши моменти няма smile3521.Всичко в края го завършват с мноого влюбени погледи  smile3521
За това където Сурадж помагаше на Сандия да палят свещички беше пак пред някакъв храм.Сантош я беше завела да се молят  там и я накара да  запали много свешички ама задуха вятър и Сандия и беше трудно да се справи ,но Сурадж и помогна  smile3521Сещам се горе долу кои епизоди бяха и ще се опитам да го намеря  smile3521
С хлебарката беше много смешно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСурадж тамън и разправяше на Сандия да спи а не да говори и хоооооп нещо взе да му лази  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyХлебарката си беше бая гадничка,аз ако бях в това легло нямаше да се върна да спя.А серията мисля е от там дето Сурадж и Сандия се изнесоха да живеят самостоятелно

# 457
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба кадъни Hug Hug Hug
Чей да поспамим малкУ с моя филм... Mr. Green

Начи, АнандитУ каза, че ше върне Амол след сърцераздирателната история на родителите му. Амол не искаше да си тръгне с ония...Ананди го убеди и той попита дали това ще я направи щастлива... ooooh!
Тя кимна, и той каза на ония, че е готов да тръгне с тях.
Не щеш ли майка му речИ, че не може да отдели дете от майка му и, че няма да може да му даде толкова любов колкото Ананди и ще го остави при майка му (Ананди). Баща му и той се съгласи заради щастието му и си тръгнаха. Амол си остана с Ананди...за нещастие на Крюела дет сал оргазъм не получи, че Амол си тръгва. Mr. Green
Кръстиха децата...баба ти, Джаго, Ганга, Нанду и Ману също бяха там. Баба ти пак раздава пачки кат луда и те така... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 458
Новият  епизод на Светлината в Индия е супер! newsm10
Изпълни се една моя мечта,да видя Сурадж да чете и пише. smile3501
Знам,че със Сандия са учили заедно , но този път момчето се яви и на изпит,при това пил приспивателно.
Страхотен Анас! Heart Eyes
И тъкмо си го съзерцавах с кеф и Мена взе,че ме стресна! Joy Joy Joy
И така Сандия получава награда,ама тя гледа нейде на тъмно,да се не види къде е!
Обръщението на Сурадж -в понеделник! Peace

# 459
Цитат
Обръщението на Сурадж -в понеделник!
Laughing
Не е сигурно,след приспивателното което му даде Сантош,може да го сънува това в момента rotfImbo..
а Сантош ги умее тез гадни нещица Twisted Evilнали и на Сандия слагаше от същото, за да не се яви на изпит и да учи в Академията..та и тя горката заспиваше,та чак една сутрин можеше и да не се събуди Twisted Evilзатова сега има много да рЕве..ама трябваше и другия бъбрек да  и извадят..като се сетя как обиждаше Сандия и само лъска тенджери и реже бамя по цял ден,хич не ми става симпатична. Naughty

# 460
Ето я серията където Сурадж помага на Сандия да запалят свещичките

http://youtu.be/WyM8FPCwqZc

Зизке Hug а така разказвай за Булчето да сме в крак и с тамошната история  smile3521
Зиги Hug

# 461
Ето я серията където Сурадж помага на Сандия да запалят свещичките

http://youtu.be/WyM8FPCwqZc

Зизке Hug а така разказвай за Булчето да сме в крак и с тамошната история  smile3521
Зиги Hug

Мерси Ени newsm51 newsm44..докато гледам серията,вие си спомнете как Сандия бели краставици Laughing Laughing...и разбира се,кой и как ще и покаже правилния начин.. Joy Joy Joy Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=QBJKmM7XWEc&list=ELA_EMQhIj1qg&index=160 rotfImbo

https://www.youtube.com/watch?v=NK50QFlNXLE&index=161&list=ELA_EMQhIj1qg Heart Eyes Laughing Joy

# 462
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 31.01.15г.

Сантош продължава разговора си със Сурадж.  

Казва им, че ще успеят.  Поглежда към стената и вижда рамката в която е сложена първата статия от класирането на Сандия за университета.  Оставя ги и си излиза.  Сурадж също поглежда снимката на стената......

Дават как през цялата нощ Сурадж учи усилено за да научи всичко.     На сутринта той пак е с учебник в ръка.  Сантош му казва,че ще му даде лекарство за глава.  Моли баща му да донесе шишенцето. Дава му и извара със захар  им пожелават успех.

По време на изпита, Сурадж пише усилено.   Колкото повече пише, толкова повече му се доспива.
 Времето тече неуморно, а на Сурадж   му става все по зле.

В къщата както си седят двамата със Арун.  Сантош поглежда към масичката и вижда шишенцето. Той я пита, защо и е сега приспивателно.
"Какви глупости говориш, дал си това на Сурадж."
Бабаса започва да се вайка:
"Боже ,боже дадох му да пише по добре, а сега ще заспи"
Сантош му казва:
"Той  прави това, за да изпълни желанието на Сандия.  Ако не успее Чоту, Сурадж няма да си го прости. Господи помогни на сина ми"

На изпита Сурадж пише все по трудно.  Чоту му дава вода, да се ободри.  Учителят им казва, че им остават двадесет минути до края.  Сурадж поглежда часовника и се опитва да пише по бързо. Накрая със сетни сили успява да напише и последното изречение.

Предават изпитния лист.   Чоту е щастлив, казва му че са успяли.  Сурадж не може да повярва.  Чоту му казва, че първо ще каже на Сандия за взетия изпит.  Сурадж го поглежда доволен.

Дават парада за деня  на Републиката.   Закир, Анкур и всички офицери от висшия ешалон са сред официалните гости.  На първия ред са на импровизирана сцена и гледат парада. Всички приветстват  издигането на националния флаг.......

Анкур поздравява Закир за наградата която ще получи.  Закир му казва,че съжалява, че Сандия не е тук.
Анкур му отговаря, че баща им щеше да се гордее много с тази награда:
"Сандия ще получи тази награда един ден.  И аз съжалявам, че не   е тук да я получи лично"
Закир му отговаря:
"Знаем истинската причина за отсъствието и, и се натъжавам"
Дават Анкур който си мисли наум, за това, че тя не е тук за да получи лично най-високото отличие за офицер, тази награда за смелост.

В  дома на семейство Рати, пристига Даиса която им казва да пуснат телевизора.  Да видят как Сандия получава награда за храброст.
Менакши и казва, че заради здравето на свекърва и не пускат телевизора.      Даиса им казва, че  Сантош ще се почувства по-добре  като види как я награждават,какво като не е в  Пушкар.
Менакши и казва,че няма смисъл след като няма да я видят.

Даиса им казва да правят каквото искат и си тръгва.       Бабаса и казва да пуснат телевизора:
"Нея я няма, но ние пак ще се гордеем като чуем как я награждават."

По телевизията дават високо поставен мъж, който изнася реч и примпомня за подвизите на армията,военновъздушните сили, флота и полицейските служители.  Отдават им заслуженото уважение.  
Сандия също гледа парада по телевизията.  В този момент дават  награждаването на Закир.  Сандия казва, че се гордее и е щастлива за него.
След като го награждават, на трибуната казват, че има още един достоен и заслужил офицер- Сандия Рати.       В този момент Сандия тръгва да става и чува по телевизията гласа на Сурадж.    Вижда го застанал на трибуната да моли да го изслуша макар и далече от него.

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 21:31 от miha-

# 463
  • София
Скрит текст:
И като споменах Гаутам/ Викрам - нека изплакнем очи и с него. Аз определено много си го харесвам - не го давам току-така. Много е готин и секси - как спокойно си ходи по улицата гол до кръста ... Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves  smile3521 smile3534

Спечил е Bigg Boss 8 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 464
"Светлината на моя живот" в Индия 31.01.15г.

Сантош продължава разговора си със Сурадж.  

Казва им, че ще успеят.  Поглежда към стената и вижда рамката в която е сложена първата статия от класирането на Сандия за университета.  Оставя ги и си излиза.  Сурадж също поглежда снимката на стената......

Дават как през цялата нощ Сурадж учи усилено за да научи всичко.     На сутринта той пак е с учебник в ръка.  Сантош му казва,че ще му даде лекарство за глава.  Моли баща му да донесе шишенцето. Дава му и извара със захар  им пожелават успех.

По време на изпита, Сурадж пише усилено.   Колкото повече пише, толкова повече му се доспива.
 Времето тече неуморно, а на Сурадж   му става все по зле.

В къщата както си седят двамата със Арун.  Сантош поглежда към масичката и вижда шишенцето. Той я пита, защо и е сега приспивателно.
"Какви глупости говориш, дал си това на Сурадж."
Бабаса започва да се вайка:
"Боже ,боже дадох му да пише по добре, а сега ще заспи"
Сантош му казва:
"Той  прави това, за да изпълни желанието на Сандия.  Ако не успее Чоту, Сурадж няма да си го прости. Господи помогни на сина ми"

На изпита Сурадж пише все по трудно.  Чоту му дава вода, да се ободри.  Учителят им казва, че им остават двадесет минути до края.  Сурадж поглежда часовника и се опитва да пише по бързо. Накрая със сетни сили успява да напише и последното изречение.

Предават изпитния лист.   Чоту е щастлив, казва му че са успяли.  Сурадж не може да повярва.  Чоту му казва, че първо ще каже на Сандия за взетия изпит.  Сурадж го поглежда доволен.

Дават парада за деня  на Републиката.   Закир, Анкур и всички офицери от висшия ешалон са сред официалните гости.  На първия ред са на импровизирана сцена и гледат парада. Всички приветстват  издигането на националния флаг.......

Анкур поздравява Закир за наградата която ще получи.  Закир му казва,че съжалява, че Сандия не е тук.
Анкур му отговаря, че баща им щеше да се гордее много с тази награда:
"Сандия ще получи тази награда един ден.  И аз съжалявам, че не   е тук да я получи лично"
Закир му отговаря:
"Знаем истинската причина за отсъствието и, и се натъжавам"
Дават Анкур който си мисли наум, за това, че тя не е тук за да получи лично най-високото отличие за офицер, тази награда за смелост.

В  дома на семейство Рати, пристига Даиса която им казва да пуснат телевизора.  Да видят как Сандия получава награда за храброст.
Менакши и казва, че заради здравето на свекърва и не пускат телевизора.      Даиса им казва, че  Сантош ще се почувства по-добре  като види как я награждават,какво като не е в  Пушкар.
Менакши и казва,че няма смисъл след като няма да я видят.

Даиса им казва да правят каквото искат и си тръгва.       Бабаса и казва да пуснат телевизора:
"Нея я няма, но ние пак ще се гордеем като чуем как я награждават."

По телевизията дават високо поставен мъж, който изнася реч и примпомня за подвизите на армията,военновъздушните сили, флота и полицейските служители.  Отдават им заслуженото уважение.  
Сандия също гледа парада по телевизията.  В този момент дават  награждаването на Закир.  Сандия казва, че се гордее и е щастлива за него.
След като го награждават, на трибуната казват, че има още един достоен и заслужил офицер- Сандия Рати.       В този момент Сандия тръгва да става и чува по телевизията гласа на Сурадж.    Вижда го застанал на трибуната да моли да го изслуша макар и далече от него.

Миха много ти благодаря за епизода. Страхотна серия, направо ме разчувства. Дано Сандия и Сурач се съберат само това искам. Понякога така ми се иска и аз да гледам през войо епизодите по напред ама нямам възможност да си плащам.

Зис благодаря че разказваш за булката, аз продължавам да го гледам. Сега Джаго замина за Бумбай и все още се обичат с ананди но кой знае до кога ще е неговата обич, сега някакво момиче нещо му помагаше ама не ми стана много ясно. Също не разбрах ако някой е гледал, какво беше това писмо, което ананди прочете, което беше изпратено до Поли, така поне ми се стори, но може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт