Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 023
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
И като споменах Гаутам/ Викрам - нека изплакнем очи и с него. Аз определено много си го харесвам - не го давам току-така. Много е готин и секси - как спокойно си ходи по улицата гол до кръста ... Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves  smile3521 smile3534

Спечил е Bigg Boss 8 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

СУПЕР!!!!!! Ето това исках най-много и чаках да видя кой ще спечели финала тази вечер. Така се радвам, че Гаутам/ Викрам е спечелил Биг Бос 8. Той заслужаваше победата - даже и аз се включих малко в гласуването или поне в агитацията през нета. Благодаря ти за инфото Миха. Много си го харесвам аз него ...  newsm44 newsm44 newsm44 newsm76 Two Hearts     love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521    ura

# 466
"Светлината на моя живот" в Индия 31.01.15г.

Скрит текст:
Сантош продължава разговора си със Сурадж.  

Казва им, че ще успеят.  Поглежда към стената и вижда рамката в която е сложена първата статия от класирането на Сандия за университета.  Оставя ги и си излиза.  Сурадж също поглежда снимката на стената......

Дават как през цялата нощ Сурадж учи усилено за да научи всичко.     На сутринта той пак е с учебник в ръка.  Сантош му казва,че ще му даде лекарство за глава.  Моли баща му да донесе шишенцето. Дава му и извара със захар  им пожелават успех.

По време на изпита, Сурадж пише усилено.   Колкото повече пише, толкова повече му се доспива.
 Времето тече неуморно, а на Сурадж   му става все по зле.

В къщата както си седят двамата със Арун.  Сантош поглежда към масичката и вижда шишенцето. Той я пита, защо и е сега приспивателно.
"Какви глупости говориш, дал си това на Сурадж."
Бабаса започва да се вайка:
"Боже ,боже дадох му да пише по добре, а сега ще заспи"
Сантош му казва:
"Той  прави това, за да изпълни желанието на Сандия.  Ако не успее Чоту, Сурадж няма да си го прости. Господи помогни на сина ми"

На изпита Сурадж пише все по трудно.  Чоту му дава вода, да се ободри.  Учителят им казва, че им остават двадесет минути до края.  Сурадж поглежда часовника и се опитва да пише по бързо. Накрая със сетни сили успява да напише и последното изречение.

Предават изпитния лист.   Чоту е щастлив, казва му че са успяли.  Сурадж не може да повярва.  Чоту му казва, че първо ще каже на Сандия за взетия изпит.  Сурадж го поглежда доволен.

Скрит текст:
Дават парада за деня  на Републиката.   Закир, Анкур и всички офицери от висшия ешалон са сред официалните гости.  На първия ред са на импровизирана сцена и гледат парада. Всички приветстват  издигането на националния флаг.......

Анкур поздравява Закир за наградата която ще получи.  Закир му казва,че съжалява, че Сандия не е тук.
Анкур му отговаря, че баща им щеше да се гордее много с тази награда:
"Сандия ще получи тази награда един ден.  И аз съжалявам, че не   е тук да я получи лично"
Закир му отговаря:
"Знаем истинската причина за отсъствието и, и се натъжавам"
Дават Анкур който си мисли наум, за това, че тя не е тук за да получи лично най-високото отличие за офицер, тази награда за смелост.

В  дома на семейство Рати, пристига Даиса която им казва да пуснат телевизора.  Да видят как Сандия получава награда за храброст.
Менакши и казва, че заради здравето на свекърва и не пускат телевизора.      Даиса им казва, че  Сантош ще се почувства по-добре  като види как я награждават,какво като не е в  Пушкар.
Менакши и казва,че няма смисъл след като няма да я видят.

Даиса им казва да правят каквото искат и си тръгва.       Бабаса и казва да пуснат телевизора:
"Нея я няма, но ние пак ще се гордеем като чуем как я награждават."

По телевизията дават високо поставен мъж, който изнася реч и примпомня за подвизите на армията,военновъздушните сили, флота и полицейските служители.  Отдават им заслуженото уважение.  
Сандия също гледа парада по телевизията.  В този момент дават  награждаването на Закир.  Сандия казва, че се гордее и е щастлива за него.
След като го награждават, на трибуната казват, че има още един достоен и заслужил офицер- Сандия Рати.       В този момент Сандия тръгва да става и чува по телевизията гласа на Сурадж.    Вижда го застанал на трибуната да моли да го изслуша макар и далече от него.

Миха, благодаря ти от сърце за превода на новия епизод на "Светлината" в Индия! Страхотна серия - изключително чувствени сцени със Сурадж и Чоту на изпита. Браво на Сурадж - все пак успя да се справи. Сандия със сигурност ще се гордее с него, когато разбере ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Значи Закир си е тук! И него са го наградили - браво! Все пак и той заслужава награда след това, което направи. Много помогна на Сандия с терористите. smile3501 Чудя се дали пък той и Чоту не знаят че Сандия всъщност не е заминала ...   newsm78

Според мен обръщението на Сурадж към Сандия е истинско - все си мисля, че тя си е в града и се крие. Сега ще видим какво ще й каже Сурадж по телевизията. Жалко, че ще чакаме до понеделник, но се надявам да си струва и скоро двамата да се съберат ...
   Flushed Heart Eyes Flushed txtloves txtloves txtloves Praynig Praynig Praynig

# 467
Новият  епизод на Светлината в Индия е супер! newsm10
Изпълни се една моя мечта,да видя Сурадж да чете и пише. smile3501
Знам,че със Сандия са учили заедно , но този път момчето се яви и на изпит,при това пил приспивателно.
Страхотен Анас! Heart Eyes
И тъкмо си го съзерцавах с кеф и Мена взе,че ме стресна! Joy Joy Joy
И така Сандия получава награда,ама тя гледа нейде на тъмно,да се не види къде е!
Обръщението на Сурадж -в понеделник! Peace

Съгласна съм с теб! Определено великолепна игра на Анас - браво на Сурадж! Въпреки всичко се справи - сигурна съм, че го направи най-вече заради Сандия. Той отлично знае, колко много иска тя - Чоту да успее ...  newsm51 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 468
Роси ето в този епизод в края и в селдващия началото  smile3521

http://youtu.be/L4EXlGYGxGk
http://youtu.be/oT0hRoQKgrA

Софи така е при Сурадж и Сандия лоши моменти няма smile3521.Всичко в края го завършват с мноого влюбени погледи  smile3521
За това където Сурадж помагаше на Сандия да палят свещички беше пак пред някакъв храм.Сантош я беше завела да се молят  там и я накара да  запали много свешички ама задуха вятър и Сандия и беше трудно да се справи ,но Сурадж и помогна  smile3521Сещам се горе долу кои епизоди бяха и ще се опитам да го намеря  smile3521
С хлебарката беше много смешно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСурадж тамън и разправяше на Сандия да спи а не да говори и хоооооп нещо взе да му лази  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyХлебарката си беше бая гадничка,аз ако бях в това легло нямаше да се върна да спя.А серията мисля е от там дето Сурадж и Сандия се изнесоха да живеят самостоятелно

Ени, много ти благодаря! Припомних си този невероятен момент със Сурадж и Сандия. Как ги събираха тези листове - не спряха да се гледат и направо си бяха готови да се награбят. То погледи, то чудо - накрая вместо листовете се закачиха един за друг. Много са забавни ... newsm51 newsm76 Two Hearts smile3521 Two Hearts txtloves rotfImbo

# 469
Ето я серията където Сурадж помага на Сандия да запалят свещичките

http://youtu.be/WyM8FPCwqZc

Зизке Hug а така разказвай за Булчето да сме в крак и с тамошната история  smile3521
Зиги Hug

Мерси Ени newsm51 newsm44..докато гледам серията,вие си спомнете как Сандия бели краставици Laughing Laughing...и разбира се,кой и как ще и покаже правилния начин.. Joy Joy Joy Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=QBJKmM7XWEc&list=ELA_EMQhIj1qg&index=160 rotfImbo

https://www.youtube.com/watch?v=NK50QFlNXLE&index=161&list=ELA_EMQhIj1qg Heart Eyes Laughing Joy

Ени, Софи - благодаря и на двете за линковете! Сандия и Сурадж са много сладки - той е направо злато. Винаги се притичва на помощ - как й помогна да запалят светлините, а после я научи и как да бели краставицата ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 470
Ох,Софита,и аз не знам какво да мисля. newsm78
Общо взето сценаристите са големи манипулатори и ни карат да гледаме всяка серия,въпреки изцепките,които правят-особено простотиите с рака  на Чави,"анонимната "донорка с име Пуджаhttp://www.yoga108.info/yoga-statii/pudzha-ili-ritual-na-pochit- … li-kakvo-e-pudzha,неяснотата около собствеността на къщата.
Аз се надявам да е истина и Сурадж да е успял някак си да се добере до микрофона,но там е Анкур и не мога да преценя.
Ще трябва да се гледа! Heart Eyes

Миха,благодаря за превода! newsm51

"Знаем истинската причина за отсъствието й, и се натъжавам"
Какво точно знаят Анкур и Закир?
В това е въпроса и не знам дали сценаристите сами са си отговорили на този въпрос?

Рокси,радвам се за Гаутам!    bouquet

# 471
Ени ,Софита и аз благодаря за линковете! newsm51
Много сладки Сурадж и Сандия! Heart Eyes
Така ми липсват тези моменти в сериите,които се излъчват сега в Индия! Tired

# 472
Мераба кадъни Hug Hug Hug
Чей да поспамим малкУ с моя филм... Mr. Green

Начи, АнандитУ каза, че ше върне Амол след сърцераздирателната история на родителите му. Амол не искаше да си тръгне с ония...Ананди го убеди и той попита дали това ще я направи щастлива... ooooh!
Тя кимна, и той каза на ония, че е готов да тръгне с тях.
Не щеш ли майка му речИ, че не може да отдели дете от майка му и, че няма да може да му даде толкова любов колкото Ананди и ще го остави при майка му (Ананди). Баща му и той се съгласи заради щастието му и си тръгнаха. Амол си остана с Ананди...за нещастие на Крюела дет сал оргазъм не получи, че Амол си тръгва. Mr. Green
Кръстиха децата...баба ти, Джаго, Ганга, Нанду и Ману също бяха там. Баба ти пак раздава пачки кат луда и те така... Grinning Grinning Grinning Grinning

Зиз,ти продължавай да разказваш!   bouquet
22 минути на ден няма да те съборят! Hug
Радвам се ,че Ананди не е загубила Амол!
Много хора следят сериала,но явно чакат Разврати да се появи и в България и да започне купона! Heart Eyes
Между другото,коя е Крюела?

# 473
Аз се надявам да е истина и Сурадж да е успял някак си да се добере до микрофона,но там е Анкур и не мога да преценя.
Ще трябва да се гледа! Heart Eyes

Миха,благодаря за превода! newsm51

"Знаем истинската причина за отсъствието й, и се натъжавам"
Какво точно знаят Анкур и Закир?
В това е въпроса и не знам дали сценаристите сами са си отговорили на този въпрос?

Рокси,радвам се за Гаутам!    bouquet

Според мен Сурадж ще се добере до микрофона и ще изпрати послание на Сандия! Все пак това е официално награждаване. Едва ли Анкур има думата да спира когото и да било - пък и всички знаят, че Сурадж е съпруг на Сандия ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

За другото вероятно си мислят, че я няма понеже е заминала далеч и едва ли скоро ще се върне. В смисъл че сега е наранена и затова. Но някак си си мисля, че може Чоту и Закир да я прикриват и да знаят, че тя не е заминала. Имам такова усещане, но ще видим ... Thinking

И аз много се радвам за победата на Гаутам/ Викрам в Биг Бос 8 - ето една снимка с трофея от тази вечер. Невероятен е ...
  newsm44 newsm76 txtloves Two Hearts  ura

# 474
Миха, много ти благодаря за превода на новия епизод на Светлината, много хубава серия. Все пак е по добре, отколкото да е петък и да се чака понеделник, ето остава ни още един ден. Аз също нямам търпение какво ще се случи.

Сунитра, приятелят ми също ми каза за това писмо, дето Ананди го намерила. Даже ме питаше, дали някой не е коментирал, понеже и той не е разбрал точно. Аз тогава не съм гледала, но в петък гледах епизода. Даже си помислих да не би Джаго да е писал някакво писмо на Пули.

# 475
На мен не ми се спи,но нашите сценаристи май са си взели приспивателните! Joy Joy Joy
Ето ви един хубав сън! Heart Eyes
http://desitvforum.net/tv-shows/diya-aur-baati-hum-promo-2nd-feb … online-720p-hd-2/

# 476
На мен не ми се спи,но нашите сценаристи май са си взели приспивателните! Joy Joy Joy
http://desitvforum.net/tv-shows/diya-aur-baati-hum-promo-2nd-feb … online-720p-hd-2/

Ухааааа, това наистина е уникално промо! За съжаление и на мен ми се струва, че е сън или по-скоро нечия фантазия - или на Сурадж или на Сандия! Би било прекалено явно да ни дадат толкова подробно как се двамата се срещат. В погледите им се вижда, че продължават да се обичат безкрайно много - толкова са сладки. Може би след като Сандия чуе изявлението на Сурадж и думите му към нея ще започне да си мечтае или пък той ще си мечтае. Така ми се ще да е истина и най-накрая да се съберат отново. Знам обаче, че вероятно ще трябва да почакаме поне още малко. Междувременно да се насладим на тези хубави сънища и представи - пък дано скоро те станат реалност и да видим Сурадж и Сандия отново заедно. Невероятни са ...  Praynig Praynig Praynig newsm76 Two Hearts Two Hearts txtloves

# 477
Ето я серията където Сурадж помага на Сандия да запалят свещичките
http://youtu.be/WyM8FPCwqZc

Тази серия е знакова за целия сериал Peace как двамата заедно могат всичко....и следващата серия от която започва трудния път на Сандия към "великото и бъдеще" както се изрази Сурадж Heart Eyesтрудностите и пречките,които и причинява Сантош зад гърба на Сурадж,използвайки добрината и почтеността на Сандия,като и прави разни заклинания  за да не учи повече! Sad

https://www.youtube.com/watch?v=LYyNk2g_Kjk&index=338&list=EL5MRS8n9LAp4 Heart Eyes

Началото..първата лекция на Сандия в колежа и "запознаването"и с преподавателя bowuu

https://www.youtube.com/watch?v=r3FetwqWwn4&index=351&list=EL5MRS8n9LAp4 rotfImbo rotfImbo rotfImao

../когато я гледах тази серия ,исках на неговото място да е Сантош...и отнякъде Сурадж да се наслаждава на гледката/ Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 10:53 от soffita

# 478

Ухааааа, това наистина е уникално промо! За съжаление и на мен ми се струва, че е сън или по-скоро нечия фантазия - или на Сурадж или на Сандия! Би било прекалено явно да ни дадат толкова подробно как се двамата се срещат. В погледите им се вижда, че продължават да се обичат безкрайно много - толкова са сладки. Може би след като Сандия чуе изявлението на Сурадж и думите му към нея ще започне да си мечтае или пък той ще си мечтае. Така ми се ще да е истина и най-накрая да се съберат отново. Знам обаче, че вероятно ще трябва да почакаме поне още малко. Междувременно да се насладим на тези хубави сънища и представи - пък дано скоро те станат реалност и да видим Сурадж и Сандия отново заедно. Невероятни са ...  Praynig Praynig Praynig newsm76 Two Hearts Two Hearts txtloves

Привет на всички!

Дано накрая целия сериал не излезе един сън и да провалят всичко, както обичат да правят. То сънища, сънища ама с тия представяници и сънуваници на човек да му писне. Не виждам какъв е смисъла само да разтягат историята и накрая да не направят нищо, защото като че ли вече така ми се струва.

# 479
Приятели, имам страхотна изненада за вас! Погледнете само каква уникална снимка пусна преди малко Депика/ Сандия в профила си. Тук е заедно с Анас/ Сурадж и Каника/ Менакши - толкова са готини и сладки. Как само са се усмихнали и си правят селфи. Тук вече Сандия си е със сарито, което значи че може би са се събрали със Сурадж и може би са в дома на семейство Рати - Дано! Много съм щастлива като ги гледам заедно - невероятни сладури са ... newsm44 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521    ura

Общи условия

Активация на акаунт