Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 005
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
А Анас и Сандия ( ох как и беше истинското име на актрисата  newsm78) са страхоооотни в червено
Депика Сингх Laughing

Какво да ти кажа..и извън сериала пак са си готини двамата заедно Peace
Гледам снимките със съпруга и от сватбата,гледам Анас с кандидат булката..ами сива работа,
да не кажа грозна Laughing особено Депихчо..ами жив циганин,какво да му харесаш до такава красавица
при обкръжението на Анас Laughing Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

#Crazy #Crazy

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 01:34 от soffita

# 496
  • София

Цитат
Там и името на Емили превеждат различно .
ooooh!Мисля си, че и смениха името след като от христианка стана мюсюлманка или будистка по-точно,нали на Кришна се кланят
и си махна кръстчето което носеше на врата си newsm78

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  Нищо на никого не са сменили Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning На единият канал го гледате на хинди на другия на тамилски, за това всичко ви звучи различно.

По отношение на вярата-  не будистка  или мюсюлманка  а хиндуистка  Hug

В хиндуизма се кланят на бог Кришна.  Най разпространената религия в Индия е хиндуизма, след това се нарежда ислямът.
     newsm51 newsm51 newsm51

# 497

Цитат
ooooh!Мисля си, че и смениха името след като от христианка стана мюсюлманка или будистка по-точно,нали на Кришна се кланят

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  Нищо на никого не са сменили Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning На единият канал го гледате на хинди на другия на тамилски, за това всичко ви звучи различно.

В хиндуизма се кланят на бог Кришна.  Най разпространената религия в Индия е хиндуизма, след това се нарежда ислямът.
     newsm51 newsm51 newsm51

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Е-ееее.. като 3 V 1 съм си го превела - как беше..неочаквано добра комбинация Joy Joy  remybussi

# 498
  • София
  Даже Софи не съм сигурна, че Емили си смени и религията Laughing Laughing Laughing Laughing

На свадбата имаше свещенници и от двете религии Wink Wink Wink и накрая християнският като се изцепи

"А сега целунете булката"!     love001         и семейство Рати Laughing барабар с всички гости се  оцъклиха. Shocked Shocked Shocked

Голямо чудо беше Grinning Grinning от къде точно да я подхване и как да стане
тая процедура наречена целувка Joy Joy Joy че накрая се прежали  и   Емили свенливо   му подаде да и целуне ръчичката,  разбираш ли Crazy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Благодаря за снимките   bouquet големи сладури са!   И пред, и зад кадъp са еднакво готини! Голям красавец е Анас Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 22:16 от miha-

# 499

Цитат

newsm51 newsm51 newsm51

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Е-ееее.. като 3 V 1 съм си го превела - как беше..неочаквано добра комбинация Joy Joy  remybussi

Хахаха, нищо Софи - случва се като не разбираме езика.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Миха, благодаря за разяснението. Ти си нашият ориентир ... 
  newsm51 newsm76  Kissing Heart Hug  ura

# 500
 Даже Софи не съм сигурна, че Емили си смени и религията Laughing Laughing Laughing Laughing

На свадбата имаше свещенници и от двете релиии Wink Wink Wink и накрая християнският като се изцепи

"А сега целунете булката"!     love001         и семейство Рати Laughing барабар с всички гости се  оцъклиха. Shocked Shocked Shocked

тая процедура наречена целувка Joy Joy Joy че накрая се прежали  и   Емили свенливо   му подаде да и целуне ръчичката,  разбираш ли Crazy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Благодаря за снимките  bouquet големи сладури са!   И пред, и зад кадъp са еднакво готини! Голям красавец е Анас Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Права си Peace от тази сватба пак запомних Сандия и Сурадж Laughingкак му превеждаше брачната клетва от английски Laughing и той я гледаше/слушаше влюбен и щастлив все едно той е младоженеца:love:
Laughing Laughing

Сега гледам скока на Сандия с парашут и как синджира на Сурадж я спаси..но не им разбирам какво си говорят по телефона,явно са много мили,защото и двамата се просълзяват.. Heart Eyes Heart Eyes

# 501

На свадбата имаше свещенници и от двете релиии Wink Wink Wink и накрая християнският като се изцепи

Благодаря за снимките  bouquet големи сладури са!   И пред, и зад кадъp са еднакво готини! Голям красавец е Анас Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Права си Peace от тази сватба пак запомних Сандия и Сурадж Laughingкак му превеждаше брачната клетва от английски Laughing и той я гледаше/слушаше влюбен и щастлив все едно той е младоженеца:love:
Laughing Laughing

Сега гледам скока на Сандия с парашут и как синджира на Сурадж я спаси..но не им разбирам какво си говорят по телефона,явно са много мили,защото и двамата се просълзяват.. Heart Eyes Heart Eyes

Ох да - сватбата на Емили и Мухит е нещо невиждано за индийски сериал! Мисля, че не си е сменила вярата. Те се жениха и по двата начина. Интересно ми беше да видя индийци да се кръстят в църква. А как гледаха всички - капака беше това със "Целунете булката" направо паднах от смях  ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Въобще сериала е невероятен - друго си е да разбираме какво става ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сандия и Сурадж и там и навсякъде са супер сладки - той Сурадж не спира да я гледа влюбено, пък и тя него ...
txtloves txtloves txtloves

# 502
Роси а така дай да им пращаме позитивна енергия на тия сценаристи па дано ги стигне и да вземат ,че да ги сдобрят тия двамата сладури  smile3521
Софи сингапусрсккиите серии ще ги гледаме в най-скоро време  smile3521
На нас сега ни предстоят тепърва да гледаме всички хубави моменти между Сурадж и Сандия на български ,а докато им се наслаждаваме сценаристите в Индия  ще си въведат мислите в правилна посока  и ще почнат да ни показват  пак такива хубави моменти като от промото за утрешния епизод smile3521
А Анас и Сандия ( ох как и беше истинското име на актрисата  newsm78) са страхоооотни в червено  smile3521

Само така Ени! И аз това викам - сега да се наслаждаваме на сериите на български, а междувременно да се надяваме, че и в Индия ще се оправят нещата между Сурадж и Сандия. Най-важното е накрая всичко с тях да е наред и да са заедно и щастливи. Това искам ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Praynig Praynig Praynig

# 503
Благодаря на всички за снимките и клиповете, благодаря на Тара за колажите, благодаря на Бубето за епизодите по Войо и на Миха за превода в Индия (дано не пропусна някой) newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Браво на Гаутам! smile3501 През цялото време му стисках палци, сега очаквам да се върне в сериала и се надявам да го приемат обратно. Вчера гледах серията в Индия и се уплаших като на Сурадж му стана зле, ама после се успокоих като прочетох превода. Все си мисля, че той ще каже на Сандия, че Чоту си е взел изпита, но ще видим утре.

# 504
Цитат
А Анас и Сандия ( ох как и беше истинското име на актрисата  newsm78) са страхоооотни в червено
Депика Сингх Laughing

Какво да ти кажа..и извън сериала пак са си готини двамата заедно Peace
Гледам снимките със съпруга и от сватбата,гледам Анас с кандидат булката..ами сива работа,
да не кажа грозна Laughing особено Депихчо..ами жив циганин,какво да му харесаш до такава красавица
при обкръжението на Анас Laughing Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes

#Crazy #Crazy
Скрит текст:

Съгласна съм. Анас и Депика са уникални заедно и в сериала и в живота! Няма база за сравнение с избраниците им, но какво да се прави. Благодаря за снимките - тази е невероятна ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3534  Two Hearts Two Hearts

# 505
  • София
Скрит текст:

Laughing Laughing

Да много хубава сцена. Те по това време все още не бяха консумирали първата брачна нощ, нищо чудно и да се е размечтал Laughing Laughing Laughing

В момента не мога да се сетя  какво и е казал при скока с паршута.  То е ясно,че е било романтично. Hug Hug Hug
Ако държиш на точен превод, подсети ме тези  дни и ще го погледна Laughing Laughing Laughing Laughing

# 506
Скрит текст:

Laughing Laughing

Да много хубава сцена. Те по това време все още не бяха консумирали първата брачна нощ, нищо чудно и да се е размечтал Laughing Laughing Laughing

В момента не мога да се сетя  какво и е казал при скока с паршута.  То е ясно,че е било романтично. Hug Hug Hug
Ако държиш на точен превод, подсети ме тези  дни и ще го погледна Laughing Laughing Laughing Laughing

Ако може и когато имаш време   bouquet от тук http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-81-s 688/689серии Praynig

# 507

Миха много ти благодаря за епизода. Страхотна серия, направо ме разчувства. Дано Сандия и Сурач се съберат само това искам. Понякога така ми се иска и аз да гледам през войо епизодите по напред ама нямам възможност да си плащам.

Зис благодаря че разказваш за булката, аз продължавам да го гледам. Сега Джаго замина за Бумбай и все още се обичат с ананди но кой знае до кога ще е неговата обич, сега някакво момиче нещо му помагаше ама не ми стана много ясно. Също не разбрах ако някой е гледал, какво беше това писмо, което ананди прочете, което беше изпратено до Поли, така поне ми се стори, но може и да греша.

Сунитра епозодите по Войо ги качват и във videoklip bg, аз когато съм много нетърпелива ги гледам от там. Ако искаш да ти дам канала на момичето, което ги качва само кажи Peace

# 508
  • София
Благодаря на всички за снимките и клиповете, благодаря на Тара за колажите, благодаря на Бубето за епизодите по Войо и на Миха за превода в Индия (дано не пропусна някой) newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Браво на Гаутам! smile3501 През цялото време му стисках палци, сега очаквам да се върне в сериала и се надявам да го приемат обратно. Вчера гледах серията в Индия и се уплаших като на Сурадж му стана зле, ама после се успокоих като прочетох превода. Все си мисля, че той ще каже на Сандия, че Чоту си е взел изпита, но ще видим утре.

Hug И аз много се радвам за Гуатам.   Той ми е следващия в списъка след Анас Laughing
Не мога да възприема новия Викрам,  не че е някой грозник,  Mr. Green но не е Гуатам Wink   
Дано да се върне Praynig  Аз имам леки съмнения, сега като е спечелил наградата да не започне да се звездее Praynig  и да поиска главна роля в друг сериал.   Голяма глупост, ще направи. 
Но аз имам вяра на продуцентите, че ще го убедят Hug

# 509
  • София
Софи, благодаря за линковете! Тези серии са страхотни. Друга невероятна и любима серия ми е, когато Сурадж отиде да вземе Сандия от колежа през нощта! Нали двамата се криеха от Сантош и другите. Когато се прибраха с мотора - не успяха да влязат в къщата, защото си бяха забравили ключовете. Тогава на Сурадж му хрумна да се качат със стълба отзад директно в стаята си. Само, че същата вечер издирваха някакъв крадец в квартала и накрая тамън Сурадж и Сандия се катереха по стълбата и хоп един полицай ги хвана. Така съм се смяла тогава. Двамата са големи сладури ...  smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves smile3521

https://www.youtube.com/watch?v=mxIN9upeCmY

Страхотни серии Рокси      И то не какъв да е полицай а самият Салман Кхан -  с тези мустачки направо ме уби.  Laughing  До него и Сонакши Синкха.   bouquet  bouquet
  Харесва ми тази практика при тях, да промотират боливудските си филми с известни актьори по този забавен начин. 
По това време излиза техния филм също на полицейска тематика и за това влизат в сериала.

Забавна беше реакцията на всички като излезе Сантош и ги видя.  Ни полицай важи, ни полицайка, всички мирно застанаха  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Общи условия

Активация на акаунт