Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Софи, благодаря за линковете! Тези серии са страхотни. Друга невероятна и любима серия ми е, когато Сурадж отиде да вземе Сандия от колежа през нощта! Нали двамата се криеха от Сантош и другите. Когато се прибраха с мотора - не успяха да влязат в къщата, защото си бяха забравили ключовете. Тогава на Сурадж му хрумна да се качат със стълба отзад директно в стаята си. Само, че същата вечер издирваха някакъв крадец в квартала и накрая тамън Сурадж и Сандия се катереха по стълбата и хоп един полицай ги хвана. Така съм се смяла тогава. Двамата са големи сладури ...  smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves smile3521

https://www.youtube.com/watch?v=mxIN9upeCmY

# 481
Гаутам/ Викрам се завърна в instagram и днес пусна нова прекрасна снимка, на която е с наградата си от Биг Бос 8! Под снимката Гаутам благодари на всички фенове за подкрепата, казва че много ги обича и че тази награда е за всички тях. Страхотен е - ето снимката ...  newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 482
  • София
Приятели, имам страхотна изненада за вас! Погледнете само каква уникална снимка пусна преди малко Депика/ Сандия в профила си. Тук е заедно с Анас/ Сурадж и Каника/ Менакши - толкова са готини и сладки. Как само са се усмихнали и си правят селфи. Тук вече Сандия си е със сарито, което значи че може би са се събрали със Сурадж и може би са в дома на семейство Рати - Дано! Много съм щастлива като ги гледам заедно - невероятни сладури са ... newsm44 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521    ura

Благодаря ти Рокси  снимката е супер newsm10  точно така Hug  снимат  новите епизоди с пълна сила.  Скоро ще ни зарадват с добра новина newsm10

# 483
Приятели, имам страхотна изненада за вас! Погледнете само каква уникална снимка пусна преди малко Депика/ Сандия в профила си. Тук е заедно с Анас/ Сурадж и Каника/ Менакши - толкова са готини и сладки. Как само са се усмихнали и си правят селфи. Тук вече Сандия си е със сарито, което значи че може би са се събрали със Сурадж и може би са в дома на семейство Рати - Дано! Много съм щастлива като ги гледам заедно - невероятни сладури са ... newsm44 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521    ura

Благодаря ти Рокси  снимката е супер newsm10  точно така Hug  снимат  новите епизоди с пълна сила.  Скоро ще ни зарадват с добра новина newsm10

И аз така мисля Миха - дано сме прави!  newsm10 newsm76 Praynig Според мен обръщението на Сурадж към Сандия по телевизията ще е превратна точка в отношенията им. Дори момента в промото да е нечия представа - вярвам, че съвсем скоро ще стане реалност и двамата ще се сдобрят. Може би дори днес снимат това.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Още не мога да се нагледам на снимката им - страхотни са ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 newsm44

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 16:19 от Roxis

# 484
Здравейте  wavey wavey wavey
Миха Hug мерси за превода smile3525
Софи Hug за клипчетата  smile3525
Ох сега се сещам за колегите на Сандия в колежа  smile3521.Бяха хвани единия трасни другия Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Един възрастен човек ,един шофъор на такси ,един дето го переше сачмата на тема религия и палеше свещички даже и в учебната стая ,един дето ми приличаше на хипар ,бъдещата снаха Емили и нашето момиче  smile3521Но всички тези различни хора ги събираше едно нещо  желанието за знание ,желанието да се образоват  smile3521.
Зиги HugРоси Hug мерси за промото и за селфито  smile3521Като ги гледам се обнадеждавам ,че има светлина в мрака и нашите хора ще се съберат   smile3521.Само дано сценаристите да не решат да направят някоя драма  newsm17.Не ща драми искам Сурадж и Сандия да са заедно ,да се гледат влюбено ,да имат поне 3 деца и да са много,много щастливи  smile3521.Гледам и снахата Менакши се е върнала значи ще си имат и необходимото количество драма в нейно лице тъй че спокойно могат да дадат на Сурадж и Сандия поне 100 епизода хубави моменти  smile3521

# 485
Здравейте  wavey wavey wavey
Миха Hug мерси за превода smile3525
Софи Hug за клипчетата  smile3525
Ох сега се сещам за колегите на Сандия в колежа  smile3521.Бяха хвани единия трасни другия Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Един възрастен човек ,един шофъор на такси ,един дето го переше сачмата на тема религия и палеше свещички даже и в учебната стая ,един дето ми приличаше на хипар ,бъдещата снаха Емили и нашето момиче  smile3521Но всички тези различни хора ги събираше едно нещо  желанието за знание ,желанието да се образоват  smile3521.
Зиги HugРоси Hug мерси за промото и за селфито  smile3521Като ги гледам се обнадеждавам ,че има светлина в мрака и нашите хора ще се съберат   smile3521.Само дано сценаристите да не решат да направят някоя драма  newsm17.Не ща драми искам Сурадж и Сандия да са заедно ,да се гледат влюбено ,да имат поне 3 деца и да са много,много щастливи  smile3521.Гледам и снахата Менакши се е върнала значи ще си имат и необходимото количество драма в нейно лице тъй че спокойно могат да дадат на Сурадж и Сандия поне 100 епизода хубави моменти  smile3521

Здравей Ени!  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Права си! Трябва вече да видим нашите сладури Сандия и Сурадж отново заедно. Стига толкова драма около тях - време е да бъдат щастливи. Надявам се скоро да ни зарадват. Толкова хубави снимки и промо ...  smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Praynig

Сега може да завъртят драма около другите в семейството - и без това забъркаха един куп каши. Само да се оправят нещата при сладурите ...  Hug

А колегите на Сандия в колежа са уником! Тя именно там се запозна с Емили - само те 2-те бяха жени в техния випуск ...
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 486
Точно така Роси да обърнат внимание на Чави и Дилип например.да ги събират и разделят тях сега и да оставят Сурадж и Сандия на мира вече.
Ще попитате ами какво ще правят главните герои  newsm78Ами Сурадж ще си пържи джелебито на спокойствие ,Сандия ще хваща престъпници ,а вечер двамката ще си се прегръщат на спокойстве в къщи,мама Сантош ще ругае пак всички ,Мена ще се кокори само както тя умее и с Емили ще се  карат както обикновено.
Ааа сетих се и друго сега Викрам,артиста дето го играе всъщност де  като е спечелил тази награда дали няма да с върне пак в Светлината ,че тоя новия хииич ама хич не ме кефи .

# 487
Точно така Роси да обърнат внимание на Чави и Дилип например.да ги събират и разделят тях сега и да оставят Сурадж и Сандия на мира вече.
Ще попитате ами какво ще правят главните герои  newsm78Ами Сурадж ще си пържи джелебито на спокойствие ,Сандия ще хваща престъпници ,а вечер двамката ще си се прегръщат на спокойстве в къщи,мама Сантош ще ругае пак всички ,Мена ще се кокори само както тя умее и с Емили ще се  карат както обикновено.
Ааа сетих се и друго сега Викрам,артиста дето го играе всъщност де  като е спечелил тази награда дали няма да с върне пак в Светлината ,че тоя новия хииич ама хич не ме кефи .

Ох и аз това искам! Искам Гаутам да се върне в ролята на Викрам - тя си е създадена за него. Би било страхотно ако стане, но ще видим. Вероятно е сложа задача, но пък знае ли човек. Липсва ми в тази роля - новия не ми харесва особено. Докато Гаутам е страхотен с неговите забавни физиономии - освен това е готин. Искам си го обратно ...  Mr. Green newsm76 newsm10

Иначе си права - има каква драма да завъртят около другите. Сега Дилип, Чави, проблема с къщата - спора между Викрам и Мена и Емили и Мухит. Пък тя по-натам отново ще ражда - актрисата в ролята на Мена е бременна наистина ...  Hug

Може ако нещата при Сандия и Сурадж се оправят - тя малко по малко пак да им налее акъл и да оправи нещата в семейството - с помощта на Сурадж разбира се. Има какво да правят - но най-вече да ни зарадват и с нови романтични моменти. Все ще измислят нещо - само да ги съберат и двамата да са щастливи заедно ...
  txtloves txtloves txtloves

# 488
Цитат
... спокойно могат да дадат на Сурадж и Сандия поне 100 епизода хубави моменти

Явно само аз съм песимист тук Rolling Eyes...но не ги виждам тези хубави моменти скоро да станат реалност,
затова ни ги пробутват като сън или фантазия Crossing Arms

Днес гледах няколко епизода,когато Сандия беше в  Академията.. и как Сурадж чакаше да я чуе с нетърпение,докато Сантош му пробутваше Калвита,за да не е самотен ooooh!мисля ,че за нещо подобно ни подготвят и сега Twisted Evil

Praynig

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 20:11 от soffita

# 489
Софи  незнам какво да ти кажа  newsm78От това което съм гледала до сега в Светлината сценаристите редуват лошото с хубавото.Значи от тази гледна точка след толкова голяма раздяла и толкова гадории време е за нещо хубаво да се случи  smile3521.Но естествено нищо не им пречи на сценаристите  още 50-на серии да протакат събирането  с различни врътки и чалъми.Най-важното е на края Сурадж и Сандия да са заедно  smile3521
Ето един мноооого хубав момент  smile3521

http://youtu.be/oEawqVG6u0I

# 490
Софи  незнам какво да ти кажа  newsm78От това което съм гледала до сега в Светлината сценаристите редуват лошото с хубавото.Значи от тази гледна точка след толкова голяма раздяла и толкова гадории време е за нещо хубаво да се случи  smile3521.Но естествено нищо не им пречи на сценаристите  още 50-на серии да протакат събирането  с различни врътки и чалъми.Най-важното е на края Сурадж и Сандия да са заедно  smile3521
Ето един мноооого хубав момент  smile3521

http://youtu.be/oEawqVG6u0I

Софи и аз съм съгласна с Ени! Всичко е възможно, но си мисля, че вече е време да съберат отново Сандия и Сурадж. Разбира се може и да греша. Ще видим какво ще стане, но аз гледам да съм по позитивна ...  newsm10 newsm76 Mr. Green

Ени, благодаря за линка! Ей този епизод може да се каже, че ми е един от най-най-най любимите ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts  love001 newsm51

Колкото и пъти да го гледам няма да ми омръзне - двамата сладури в Сингапур! Сурадж и Сандия са толкова готини, сладки и прекрасни като си признават един на друг, че се обичат. А тя такава изненада му спретна с тези деца - първо му каза "Обичам те" на японски, а после като се затичаха един към друг и се прегърнаха са уникални. Признаха си чувствата и започнаха прекрасните им моменти. Обожавам всеки един кадър с тях от тук - особено тази сцена на моста и след това, когато се качиха на онзи небостъргач. Уау, каква гледка само - отдолу се вижда целия град - такава красота, а Сурадж и Сандия заедно влюбени, щастливи - нагласени се прегръщат, танцуват и наслаждават на любовта си един към друг. А Сандия като легна в скута на Сурадж. Великолепни са ...
  txtloves txtloves txtloves smile3521  ura  ppp  Hands Clap

# 491
Съгласна съм с вас Peace но вижте в предишните серии колко неща се случваха,
а сега - нищо за толкова много серии!!
Аз също чакам сериите в Сингапур с превод на български.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 19:57 от soffita

# 492
Съгласна съм с вас Peace но вижте в предишните серии колко неща се случваха,
а сега - нищо за толкова много серии!!
Аз също чакам сериите в Сингапур с превод на български.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-81-s Peace

Тук са всичките серии излъчвани досега но без превод Wink

О да! Сериите в Сингапур поне не са толкова далеч. Скоро ще можем да им се насладим на български - нямам търпение ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves txtloves txtloves

Благодаря за линка - аз от тук гледам епизодите! Чакам си ги тук, че качеството е кристално. Нищо, че са на хинди ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А в другия канал където го излъчват - на момента в Сингапур не пускат оригиналната песен, а само мелодията - което си е жалко. Друго си е като я чуем и нея - ефекта е още по-силен. Там и името на Емили превеждат различно ...
Peace

# 493
Роси а така дай да им пращаме позитивна енергия на тия сценаристи па дано ги стигне и да вземат ,че да ги сдобрят тия двамата сладури  smile3521
Софи сингапусрсккиите серии ще ги гледаме в най-скоро време  smile3521
На нас сега ни предстоят тепърва да гледаме всички хубави моменти между Сурадж и Сандия на български ,а докато им се наслаждаваме сценаристите в Индия  ще си въведат мислите в правилна посока  и ще почнат да ни показват  пак такива хубави моменти като от промото за утрешния епизод smile3521
А Анас и Сандия ( ох как и беше истинското име на актрисата  newsm78) са страхоооотни в червено  smile3521

# 494
Цитат
Там и името на Емили превеждат различно .
ooooh!Мисля си, че и смениха името след като от христианка стана мюсюлманка или будистка по-точно,нали на Кришна се кланят
и си махна кръстчето което носеше на врата си newsm78

Общи условия

Активация на акаунт