Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 119
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвелоо Hug ако изпуснеш нещо днес, си навий алармата за утре у светИте зОри да си догледаш Joy Joy Joy Joy

Навила съм я вечИ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Нищо нема да пропусна, даже сега от 1-ва серия ше почна  Party Party Party Party Party

Ан тъй Mr. Green Ако ти стане тъпо нощеска, звънни да ми разкажеш Joy Joy Joy Joy

# 316
Зиз,  Hugти като по навътре в нещата с индийския шоубизнес можеш ли да ми напишеш страница,където да следя рейтингите на сериалите им,подобен  на дизифилма за турските.
Трябва ми,за да разбера какъв е рейтинга на Светлината и дали скоро му се види края! Joy Joy Joy

Зиги, заради РазвратИ се ровя кат кокошка из индийските медии и съм попадала на рейтингите, но сайт само за това не знам. "Светлината" е с много висок рейтинг - това го четох миналата седмица. Даже си мисля, че беше на 1-во място. Ще се опитам да намеря къде съм чела и ще го постна.

# 317
Марвелоо Hug ако изпуснеш нещо днес, си навий алармата за утре у светИте зОри да си догледаш Joy Joy Joy Joy

Навила съм я вечИ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Нищо нема да пропусна, даже сега от 1-ва серия ше почна  Party Party Party Party Party

Ан тъй Mr. Green Ако ти стане тъпо нощеска, звънни да ми разкажеш Joy Joy Joy Joy

Ох беееее, от сега ти звънкам, сал да не събудим Трайков  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 318
Цитат
Значи Раджкумар скоро ще се появи и ще започне да им трови живота
Не знам кои серии точно фиксираш но с RKr приключиха в 296 епизод - после след години
когато Сандия стане шеф на полицията в Пушкар пак ще се срещнат.

Видях го в 275 епизод, това е само началото нали вече е отвлякъл Чатури и затова казах, че отсега нататък ще им трови живота. Ами тази, която русуваше мустаци на обявите за Чатури помислих, че е една от терористките, а то се оказа Мена.

# 319

Ох беееее, от сега ти звънкам, сал да не събудим Трайков  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дур ма оууууууууу...виж първо химията hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 320

Дур ма оууууууууу...виж първо химията hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ше видиш ти кат те зарибим после  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

РазвратИ е бил на червения килим днес - красавец Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 321
Дай линк да видим ма оууу smile3512
Ше ме зарибиш, ама друг път Mr. Green
Не гледам ни светлини, ни мракове...бана не Naughty
Булката ми стига за изтезание. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А, РазвратИ...нема друг кат него...химик от класа и черен манго... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

# 322
Дай линк да видим ма оууу smile3512
Ше ме зарибиш, ама друг път Mr. Green
Не гледам ни светлини, ни мракове...бана не Naughty
Булката ми стига за изтезание. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А, РазвратИ...нема друг кат него...химик от класа и черен манго... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

https://www.facebook.com/SiddharthShukla.Fan.Forum
След малко ще ти пусна и клипа.

Освен, че е химик съм го признала за най-добър танцьор сред актьорите и най-добър актьор сред танцьорите

Ей ти малко химия извън сериал

https://www.youtube.com/watch?v=GzpJauCil3Q

# 323
  • София
"Светлината на моя живот в Индия"  28.01.15г.

Дилип казва на Чави,че няма да се откаже от развода и ще и прати документите по адвокат.   Бабаса се обръща към него и му казва, че и те ще се извинят на майка му ако трябва.  Неговата дъщеря е сгрешила, но с много любов и прошка от негова стана нещата ще се оправят.

Дилип му се извинява и му казва, че го уважава, но няма да даде втори шанс на Чави.  Една майка може да научи детето си на безкористна любов.  Така,че майката е повече от богиня.

"Тя  обиди майка ми, тя се подигра с нея. За да ме отдели от нея, и всичко това, защото е егоистка. Дори аз самият съм отговорен заедно с нея, тъй като аз съм съучастник в греховете и."

Чави му казва, че знае, че е направила голям грях.  Може да я накаже, но да не я оставя. Всичко ще направи, за да остане с него, защото много го обича.
Дилип и отговаря, че това е лъжа, че са егоисти цялото и семейство и мислят само за себе си.

Бабаса го моли да не се развеждат.  Че сега Чави няма къде да отиде. Да си оправят отношенията.
Дилип му казва:
"Съжалявам, че точно вие ми давате съвет, за това как да си оправя отношенията, с жена си.   Вие какво направихте със снаха си!  Изхвърлихте я от дома си, при положение, че не е направила нищо грешно.  Която се е доказала като идеална съпруга.    А вие татко какво направихте, взехте решение  без да я изслушате.  Но тя въпреки това дойде и  пак ви отдаде уважение. По голямо от това на собствените ви деца.     Знаете колко много е направила за вас. Изпълни дълга си на полицай  и вие я обвинихте заради това.  Не и дадохте втори шанс.    А сега за собствената си дъщеря, искаш от зет си втори шанс. Съжалявам много, но не мога да го направя."
Сбогува се и си тръгва.

Всички са съкрушени.  Сурадж моли майка си да седне.  През това време Мена използва момента и взима от земята падналото пълномощно и се опитва да го скрие.

Бабаса плаче и казва, че съжалява за всичко.  Сантош му отговаря, че връщане назад няма.  Какво ще прави сега Сурадж.  Казва,че това е наказание заради снаха и, която и е повече от дъщеря.

Бабаса плачейки казва,че  са направили голяма грешка и сега Сандия е заминала далече.  Плаче и молейки се, се обръща към господ, където и да е сега Сандия да му прости грешката която е допуснал.

Чави е в стаята си, и  се опитва да се свърже по телефона с Дилип. Влиза Сантош.   Тя и казва, че много е наранила всички, моли да и прости.  Сантош и казва, че ако е на мястото на свекърва и, няма да и прости.

В дневната Емили казва на Мохит, че Мена иска да отиде при майка си и те остават двамата в къщата.
Какво ще правят сега, когато Сантош и свекър и, ще се държат лошо с тях.
Мохит и казва да не го занимава сега, когато Анкур най- вероятно, ще го уволни. Емили му казва да се опитат да спечелят доверието им отново.
В този момент минава Чави през дневната.  Мохит казва на Емили, че сега когато сестра му няма думата, тя трябва да бъде до майка му постоянно. Да се грижи за нея.  Това е техният шанс да останат в къщата.

Сантош и Бабаса си говорят в стаята когато влиза Чоту, и ги пита къде е Сурадж.  Тя му казва, че не знае къде е.  Бабаса го пита за какво му е. Чоту им казва, че си е оправил успеха и му трябва един учебник.  Бабаса му казва да тръгва, те ще му кажат.
Бабаса пита Сантош какво ще прави Сурадж сега.  Тя му казва,че знае колко страда в момента ,но не знае как да му помогне.

Бабаса отива при Сурадж, в стаята му.  И го пита какво става с него. Как е сърцето му.
Той му отговаря да не се притеснява, че ще се оправи.      Бабаса му казва, че това  няма да стане, докато не отиде да намери Сандия.   Изважда и му дава пари.  Сурадж е изненадан.

В промото за следващия епизод Бабаса казва на Сантош, че казал на сина им да отиде да прибере Сандия и той се е съгласил. И двамата са щастливи. Laughing

# 324

Тука освен баклава има и пакет...и то добър Mr. Green

Клипа е от предишния му сериал. Правил е фотосесия Peace

# 325

Мръсница  hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 326

Мръсница  hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
При тва гоУема... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сидхард ПакетБая hahaha hahaha hahaha hahaha

# 327
Миха Hugстрахотна си Peace

Делип ги довърши,мнооооого ми хареса,дано се отърве наистина от Чави..никога не съм я харесвала в сериала,
а Сурадж каква тъжна гледка е сам в стаята си,където всичко му напомня за хубавото време със Сандия.. Cry

# 328

Ооооооох мац, ще ме умориш. Сега като гледам какви лиги точиш се сещам за една случка в кафето на психиатрията на МА. Та имам си приятелка психиатърка и един ден отивам при нея да пием по кафе. А мойта дружка с едни огромни бомби и голямо деколте. Седим си ние и си бъбрим и в един момент кат се залете към нея един от пациентите й, и аз така Shocked А тоя си завре главата в деколтето й и вика "Докторке, много хубаво герданче имаш"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Луд ли бил  newsm78 newsm78 newsm78

Та в тоя ред на мисли има текст в една песен - Душа ке излезе сине, мерак ке остане  Joy Joy Joy Joy Joy

Черньо си ни е перфектен от секъде  Peace

Ето го на червения килим

https://www.youtube.com/watch?v=bnuzHlsQM1M

# 329
МарвелО Hug поЙчИ нема му викаме Черньо...вече е Пакета Naughty
Ся съм го видела и край...веднага има нов прякор Joy Joy Joy
Чак не ми пука колко е черен hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Обаче интересното е, че баш кат се заврех у фейсО и си гледах Пакета се появи Трайнов да ми се фали кви мускули добил у фитнеса...и само кай...виж, виж... Crazy
Ко да гледам...ама гледах, че да не види що ми виси чИнетУ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт