Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 051
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
И като споменах Гаутам/ Викрам - нека изплакнем очи и с него. Аз определено много си го харесвам - не го давам току-така. Много е готин и секси - как спокойно си ходи по улицата гол до кръста ... Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves  smile3521 smile3534

# 376
Още една снимка от мен на секси Анас! Как да не ни показва тяло човека - страхотен е ...  smile3521 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 377
Да ви кажа за Викрам и Менакши..арестуваха ги в хотел за платена любов Joy Joy
Двамата излъгаха Сантош ,че бабата на Менакши е получила инфаркт ,за да отпразнуват годишнина от сватбата си на спокойствие,далеч от Сантош и фамилия Twisted EvilО баче нали Викрам е стиснат и като видя
ниска цена/за почасово ползване,ама ТЕ не знаят какво е това Joy Joy си наеха стая в хотела..дори когато администратора го пита  има ли предпочитание за изгледа от стаята,той каза  - "НЕ,АКО ЩЕ И КЪМ ГРОБИЩАТА ДА ГЛЕДА" Joy Всъщност те разбират,че са в такъв хотел "на греха" както го наричат,чак когато ги арестуват и изтрезняват в полицията Laughing Викрам се обажда на Сурач и той заминава да им плати гаранцията,като носи и сватбената им снимка за доказателство ,че не са прелюбодейци,защото пък и никой не им вярва ,че в такъв хотел някой ще отиде със съпругата си Laughing Laughing Laughing

# 378
Зиз Hug Hug Hug Hug Вече спрягат РазвратИ за роля в некакъв "Рамаян".  Party Party Party Party Party

Феновете дебатират дали да е Рам , Лакшман или Хануман  newsm78 newsm78 newsm78
Вероятно те си знаят за какво става въпрос. Един от тримата бил голем любовчия и сети се от три пъти на къде клонят везните  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И там вече не отразяват BV  Peace
Ан тъй Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Начи мноу ми Аресва кат любовчия...пиши ме за гледане... Joy Joy Joy Joy
Дрее ми дали ше се превежда...ше го гледам и на хинди Joy Joy Joy
Тва сериал ли ще е или игрален филм? newsm78

Ени Hug големи купони бяха ееееееееееее...спомениии... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дръжте си Анас...на кака позьорчето... Mr. Green Немаше да видим кви са му боксерките, ако не беше показал... Joy Joy Joy Joy Joy

Не мога за разбера  за какво става въпрос, правят си нещо като анкета, но дали е филм или сериал идея си нямам. Разбрах, че не искат да гледат Булчето без Шив и си коментират кой от тия тримата да е  newsm78

# 379
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еми нема да гледат бе мац Hug да не са луди hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Яз поне съм откачена си чекам Мишока да видя къф е химик Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 380
Да ви кажа за Викрам и Менакши..арестуваха ги в хотел за платена любов Joy Joy
Двамата излъгаха Сантош ,че бабата на Менакши е получила инфаркт ,за да отпразнуват годишнина от сватбата си на спокойствие,далеч от Сантош и фамилия Twisted EvilО баче нали Викрам е стиснат и като видя
ниска цена/за почасово ползване,ама ТЕ не знаят какво е това Joy Joy си наеха стая в хотела..дори когато администратора го пита  има ли предпочитание за изгледа от стаята,той каза  - "НЕ,АКО ЩЕ И КЪМ ГРОБИЩАТА ДА ГЛЕДА" Joy Всъщност те разбират,че са в такъв хотел "на греха" както го наричат,чак когато ги арестуват и изтрезняват в полицията Laughing Викрам се обажда на Сурач и той заминава да им плати гаранцията,като носи и сватбената им снимка за доказателство ,че не са прелюбодейци,защото пък и никой не им вярва ,че в такъв хотел някой ще отиде със съпругата си Laughing Laughing Laughing

Ох да, аз ги мернах как се бяха нагласили като дойдоха в "хотела"! Те откъде да знаят какъв е точно - нали евтинко да излезе. Както винаги се насадиха където не трябва. Значи затова са ги арестували - представям си ги пияни и заляни до козирката ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 381

Вижте Сандия как облече съпруга си.. след костюма с вратовръзката в Сингапур,
за втори път Сантош гледа ,гледа ..и се кефи на вкуса на Сандия,когато Сурадж мисли,че мама пак ще го мъмри.. Laughing Heart Eyes bowuu Joy

https://www.youtube.com/watch?v=d0-5P9cLx9M&list=ELJIuilaDHBYA&index=321 след 2 мин. Peace

# 382

Вижте Сандия как облече съпруга си.. след костюма с вратовръзката в Сингапур,
за втори път Сантош гледа ,гледа ..и се кефи на вкуса на Сандия,когато Сурадж мисли,че мама пак ще го мъмри.. Laughing Heart Eyes bowuu Joy

https://www.youtube.com/watch?v=d0-5P9cLx9M&list=ELJIuilaDHBYA&index=321 след 2 мин. Peace

Стила е страхотен! Много му отива така на Сурадж - той по-натам така и ще започне да ходи - с дънки, по-модерни ризи. Баш по модата. Знае Сандия как да го облече ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 383

Стила е страхотен! Много му отива така на Сурадж - той по-натам така и ще започне да ходи - с дънки, по-модерни ризи. Баш по модата. Знае Сандия как да го облече ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
hahahaНали е ВЕЧЕ работеща съпруга..туй от заплатата Laughing а като ги заведе за първи път на ресторант
с полицейския джип в най-скъпия ресторант на Пушкар беше голям майтап - първо като видяха цените онемяха,приседна им..а после като разбраха ,че Сандия черпи съвсем се сбъркаха...а сериала ако не го развалят накрая, дълго ще се помни.. Peace

# 384
То не стига другото, ами Викрам и Менакши са попаднали на хотел! Направо за чудо и приказ - мернах този на рецепцията и паднах. Но нали гледат да им излезе по-евтинко ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Е тя нали затова викаше на Викрам, че защото му свидели парите, уж за по евтино отишли в тоя бардак, той се казваше нощни любовници, мен ми е интересно и хотела какъв е бил, а и тая Менакши как ли се е облякла, че Викрам не можа да я познае, когато и чу гласът, тогава я позна.

# 385
Гледайте новата серия! Hug
Така не се бях смяла отдавна! Joy Joy JoyСемейство Рати нищо не може да ги уплаши!
Сценаристите определено се бъзикат! #Crazy

# 386
hahahaНали е ВЕЧЕ работеща съпруга..туй от заплатата Laughing а като ги заведе за първи път на ресторант
с полицейския джип в най-скъпия ресторант на Пушкар беше голям майтап - първо като видяха цените онемяха,приседна им..а после като разбраха ,че Сандия черпи съвсем се сбъркаха...а сериала ако не го развалят накрая, дълго ще се помни.. Peace

Така е! Сериала е невероятен и много забавен. Гледам го с голямо удоволствие. Надявам се до края да е така и да гледаме още много романтични сцени със Сурадж и Сандия ... Praynig Praynig Praynig

# 387
Гледайте новата серия! Hug
Така не се бях смяла отдавна! Joy Joy JoyСемейство Рати нищо не може да ги уплаши!
Сценаристите определено се бъзикат! #Crazy

За коя нова серия говориш? По Войо ли? Ако е там - няма как да не се смееш с Викрам и Менакши. Като четох разказа на Бубето и паднах от смях ... Joy Joy Joy

# 388
То не стига другото, ами Викрам и Менакши са попаднали на хотел! Направо за чудо и приказ - мернах този на рецепцията и паднах. Но нали гледат да им излезе по-евтинко ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Е тя нали затова викаше на Викрам, че защото му свидели парите, уж за по евтино отишли в тоя бардак, той се казваше нощни любовници, мен ми е интересно и хотела какъв е бил, а и тая Менакши как ли се е облякла, че Викрам не можа да я познае, когато и чу гласът, тогава я позна.

Бубе, като отидоха в хотела така се бяха издокарали! Мернах ги във vbox7 - Викрам с едни червени панталони и една шарена ризка на жълто, оранжеви и зелени цветчета - сложил и очила. А Менакши и тя с очила, къса червена поличка и бяла блузка с къс ръкав. От къде са ги изкопали не знам ...  Joy Joy Joy

Хотелската стая не изглеждаше зле! Въобще няма да кажеш, че е бардак - само този на рецепцията беше някакъв странен и си личеше, че не е читав ...  Peace

Сега като разказа и се порових, че ми стана любопитно да видя поредната порция смях от Викрам и Менакши. Исках да видя как са се напили и как са се облекли, че са ги арестували. Гледах във Vbox, макар и с по-лошо качество. С нетърпение ще чакам тези сери и по БТВ. Менакши си беше със същите дрехи и вече като намери този алкохол или там каквото е, явно е откачила и е отишла в магазина, покрай който минаха с Викрам след като пристигнаха - там имаше някакви дрехи едва ли не на някакъв султан и султанка. Някакви странни. Та Мена като се е налюляла ги купила и се беше облякла така като някаква султанка-имаше се за принцеса едва ли не. Облякла се беше в червено и бяло със забулено лице и шапка на главата. Ама то нито устата й се виждаше, нито нищо - само очите. Така, чакаше Викрам - той затова помисли, че е сбъркал стаята. После като я видя се стресна, че пак ще му навлече неприятности, ама тя взе да му бута бутилката в устата и напи и него. Купила му била и на него дрехи и му ги даде. Викрам се облече като султан с някакви странни светли дрехи и шапка. После нали пияни - с Менакши почнаха да танцуват някакви странни и забавни танци. Тя по едно време искаше да му се качва на гърба. Ама така танцуваха и крачеха, че се скъсах да се смея.  smile3532 smile3532 smile3532

Накрая Викрам падна на земята, Менакши и тя - тогава се обади сестра й, ама нали са в нетрезво състояние - Мена нищо не разбра. Почнаха да говорят глупости с Викрам - голям смях - той си я беше гушнал през крака и си бяха опряли главите. Тогава дойде полицията и ги видя. Нахълта в стаята им и ги взе за такива дето правят платена любов. Арестуваха ги - в ареста също голям смях - те не успяваха да се свестят и не знаеха къде са. Твърдяха, че са Анаркай и Селим, живеели в палат. Даже си бяха сложили обици на ушите ...  hahaha hahaha hahaha

Полицая каза, че сега ще им даде един урок, а Викрам вика - лимонов сок? Да искам. Менакши и тя искала лимонов сок. И този после им хвърли в лицата и на двамата някаква течност не знам каква точно, но явно бързо изтрезняха и разбраха къде са. Почнаха да се чудят как са се озовали там и защо са облечени така. Голям смях са - вярно отдавна не се бях смяла толкова с тях. Май от Холи - ама тук направо още повече смях ...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 389
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 29.01.15г.

Бабаса казва на Сурадж:
"Вземи ги, отиди да доведеш Сандия. Какво ти става. Нали ти е съпруга. Знам, че ти липсва. Давам ти тези пари за паспорт и самолетен билет. Вземи ги и не се притеснявай. Даде за операцията на майка си, издържаш цялото семейство.  Сега аз ще ти дам пари. Отиди, знам , че двамата трябва да сте заедно."

Дават излитащ самолет. Сандия е в стаята си и работи на лаптопа си. Икономът пристига и и донася и поднос, тя вдига капака и вижда торта на която пише "обичам те " на японски. Казва, че това са думите на Сурадж.  Отваря вратата и вижда мъж с гръб към нея. Обръща се и вижда Сурадж.  Влиза вътре и я пита:  "Какво става Сандия, дойдох да те върна обратно. Ти си моята слънчева светлина, която се изгуби. Върни ми я обратно.  Върни се в живота ми. Какво ще кажеш да си ходим?"
Подава и ръката си, тя се усмихва и я поема....

В дневната Бабаса прави забележка на Емили, за това,че изпуснала лъжица на пода.  Тя му казва, че лекарят и е казал Сантош да пие мляко , а тя отказва .
Бабаса я пита какво и става.
"Сега ще ти разкажа какво сънувах.  Нашия Сурадж в черно палто, с черна шапка. Истински джентълмен, отива да вземе Сандия. Той и подаде ръка и и каза да се върне в живота му."

Сантош го пита какво е направила Сандия.   Казва, че е приела и е готова да тръгне с него.
Смее се и и казва, че го е сънувал сутринта, значи ще се сбъдне.
Сантош му отговаря, че се моли на бог това да стане истина.       Бабаса и показва корицата на списание с момче и момиче, казва, че така ги е сънувал.
Емили седи и слуша внимателно.      В този момент слиза Сурадж.  Отива при баща си и му връща парите.
"Имам много работа тук, трябва да се грижа за майка. Няма на кого да оставя и магазина. Не мога да замина"
Бабаса се пита какво става с него. Защо не иска да замине. Знае, че е притеснен за жена си. Какво се върти в главата му.
Емили им казва, че усеща, че Сурадж иска да продължи живота си.  "Аз чувствам, че той иска да напусне Сандия. Днес той си облече традиционна риза, а не тези които му купи тя.  Той иска да я забрави.
Сантош и казва, че не е вярно. Синът и вечно ще носи Сандия в сърцето си.

Във фризьорския салон Емили изпраща клиентка и връща парите за услугата, като и казва, че е подарък от нея.  Мохит вижда тази сцена и я пита толкова ли са богати, че правят подаръци.  Тя му казва, че е стара клиентка, която има сериозен проблем- има рак.   Мохит и се извинява за думите.
Емили му отговаря, че някои хора смело се борят с трудностите.
Мохит и казва, че има план как да вземат прошка от Сантош и да върнат Чави обратно.     Тя му казва да не правят повече глупости. Мохит отговаря, че планът му е перфектен.

Сурадж работи в магазина.  Идва Чоту който се превива от болка. Държи се за ръката. Казва, че не знае какво му е, но много го боли.  Сурадж му казва, че ще го заведе на лекар.

Мохит и Емили отиват в дома на Дилип.   Дошли тайно да му кажат, че Чави има рак..
Дилип му казва какви глупости говори, до онзи ден си е била добре.    Емили плачейки му казва,че Чави въобще не е добре.  "Тя ни каза да не ви казваме. Като разбрахме, отидохме при лекаря и взехме изследванията.  Щастливи сме , че е първа степен. С добри лекарства ще се излекува. Има нужда от теб, за да се възстанови."
Дилип е шокиран, показва документите на майка си.   Емили го моли да я приеме отново.  Пушпа им казва, че са прави:
"Ние ще дойдем и ще я приберем обратно. Ще се обадя на Сантош и ще и кажа лично."

Бабаса пита Чоту какво му е казал лекаря. Ръката му е с превръзка. Казва му, че трябва да си почива.
"Как ще пиша със счупена ръка. Обещах на Сандия, че ще взема и този изпит.  Трябва да си изпълня обещанието."

В промото но следващия епизод: Чоту моли Мохит да пише вместо  него на изпита. Той му отказва.
Сурадж иска да му помогне.   Сантош казва на Бабаса, че той изпълнява желанието на Сандия.

Общи условия

Активация на акаунт