Бабаса казва на Сурадж:
"Вземи ги, отиди да доведеш Сандия. Какво ти става. Нали ти е съпруга. Знам, че ти липсва. Давам ти тези пари за паспорт и самолетен билет. Вземи ги и не се притеснявай. Даде за операцията на майка си, издържаш цялото семейство. Сега аз ще ти дам пари. Отиди, знам , че двамата трябва да сте заедно."
Дават излитащ самолет. Сандия е в стаята си и работи на лаптопа си. Икономът пристига и и донася и поднос, тя вдига капака и вижда торта на която пише "обичам те " на японски. Казва, че това са думите на Сурадж. Отваря вратата и вижда мъж с гръб към нея. Обръща се и вижда Сурадж. Влиза вътре и я пита: "Какво става Сандия, дойдох да те върна обратно. Ти си моята слънчева светлина, която се изгуби. Върни ми я обратно. Върни се в живота ми. Какво ще кажеш да си ходим?"
Подава и ръката си, тя се усмихва и я поема....
В дневната Бабаса прави забележка на Емили, за това,че изпуснала лъжица на пода. Тя му казва, че лекарят и е казал Сантош да пие мляко , а тя отказва .
Бабаса я пита какво и става.
"Сега ще ти разкажа какво сънувах. Нашия Сурадж в черно палто, с черна шапка. Истински джентълмен, отива да вземе Сандия. Той и подаде ръка и и каза да се върне в живота му."
Сантош го пита какво е направила Сандия. Казва, че е приела и е готова да тръгне с него.
Смее се и и казва, че го е сънувал сутринта, значи ще се сбъдне.
Сантош му отговаря, че се моли на бог това да стане истина. Бабаса и показва корицата на списание с момче и момиче, казва, че така ги е сънувал.
Емили седи и слуша внимателно. В този момент слиза Сурадж. Отива при баща си и му връща парите.
"Имам много работа тук, трябва да се грижа за майка. Няма на кого да оставя и магазина. Не мога да замина"
Бабаса се пита какво става с него. Защо не иска да замине. Знае, че е притеснен за жена си. Какво се върти в главата му.
Емили им казва, че усеща, че Сурадж иска да продължи живота си. "Аз чувствам, че той иска да напусне Сандия. Днес той си облече традиционна риза, а не тези които му купи тя. Той иска да я забрави.
Сантош и казва, че не е вярно. Синът и вечно ще носи Сандия в сърцето си.
Във фризьорския салон Емили изпраща клиентка и връща парите за услугата, като и казва, че е подарък от нея. Мохит вижда тази сцена и я пита толкова ли са богати, че правят подаръци. Тя му казва, че е стара клиентка, която има сериозен проблем- има рак. Мохит и се извинява за думите.
Емили му отговаря, че някои хора смело се борят с трудностите.
Мохит и казва, че има план как да вземат прошка от Сантош и да върнат Чави обратно. Тя му казва да не правят повече глупости. Мохит отговаря, че планът му е перфектен.
Сурадж работи в магазина. Идва Чоту който се превива от болка. Държи се за ръката. Казва, че не знае какво му е, но много го боли. Сурадж му казва, че ще го заведе на лекар.
Мохит и Емили отиват в дома на Дилип. Дошли тайно да му кажат, че Чави има рак..
Дилип му казва какви глупости говори, до онзи ден си е била добре. Емили плачейки му казва,че Чави въобще не е добре. "Тя ни каза да не ви казваме. Като разбрахме, отидохме при лекаря и взехме изследванията. Щастливи сме , че е първа степен. С добри лекарства ще се излекува. Има нужда от теб, за да се възстанови."
Дилип е шокиран, показва документите на майка си. Емили го моли да я приеме отново. Пушпа им казва, че са прави:
"Ние ще дойдем и ще я приберем обратно. Ще се обадя на Сантош и ще и кажа лично."
Бабаса пита Чоту какво му е казал лекаря. Ръката му е с превръзка. Казва му, че трябва да си почива.
"Как ще пиша със счупена ръка. Обещах на Сандия, че ще взема и този изпит. Трябва да си изпълня обещанието."
В промото но следващия епизод: Чоту моли Мохит да пише вместо него на изпита. Той му отказва.
Сурадж иска да му помогне. Сантош казва на Бабаса, че той изпълнява желанието на Сандия.
Миха благодаря много за превода, мале ужас, тия са страшни в семейството на Сурач. А това със съня за миг помислих, че е истина в началото и така се зарадвах. Как се развива тоя сериал нататък, дано се съберат, че тия сценаристи ако извъртят поредния номер, ще е голяма простотия.