Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 012
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря на всички за снимките и клиповете, благодаря на Тара за колажите, благодаря на Бубето за епизодите по Войо и на Миха за превода в Индия (дано не пропусна някой) newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Браво на Гаутам! smile3501 През цялото време му стисках палци, сега очаквам да се върне в сериала и се надявам да го приемат обратно. Вчера гледах серията в Индия и се уплаших като на Сурадж му стана зле, ама после се успокоих като прочетох превода. Все си мисля, че той ще каже на Сандия, че Чоту си е взел изпита, но ще видим утре.

Hug И аз много се радвам за Гуатам.   Той ми е следващия в списъка след Анас Laughing
Не мога да възприема новия Викрам,  не че е някой грозник,  Mr. Green но не е Гуатам Wink   
Дано да се върне Praynig  Аз имам леки съмнения, сега като е спечелил наградата да не започне да се звездее Praynig  и да поиска главна роля в друг сериал.   Голяма глупост, ще направи. 
Но аз имам вяра на продуцентите, че ще го убедят Hug

Така е newsm10 Гаутам си е Гаутам няма друг като него в ролята на Викрам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тоя новия изобщо не мога да си го представя да прави тези физиономии като предишния Laughing

# 511
  • София
Софи видях линка  обещавам  newsm10  при първа възможност

да го погледна newsm10

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 00:18 от miha-

# 512
Бубе гледаш ли Цветовете по БТВ Лейди? Вече дадоха как Малти открадна парите на Садна и после Винит разбра, че тя ги е откраднала.

# 513
Благодаря на всички за снимките и клиповете, благодаря на Тара за колажите, благодаря на Бубето за епизодите по Войо и на Миха за превода в Индия (дано не пропусна някой) newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Браво на Гаутам! smile3501 През цялото време му стисках палци, сега очаквам да се върне в сериала и се надявам да го приемат обратно. Вчера гледах серията в Индия и се уплаших като на Сурадж му стана зле, ама после се успокоих като прочетох превода. Все си мисля, че той ще каже на Сандия, че Чоту си е взел изпита, но ще видим утре.

Hug И аз много се радвам за Гуатам.   Той ми е следващия в списъка след Анас Laughing
Не мога да възприема новия Викрам,  не че е някой грозник,  Mr. Green но не е Гуатам Wink   
Дано да се върне Praynig  Аз имам леки съмнения, сега като е спечелил наградата да не започне да се звездее Praynig  и да поиска главна роля в друг сериал.   Голяма глупост, ще направи. 
Но аз имам вяра на продуцентите, че ще го убедят Hug

Така е newsm10 Гаутам си е Гаутам няма друг като него в ролята на Викрам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тоя новия изобщо не мога да си го представя да прави тези физиономии като предишния Laughing

Миха, Ани - напълно съм съгласна с вас! Гаутам и на мен ми е на второ място от мъжете в сериала след Анас - невероятен е и се справя страхотно с ролята на Викрам. Другия не може да играе като него - много ми се иска Гаутам да се върне в сериала. По-натам може и главна роля да му дадат, но сега тази е създадена за него. Дано се върне в "Светлината" - дано той да иска, а и най-вече сценаристите и продуцентите да го приемат обратно. Би било невероятно. Все пак ни радва в ролята на Викрам около 835 епизода - искам си го обратно ...   Praynig Praynig Praynig  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 514
Софи, благодаря за линковете! Тези серии са страхотни. Друга невероятна и любима серия ми е, когато Сурадж отиде да вземе Сандия от колежа през нощта! Нали двамата се криеха от Сантош и другите. Когато се прибраха с мотора - не успяха да влязат в къщата, защото си бяха забравили ключовете. Тогава на Сурадж му хрумна да се качат със стълба отзад директно в стаята си. Само, че същата вечер издирваха някакъв крадец в квартала и накрая тамън Сурадж и Сандия се катереха по стълбата и хоп един полицай ги хвана. Така съм се смяла тогава. Двамата са големи сладури ...  smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves smile3521

https://www.youtube.com/watch?v=mxIN9upeCmY

Страхотни серии Рокси      И то не какъв да е полицай а самият Салман Кхан -  с тези мустачки направо ме уби.  Laughing  До него и Сонакши Синкха.   bouquet  bouquet
  Харесва ми тази практика при тях, да промотират боливудските си филми с известни актьори по този забавен начин. 
По това време излиза техния филм също на полицейска тематика и за това влизат в сериала.

Забавна беше реакцията на всички като излезе Сантош и ги видя.  Ни полицай важи, ни полицайка, всички мирно застанаха  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ох да - голям смях! Как няма да застанат мирно - командир Сантош излиза. Тя и без това в къщи е като генерал и само командва семейството - сега един полицай ли ще й се опре ...  Joy Joy Joy

Иначе и на мен ми харесва тази практика да канят известни актьори като гост звезди в сериалите си ...  smile3501 newsm76  Kissing Heart

Салман Кхан се справи супер - много е забавен с мустачките ...
Mr. Green

# 515
И като стана дума за Гаутам - ето един невероятен клип с него след спечелването на Биг Бос 8 снощи - дава интервю и е супер сладък. Пускам и 2 невероятни негови снимки с наградата! На втората е заедно с майка си. Страхотен е - толкова се радвам, че спечели ... smile3525 newsm76 Two Hearts    love001 Two Hearts txtloves newsm44

Миха в това интервю Гаутан говори нещо и за "Светлината" - когато имаш време може ли да кажеш какво точно? Вероятно няма да се върне в сериала, а толкова ми се иска. Все пак ми е интересно какво казва. Говори нещо и за игрален филм - може би има предложение ...  newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=o-ZsaxN5yIw

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 03:15 от Roxis

# 516
 Crazy Crazy Crazy

Цитат
Говори нещо и за игрален филм - може би има предложение ...  newsm78

# 517
  ooooh!Светлината на моя живот
Оригинално заглавие: Diya Aur Baati Hum
епизод 213 | преди bTV
22 минути  - дублиран  -  Драма - Индия 2011 г.
...Продуктът ще бъде наличен след... #Crazy 28 Дни. 14Час. 59Мин. 41Сек.  #CrazyShocked Twisted Evil

# 518
Здравейте! Нова прекрасна снимка от сета на "Светлината" днес - според мен Сандия вече се е събрала със Сурадж и се е върнала при семейство Рати. На тази снимка Депика/ Сандия е заедно със Сантош, бащата, Мухит и Викрам. Вчера беше заедно с Анас/Сурадж и Каника/ Менакши. Освен това вече си е със сарито, а не ходи с другите си дрехи. Дано сме прави и вече всичко да е наред - снимката е страхотна - много хубаво са се усмихнали всички ... smile3525 newsm76  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 519
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=gFL0KqqjCs4&x-yt-ts=14225794 … ;x-yt-cl=85114404

Ето момичета newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Бързам да пусна клипа.  Hug Надеждите ни се опрадваха Hug
Бях сигурна smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 16:21 от miha-

# 520
Здравейте!

Току що изгледах поредните 3 епизода на светлината, но бяха много объркани и не разбрах всичко.

Чави говореше пак по телефона, а Сантош я нахока, че трябвало да смели нахуд и че свекърва и като я накара нещо, тя нямало да знае как се прави. Тя отговори, че в къщата има 2 снахи, а тя трябва да върши цялата работа. Като отиде при Дилип, нямало нужда да готви, понеже там щели да ядат готова храна. Сантош и каза, че докато е в нейната къща трябва да се учи да върши къщна работа.

Менакши е гладна и се чуди как да си поиска храна. Сандия и занесе храна и мляко, а Менакши каза, че не заслужава такова добро отношение. Ако и прости, камък щял да и падне от сърцето. Ако трябвало щяла на колене да и падне, но само и само да и прости. Сандия и каза, че не е нужно да го прави, щом се разкайва искрено. Остави и млякото и си тръгна.

Чатури правеше нещо и се поряза. Сандия каза, че ще и помогне, но не знам защо започна да си представя как Сантош я е карала да носи кофите с водата.

Чото показа на Сандия резултатите от теста. Каза, че учителят го е похвалил и и благодари, че му е помогнала.

Чави помоли Сандия да смели нахут, понеже тя не можела. Сантош я видя и започна да я учи как да го мели така, че да не се напряга. Беше много внимателна, направо да не повярваш.Менакши от някъде ги наблюдаваше и се чудеше дали не сънува, кога са станали такива приятелки. После не знам защо каза, че сега свекървата ще нахока Сандия и се кефеше. Тя обаче и каза, че пред външни хора не бива да личи, че има много работа и че когато мели не бива да е изцапана. Каза и да се погрижи за останалото, така правила една добра снаха. Не знам какво правеше, явно Сандия се беше изцапала. Менакши не можеше да повярва, че са станали такива добри приятелки. Говореше си, че нямала да си сплита косата, понеже етървата и свекървата щели да и дърпат плитките. Сантош каза на Сандия, че ще и възложи някаква отговорност, но трябва да положи голямо усърдие и я попита дали е готова затова.Сандия каза, че е готова. Менакши слухтеше и се чудеше за каква отговорност говори Сантош, да не би да иска да и даде ключовете от семейния сейф. Или да и подари огърлицата с шиповете, или някакви гривни, за които тя си мечтаела да са нейни. Сантош и даде Рамаяна и я попита дали ще може всеки ден да и чете от нея, аз всъщност така и не знам какво е това, сигурно някаква тяхна книга за боговете. Менакши се успокои, че нищо от това, което си мислеше свекървата не даде на Сандия. Вероятно наблюдаваше как Сандия и чете и пак си говореше наум, че плачела така, както тя не била плакала на  сватбата си.

Сантош каза на Сандия, че само с четенето на рамаяна не и приключват задълженията. Трябвало да се научи да готви, та синът и да не яде полусурова храна.

Сандия се похвали на Сурач, че майка му я научила да мели нахут. Той каза, че докато я учила стоял и гледал. Сандия му каза, че днеш е много щастлива. Чото каза на Сурач, че слугата от магазина го вика да разнасят сладките. Сурач му каза да му каже да се прибира да си върши неговата работа. Чото каза, че слугата нямал друга работа и че бил на негово разположение, но Сурач му каза, че щом е казал, че има работа, значи има, да ходи да си я върши. После Чото му предложи той да иде с него, но Сурач му каза, че все още е дете и по това време трябва да спи. Чото го попита сам ли ще ходи да доставя сладки, той каза, че ще се справи. Каза на Сандия, че сам ще иде да достави сладки, затова ще тръгне по рано. Искаше му се да тръгне и тя с него, ама нали не знае как да и каже, а тя нищо не му казва. Сурач се ядосва, че Сандия не се сеща да тръгне с него. Чудеше се как не схващала намеците, които е отправил. В това време Сандия му каза, че щом слугата има друга работа, а Чото трябва да си легне, тя нямала нищо против да го придружи. Сурач въпреки всичко пак каза, че сам щял да тръгне, но после и каза щом искала да тръгне с него, той и без това мислил да я покани, но не смеел.

Сурач попита Сандия какво прави, а тя каза, че прави каквото трябва. Няма смисъл всички да знаят, че отношенията им не са като на съпруг и съпруга. Не знам какво направи.

Викрам се прибра вкъщи. Менакши се опитваше по всякакъв начин да го заговори, но той мълчеше и не и отговаряше нищо. Тя го помоли за прошка, като му каза, че не може да живее без него. Викрам и отговори, че майка му и е позволила да остане в дома им, но за него тя била вещ, а никой не може да опича вещите в къщата си. Тяхната връзка е приключила и нито той е неин съпруг, нито тя му е съпруга. Менакши му каза, че колкото и да и се кара, тя е сигурна, че и той я обича. Викрам каза, че вече е прекалила и че се заблуждава. Ще и покаже, че може и без нея. Тръгна на някъде, а тя се опитваше да го спре. Попита го какво прави в стаята на Сурач. После го попита защо го прави, не знам за какво ставаше въпрос.

Сурач и Сандия стигнаха до някакво място, където Сандия му каза да спре. Тя си спомни, че баща и и е казвал, че това е решението на нейните проблеми. Може би когато беше спрял тока и баща и я бе завел някъде да си учи уроците. Сурач каза, че преди на същото място, когато е разнасял сладките е видял едно момиче, което е седнало да учи. Той оставил една кутия сладки и си тръгнал. Сандия му каза, че никой не дава кутия със сладки на някакво момиче ей така, вероятно момичето е било много красиво. Сурач каза, че дори не и е видял лицето, понеже била с дълга коса. Сандия му каза, че явно е почитател на дългите коси. Сурач и каза, че не е гледал на никоя друга по този начин, освен на нея. Сандия го попита защо не я е погледнал, щом е с дълга коса, с много големи очи, момиче, което е толкова умно, че станала трета по успех, нима не я е погледнал? Сурач чак тогава се сети, че е била тя. Може пък и преди това да се е сетил, но да се е правил, че не знае, за да му каже. Сандия му каза, че токът е спрял и че баща и я е завел на това място, а той я чакал от страни. После видяла кутия със сладки и я отворила. Очаквала родителите и да и се скарат, че приема сладки от непознат, но те не и казали нищо. Не е предполагала, че този непознат ще и стане съпруг.
Сандия видя, че в шкафа има само един дюшек. Сурач и каза, че сигурно пак се шегува с него. Сандия му каза, че не се шегува, наистина има само един дюшек. Сурач каза, че ще отиде да поиска от майка си, но тя му каза да не я буди. Тогава той и каза, че тя ще спи на леглото, а той на земята. Започнаха да се дърпат, единият искаше да спи на земята, другия също и не можеха да се разберат. Много са смешни. Викрам беше легнал отделно от Менакши, може би той е взел дюшека, когато е ходил в стаята на Сурач. Така и не разбрах кой къде легна, но имаше музика и Сандия каза на Сурач, че майка му идва. После той и каза да съберат дюшека, че майка му наистина може да влезе. До края на епизода имаше музика и не разбрах нищо, а това беше последния епизод. Хич не обичам такива серии, много са объркани чак ми се отщява да гледам филма.

# 521
https://www.youtube.com/watch?v=gFL0KqqjCs4&x-yt-ts=14225794 … ;x-yt-cl=85114404

Ето момичета newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Бързам да пусна клипа.  Hug Надеждите ни се опрадваха Hug
Бях сигурна smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Миха, благодаря ти от сърце за клипа! Точно така. Толкова съм щастлива - истина е: Сурадж и Сандия ще се съберат!!! Толкова са сладки той като й слага шапката и тя облечена като полицай - а как се прегръщат и гледат. Уникални сладури са - дават и интервю. Ще ги видим отново заедно тези дни - толкова съм щастлива. Ето това е - била съм права: вчера явно са снимали как ги посрещат отново в дома на Рати - със същите дрехи от снимката зад кадър са. А днес вече Сандия е заедно със семейството.  newsm44 newsm44 newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521  ura

Не разбрах какво говорят в интервюто, но чух нещо за Свети Валентин ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И друго ми направи впечатление - в един момент, докато Депика дава интервюто, мъжа който за малко отива зад нея не е ли Гаутам/ Викрам 1 - направо е същия. Вероятно Гаутам няма да се връща, но този ми прилича страшно много на него. Дали не е ходил да ги види днес на сета? Може и просто да прилича и аз да си въобразявам, но според мен си е направо той - че дори е с подобна прическа както е в момента и с подобни на неговите ризи. Вижте и вие - направих стоп кадър. Пускам и снимка на Анас и Депика/ Сурадж и Сандия - как сладко са се гушнали ...
  newsm12 Flushed Heart Eyes ppp  Hands Clap

# 522
И аз току що изгледах сериите Simple Smile то любов, то чудо...Много бяха сладки с този дюшек - дърпаха, дърпаха и го скъсаха. bubulina-212 много музика имаше да, но тогава бяха най-сладки: първо се целеха с пълнежа и от очите им струеше такава обич, после започнаха да го събират, да не им се скарат, Сурадж се подхлъзна и цоп в скута на Сандия...погледи..любов. И сега хъка мъка легнаха и двамата на леглото, амо то огромно ми се видя - уж на двата края ще спят, легнаха и пак погледи, погледи, аха да се обърнат на другата с гръб и се погледнат  Two Hearts После Сандийчето в съня си гушна Сурадж и той се изцъкли, какви очи облещи само Simple Smile много се двоумеше дали да й махне ръката, ама се беше размазал от кеф и я остави...  Kissing Heart На сутринта Сандия се събуди и видя как го е гушнала и много се засрами, а той се прозя сякаш нищо не е станало  txtloves txtloves txtloves txtloves ама кеф кеф....

# 523
  • София
Здравейте!

Скрит текст:
Току що изгледах поредните 3 епизода на светлината, но бяха много объркани и не разбрах всичко.

Чави говореше пак по телефона, а Сантош я нахока, че трябвало да смели нахуд и че свекърва и като я накара нещо, тя нямало да знае как се прави. Тя отговори, че в къщата има 2 снахи, а тя трябва да върши цялата работа. Като отиде при Дилип, нямало нужда да готви, понеже там щели да ядат готова храна. Сантош и каза, че докато е в нейната къща трябва да се учи да върши къщна работа.

Менакши е гладна и се чуди как да си поиска храна. Сандия и занесе храна и мляко, а Менакши каза, че не заслужава такова добро отношение. Ако и прости, камък щял да и падне от сърцето. Ако трябвало щяла на колене да и падне, но само и само да и прости. Сандия и каза, че не е нужно да го прави, щом се разкайва искрено. Остави и млякото и си тръгна.

Чатури правеше нещо и се поряза. Сандия каза, че ще и помогне, но не знам защо започна да си представя как Сантош я е карала да носи кофите с водата.

Чото показа на Сандия резултатите от теста. Каза, че учителят го е похвалил и и благодари, че му е помогнала.

Чави помоли Сандия да смели нахут, понеже тя не можела. Сантош я видя и започна да я учи как да го мели така, че да не се напряга. Беше много внимателна, направо да не повярваш.Менакши от някъде ги наблюдаваше и се чудеше дали не сънува, кога са станали такива приятелки. После не знам защо каза, че сега свекървата ще нахока Сандия и се кефеше. Тя обаче и каза, че пред външни хора не бива да личи, че има много работа и че когато мели не бива да е изцапана. Каза и да се погрижи за останалото, така правила една добра снаха. Не знам какво правеше, явно Сандия се беше изцапала. Менакши не можеше да повярва, че са станали такива добри приятелки. Говореше си, че нямала да си сплита косата, понеже етървата и свекървата щели да и дърпат плитките. Сантош каза на Сандия, че ще и възложи някаква отговорност, но трябва да положи голямо усърдие и я попита дали е готова затова.Сандия каза, че е готова. Менакши слухтеше и се чудеше за каква отговорност говори Сантош, да не би да иска да и даде ключовете от семейния сейф. Или да и подари огърлицата с шиповете, или някакви гривни, за които тя си мечтаела да са нейни. Сантош и даде Рамаяна и я попита дали ще може всеки ден да и чете от нея, аз всъщност така и не знам какво е това, сигурно някаква тяхна книга за боговете. Менакши се успокои, че нищо от това, което си мислеше свекървата не даде на Сандия. Вероятно наблюдаваше как Сандия и чете и пак си говореше наум, че плачела така, както тя не била плакала на  сватбата си.

Сантош каза на Сандия, че само с четенето на рамаяна не и приключват задълженията. Трябвало да се научи да готви, та синът и да не яде полусурова храна.

Сандия се похвали на Сурач, че майка му я научила да мели нахут. Той каза, че докато я учила стоял и гледал. Сандия му каза, че днеш е много щастлива. Чото каза на Сурач, че слугата от магазина го вика да разнасят сладките. Сурач му каза да му каже да се прибира да си върши неговата работа. Чото каза, че слугата нямал друга работа и че бил на негово разположение, но Сурач му каза, че щом е казал, че има работа, значи има, да ходи да си я върши. После Чото му предложи той да иде с него, но Сурач му каза, че все още е дете и по това време трябва да спи. Чото го попита сам ли ще ходи да доставя сладки, той каза, че ще се справи. Каза на Сандия, че сам ще иде да достави сладки, затова ще тръгне по рано. Искаше му се да тръгне и тя с него, ама нали не знае как да и каже, а тя нищо не му казва. Сурач се ядосва, че Сандия не се сеща да тръгне с него. Чудеше се как не схващала намеците, които е отправил. В това време Сандия му каза, че щом слугата има друга работа, а Чото трябва да си легне, тя нямала нищо против да го придружи. Сурач въпреки всичко пак каза, че сам щял да тръгне, но после и каза щом искала да тръгне с него, той и без това мислил да я покани, но не смеел.

Сурач попита Сандия какво прави, а тя каза, че прави каквото трябва. Няма смисъл всички да знаят, че отношенията им не са като на съпруг и съпруга. Не знам какво направи.

Викрам се прибра вкъщи. Менакши се опитваше по всякакъв начин да го заговори, но той мълчеше и не и отговаряше нищо. Тя го помоли за прошка, като му каза, че не може да живее без него. Викрам и отговори, че майка му и е позволила да остане в дома им, но за него тя била вещ, а никой не може да опича вещите в къщата си. Тяхната връзка е приключила и нито той е неин съпруг, нито тя му е съпруга. Менакши му каза, че колкото и да и се кара, тя е сигурна, че и той я обича. Викрам каза, че вече е прекалила и че се заблуждава. Ще и покаже, че може и без нея. Тръгна на някъде, а тя се опитваше да го спре. Попита го какво прави в стаята на Сурач. После го попита защо го прави, не знам за какво ставаше въпрос.

Сурач и Сандия стигнаха до някакво място, където Сандия му каза да спре. Тя си спомни, че баща и и е казвал, че това е решението на нейните проблеми. Може би когато беше спрял тока и баща и я бе завел някъде да си учи уроците. Сурач каза, че преди на същото място, когато е разнасял сладките е видял едно момиче, което е седнало да учи. Той оставил една кутия сладки и си тръгнал. Сандия му каза, че никой не дава кутия със сладки на някакво момиче ей така, вероятно момичето е било много красиво. Сурач каза, че дори не и е видял лицето, понеже била с дълга коса. Сандия му каза, че явно е почитател на дългите коси. Сурач и каза, че не е гледал на никоя друга по този начин, освен на нея. Сандия го попита защо не я е погледнал, щом е с дълга коса, с много големи очи, момиче, което е толкова умно, че станала трета по успех, нима не я е погледнал? Сурач чак тогава се сети, че е била тя. Може пък и преди това да се е сетил, но да се е правил, че не знае, за да му каже. Сандия му каза, че токът е спрял и че баща и я е завел на това място, а той я чакал от страни. После видяла кутия със сладки и я отворила. Очаквала родителите и да и се скарат, че приема сладки от непознат, но те не и казали нищо. Не е предполагала, че този непознат ще и стане съпруг.
Сандия видя, че в шкафа има само един дюшек. Сурач и каза, че сигурно пак се шегува с него. Сандия му каза, че не се шегува, наистина има само един дюшек. Сурач каза, че ще отиде да поиска от майка си, но тя му каза да не я буди. Тогава той и каза, че тя ще спи на леглото, а той на земята. Започнаха да се дърпат, единият искаше да спи на земята, другия също и не можеха да се разберат. Много са смешни. Викрам беше легнал отделно от Менакши, може би той е взел дюшека, когато е ходил в стаята на Сурач. Така и не разбрах кой къде легна, но имаше музика и Сандия каза на Сурач, че майка му идва. После той и каза да съберат дюшека, че майка му наистина може да влезе. До края на епизода имаше музика и не разбрах нищо, а това беше последния епизод. Хич не обичам такива серии, много са объркани чак ми се отщява да гледам филма.
[/spoiler]

Бубе много ти благодаря, за разказа на епизодите newsm51   Да в тези серии има много паузи с музика Laughing Сурадж не се досеща, че момичето на което е оставил сладките  е тя.  Докато Сандия не му казва, той няма никаква представа.  
 Викрам взима   единия дюшек от стаята на Сурадж.   За това двамата със Сандия се борят за дюшека.
Докато я учи да мели нахут Сантош вижда, че Сандия се е изцапала.   Взима и я забърсва с дрехата си.  Както майка бърше малкото си дете ако се е изцапало. Много трогателна сцена. HugПрез цялото време Сурадж гледа от терасата на горния етаж.       Ще се опитам по- късно да ти разкажа и станалото-.     Още веднъж, специални благодарности
smile3525 newsm51 smile3525

# 524
  • София
И като стана дума за Гаутам - ето един невероятен клип с него след
Скрит текст:
спечелването на Биг Бос 8 снощи - дава интервю и е супер сладък. Пускам и 2 невероятни негови снимки с наградата! На втората е заедно с майка си. Страхотен е - толкова се радвам, че спечели ... [/b][/color][/size] smile3525 newsm76 Two Hearts    love001 Two Hearts txtloves newsm44

Миха в това интервю Гаутан говори нещо и за "Светлината" - когато имаш време може ли да кажеш какво точно? Вероятно няма да се върне в сериала, а толкова ми се иска. Все пак ми е интересно какво казва. Говори нещо и за игрален филм - може би има предложение ...  newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=o-ZsaxN5yIw

Казва, че от тук нататък  смята да се занимава само с  филмови роли. Има вече три предложения за филми.  Казва, че преди да влезе в къщата е ходил в Кан на премиерата на филма "Darpok"  и това е променило коренно мисленето му.  Тогава е решил да се занимава  с роли в голямото кино.

Питат го за екипа на "Светлината".  Казва, че много е благодарен за всичко което са направили за него.  Това е общо взето по-интересното.  Останалите въпроси са свързани с интригите в реалитито.  За връзката му Диандра.  

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 19:12 от miha-

Общи условия

Активация на акаунт