Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 51 810
  • 610
  •   1
Отговори
# 105
люба, откакто ми е набрал пръста не сме излизали с количката, аз не можех да обуя обувка. едва-едва стигах до магазина. сега вече мога да ходя, макар и накуцвайки.

мацки, чудя се дали да не пробия на дара ушите. я кажете какво се прави, как минава, къде се прави това чудо? после забира ли и изобщо как се случват нещата?

# 106
Елч ние ги пробихме на нашата кака на 7 мес. Плака само в кабинета по - скоро от самото "щрак" от пистолета. След това си заспа в колата до в къщи . Чистехме ги със спирт една седмица, след това сама си и махнах тези медицинските и и сложих златни. Не сме имали никакви проблеми. Успех.

# 107
  • В две тъмни очички
Здравейте, мами,

Елчи, като се наканиш, свиркай да ходим заедно да ги дупчим. Аз покрай Коледа смятах, но така и не можах да се организирам.

Влади си е в къщи вече 10 дена. Беше нещо сополива и кашляща. Можех да я пусна, но сега с тия вируси, реших, че достатъчно й е паднал имунитета, за да ходи. Утре обаче е на линия.

Аз имам още един изпит, една курсова работа и завършвам семестриалнооооо. Не остана  Grinning

Буби, ние с брат ми също до последно се трепехме. Виж със сестра ми само като бяхме мънички. И равносметката е, че с брат ми много повече се търсим и споделяме  Mr. Green

Прегръдки от нас

# 108
Хей момичета, къде сте?

мрън:
Скрит текст:
ooooh! аз се тръшнах с една отвратителна пневмония - втора седмица съм като премазана от валяк. днес тръгнах по задачи - сдаде ми водната помпа - ходихме с малкия да си приберем ученичката ( та събрахме малко студ) и само гледам да си полегна - хич ме няма.

Как сте всички ?

Heart Eyes

# 109
Момичета , проблем ли има или аз нещо съм си направила в мама - та? Защо никой не пише ?

# 110
  • София
Фея, бързо оздравяване!
И аз не знам защо е такова затишие в темата. Аз съм на вълна рожден ден на каката (утре в градината и вдругиден в клуб) и после от понеделник ски лагер пак за нея. Чудя се дали да я пускам със скиорското и яке, което е водо, ветро и т.н. устойчиво, но пък е тънко, или с градското и зимно яке, което е без екстри, но пък дебело.
Боян не го пускам на градина от 2 седмици, че има кой да го гледа, а нямам нерви за болести. Той пък има перманентно големи сливици, направо 2 топки му седят в гърлото. Лекарката все иска да му ги вадят, но аз изпадам в ужас от подобни мисли. Ако сте чували за начин за свиване на сливици, моля споделете.

# 111
Фейче, аз се гледам с Мишока дома и работя от къщи и мноого ме мързи да пиша  Laughing

# 112
  • sofia
Mrm, Ирен е с два ореха в гърлото от малка, никой не е искал да й ги вади. Правеше ангини, на 6г. спря изведнъж.

# 113
  • София
Ох, Люба, мерси за включването! Той даже и ангини не прави, просто са големи и нали уж водели до ревматизъм, сънна апнея и т.н., което никой не може да каже със сигурност. Аз все се надявам да се свият сами (или като му порасне главата да не изглеждат толкова големи Simple Smile ) Вие още ли сте на пътешествие? Чакаме да разказваш.

# 114
Привет!
Нещо не мога да седна на спокойствие тези дни, все има нещо за правене.

Фея, оздравявай! Пневмония звучи лошо, надявам се да си по-добре.  Praynig

Мрм, никакъв опит нямам със сливици, но това с ревматизма и пр. не беше ли свързано с бетахемолитичен стрептокок или както там се казва? Нещо такова ми се върти да съм чела някъде.  newsm78

Люба, как си? Давай малко разкази на живо, аз гледам снимките във фейса, всичко изглежда страхотно, обаче толкова щастливи изглеждате, че направо все едно са снимки от меден месец.  Mr. Green Браво, все така да го давате!  Hug

Елч, какво стана с пръста?

# 115
Привет момичета!  Hug

Аз чак сега мога да кажа, че съм по-добре. Минах през антибиотик и други лекарства, и ми беше скапано, че и на работа ходех.

Феичка, лошо си се подредила. Бързо да оздравяваш и трябва да повишиш имунитета. Много грижи ти се струпаха.  Hug

Люба, ще чакам някоя снимка тук и разказ!

Ще пиша повече по-късно

# 116
Емили, за бой си! С кофти болести на работа не се ходи!  Hug

Бубинка, пръстът не е така възпален, но още си има гной и приболява, реших на своя глава да удължа мазането до края на тази седмица и в понеделник с песен ще се явя при дерматоложката да казва дали да ходя да ме режат.

да ви се отчета, че днес става един месец, откакто съм на диета  съм смъкнала 5.5 кила. все си мисля, че можеше и още, ама...да не бъдем максималисти! Simple Smile))) както казва кобрата "продължаваме напред!" Mr. Green

# 117
както казва кобрата "продължаваме напред!" Mr. Green
Joy Joy Joy

Това за този култов лаф! А на теб браво, 5,5кг не са малко, не се заблуждавай!  Hug Стискам палци за понеделник, дано подобрението продължава и се размине ножа.  Praynig
И аз поднових спортните занимания, макар и само два пъти седмично засега. Трудно си организирам свободно време за повече. Чувствах си мускулите атрофирали вече...

Еми, какво беше това боледуване? Много упорито! Надявам се вече си добре.  Hug

# 118
бубинка, напълно те разбирам. на мен сега ми е мноооого трудно със спорта, защото искам да е компактно време, а няма кой да гледа хлапетата, спортувам вечер след като се прибере мм (разбирай след 21,30 ч.), както е най-тъпо, ама какво да направя Sad
а ти какво правиш 2 пъти седмично?

# 119
Това е друго вече Mr. Green - мислех ,че нещо съм си блокирала - никой да не пише два дена.

Еми, тези вируси ..... не знам мутирали ли са , направо са нечовешки. И с някакви усложнения ...до безкрайност.

Елч , дано се размине с рязането и браво за диетата - разбира се че не са малко близо 6 кг. Браво и за спорта - аз искам да ви кажа , че в 21 ч преди децата съм си полегнала.

Буби и останалите , дето отделяте време за спорт  - шапка ви свалям.

Зая , важното е да сте здравички.

Мрм, не мога да бъда полезна с инфо за сливици.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 18:19 от фея зловеща графиня

Общи условия

Активация на акаунт