Случи ми се нещо странно XII

• 161 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
ronaldd се майтапи, но аз съм сериозна.
На мен би ми било много любопитно да разбера какви са тези гласове  Thinking

# 481
  • София
Не е проблем, ако чуваш гласове, дори, ако си говориш с тях. Проблем става, ако почнеш да спориш с тях....  bouquet
Споря, споря.

Скрит текст:
Темата за подигравки ли е ? newsm78 Знам, че звучи налудничаво, но все пак....

Аз помислих, че се шегуваш Shocked Наистина ли постоянно чуваш шепнения и гласове?
Не се шегувам  Laughing Чувам ги понякога, но от скоро се случва. Първия път като ги чух си помислих, че е телевизора отидох да проверя, но си беше изключен. По принцип не вярвам в духове и разните му щуротии. Ирония нали  hahaha
Какво чуваш точно? На какъв език говорят гласовете и помежду си ли само говорят или говорят и на теб?
Помежду си говорят  Laughing Не съм различила ясни думи, за да кажа език
Не, мила, шегувах се. Моля да извиниш грубия ми, непохватен изказ.

# 482
И аз самата искам да разбера какви са. Като се заслушам по-внимателно и се обърна в посоката, от която идват избледняват докато не спрат съвсем. Като бях малка и ходех сама по улиците все чувах, че някой ме вика по име, а като се обърна никой нямаше. (Приятели са ми споделяли, че и на тях се е случвало) Няма ли някой със същите/подобни случки, като със шепненето  Thinking

ronaldd Приемам го саркастично и някак съвсем не искрено   bouquet

# 483
  • Deutschland
Lust, възможно ли е дa се е случилa някогa трaгедия в товa жилище?

# 484
Lust, възможно ли е дa се е случилa някогa трaгедия в товa жилище?
Освен, че баба ми почина тук, която май е купила апартамента нов  newsm78 Мислих и за съседски трагедии, но няма някаква потресаваща история със самоубийства и т.н.

# 485
Кога се случват тези неща? Стресира ли те нещо? Колко време продължава това?

# 486
Едва ли гласовете имат връзка със смъртта на баба ти.Казваш,че като дете също си чувала гласове.
Страх ли те е да стоиш там,да например  заради баба ти?

# 487
Може да са хипнагогични халюцинации Thinking Трябва да разкажеш повече.

# 488
Кога се случват тези неща? И вечерно време се случва, и през деня предимно когато съм сама.
Стресира ли те нещо? Не ме стрсира. Не съм се вкарала още във филма  Laughing По би ме стресирало, ако се появи образ.
Колко време продължава това? От скоро е не помня точно кога започнаха. Напоследък оставам вкъщи все повече сама на тихо и спокойно. Като се замисля възможно е и преди да ги е имало, но все нещо работи я телевизор, я радио свири та може да не съм обръщала внимание.
Страх ли те е да стоиш там,да например  заради баба ти? Съвсем не. Вече четвърта година спя в стаята, като никога не съм си мислила, че духа и може да е тук, да е заседнал между световете и подобни неща. Преди четох доста регресии и от тях все си мисля, че душата трябва да отиде в своя "дом" и да се яви пред висшите души.
Може да са хипнагогични халюцинации Не се бях замисляла. Трябва да прочета повече. Общите ми познания са крайно бедни, за да си отговоря  Mr. Green До колкото знам, това е състоянието между съня и будното състояние (ако не се бъркам с нещо друго разбира се) Но в тези случаи си бях будна напълно

# 489
В блока на братовчедка ми, през комините преминават някакви въздушни течения /дори и да не е ветровито времето/, които понякога звучат като тежки въздишки или задъхан шепот. Доста е ужасяващо, въпреки че вече знам от какво е - пак ме плаши.
Да не е нещо такова?

# 490
Не мисля. Предполагам бих го чула по-рано, ако е от него  Thinking

# 491
А защо не пробваш да извикаш свестен поп например (препоръчан от някого, че много вече станаха мошениците )  да освети апартамента и да ти прочете подходяща молитва и на теб?

# 492
Ами как да кажа... не вярвам в Бог(религиите като цяло), не влизам в църкви.

# 493
Опитай се следващия път да чуеш какво си говорят. Все си мисля, че може би е някакъв шум отвън, от съседи, от кола, от радио или телевизор. Сигурно има логично обяснение.

# 494
Друг човек чувал ли ги е или ги чуваш единствено когато си сама?

Общи условия

Активация на акаунт