Женска консултация - Варна

• 17 239
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Здравейте. Аз ходих при д-р Надежда Тодорова в МЦ "Св. Анна". Всеки месец преглеждаше на ехограф, измерване на кръвно и тегло. За болничен не е имало проблем. Внимателна е, обяснява. Работи със здравна каса. Записа ме в 10-та г.с. Изследванията бяха пак по здравна каса и ги правих в "Сити лаб" /срещу входа на Окръжна болница/. Тъй като тя не изражда, трябваше да си реша при кой друг лекар да е раждането. Беше в АГ.

# 17
Здравейте. Аз ходих при д-р Надежда Тодорова в МЦ "Св. Анна". Всеки месец преглеждаше на ехограф, измерване на кръвно и тегло. За болничен не е имало проблем. Внимателна е, обяснява. Работи със здравна каса. Записа ме в 10-та г.с. Изследванията бяха пак по здравна каса и ги правих в "Сити лаб" /срещу входа на Окръжна болница/. Тъй като тя не изражда, трябваше да си реша при кой друг лекар да е раждането. Беше в АГ.

Много благодаря. Една моя позната също ходи при нея и е доволна.
От толкова много мнения за различни доктори, наистина не мога да реша какво да правя...

Мисля да отида пак при моята и ако не остана доволна да се запиша при някой от изброените други.
Иначе и аз мисля да раждам в АГ, живот и здраве.  Wink

# 18

Много благодаря. Една моя позната също ходи при нея и е доволна.
От толкова много мнения за различни доктори, наистина не мога да реша какво да правя...

Мисля да отида пак при моята и ако не остана доволна да се запиша при някой от изброените други.
Иначе и аз мисля да раждам в АГ, живот и здраве.  Wink
Успешно и леко раждане. Всичко да мине добре ти желая.

# 19
Много благодаря.   bouquet

# 20
А тези които пишете, че всеки месец са ви преглеждали на ехограф и сте били на ЖК по здравна каса, плащахте ли отделно за прегледите с ехограф, защото по здравна каса се полагат само 3 за цялата бременност.  Rolling Eyes

# 21
А тези които пишете, че всеки месец са ви преглеждали на ехограф и сте били на ЖК по здравна каса, плащахте ли отделно за прегледите с ехограф, защото по здравна каса се полагат само 3 за цялата бременност.  Rolling Eyes
Здравей. Не съм плащала допълнително за прегледите. Лекарката всеки месец от бременността ми ме гледаше на ехо. Явно се полага по здравна каса.

# 22
Здравейте. Сеа да обясня за Елена Димитрова. Както каза момичето на 1 стр. не говори. Дори да я питаш с 1 дума ти отговаря, аз ходих по спешност и ми каза само оооо това е чувствителна матка. И аз супер мн се стреснах и я питах какво ми има сериозно ли е, тя ми отговори с не. И съм плакала цял ден докато всъщност разбера че няма нищо тревожно. И почти всяка жена го има.. 1 път само ми говореше почти като хората и той е когато таткото влезе с мен. Явно от респект към него, незнам. На раждането случайно ми се падна тя на смяна, акушерката докато ме израждаше тая само правеше физиономии и когато дойде нейния ред, да прави нещо като кюртаж и да шие ми сложи упойка и дори не изчака да ме хване. Неискам да плаша бъдещтите майки но си умрях от болка. А бях чувала че шиенето не се усещало.. И в крайна сметка понеже тя никога не ме беше гледала за очаквано тегло или колко ми се отваря таза, родих бебе 4.400 а съм доста слаба и с доста тесен таз и съм на 19 години, наложи се да ходя да ми леят куршум за да се оправя сле 20 дена..

# 23
# 24
Ужас. Нямам думи за невежеството.

# 25
  • Варна
И аз съм в Майчин дом, при Максим Яков.
На интензивни консултации съм, много доволна.

# 26
аз бях със второто си дете при  станислав славчев в окръжна, винаги е бил на разположение 24 часа  7 дни в седмицата обеснява всичко каквото ме интересуваше и накрая се разбрахме за ражданвто а това са нометара за запосване на час  0878987725 и 0520821661 пожелавам леки бремености и раждания на всички бъдещи мами  ylinfant 1crib

# 27
  • Варна
И аз съм при д-р Славчев в Окръжна болница.На всеки преглед ми прави ехограф без да ме таксува(аз съм в 9месец),защото по ЗК доколкото знам само първите 2ехографа са безплатни,а после по 25лв.Каквото ме е интересувало  винаги обяснява.Моят съвет към бъдещите майки,които ще ходят при него-преди прегледа си намислете (или както правех аз си записвах) въпросите,които ме вълнуват,защото ако не го питаш нещо не ти дава никакви обяснения и прегледа минава изключително бързо.Той е голям специалист и има много пациентки,за това понякога гледа да мине по-бързо прегледа.Но ако предварително си намислила въпроси и го питаш ти дава нужната информация.Успех:)

# 28
  • Варна
Аз мисля да запиша ЖК при Маргарит Друмев в Майчин дом. Четох добри отзиви за него, макар и да няма много, но пък е по Здравна каса и Майчин дом определено ми харесва като обстановка и отношение. До колкото разбрах цялата ЖК струва към 350лв., но не включва фетална и БХС. Надявам се да е ОК.

# 29
  • Варна
Аз мисля да запиша ЖК при Маргарит Друмев в Майчин дом. Четох добри отзиви за него, макар и да няма много, но пък е по Здравна каса и Майчин дом определено ми харесва като обстановка и отношение. До колкото разбрах цялата ЖК струва към 350лв., но не включва фетална и БХС. Надявам се да е ОК.
Иначе струва 570 лева.Но със тях,идва същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт