Лидл ::58::

• 71 018
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Хавлиените им кърпи са хубави. Меки са и попиват добре. Поне тези, които са пускали преди. Имам от две различни промоции, и от двата вида съм доволна.

# 391
Момичета, пробвали ли сте този препарат, моля за отзиви:

# 392
Защо не съм го виждала !? Да не е от промоциите или е нов асортимент.
 За какво пише че е точно?

# 393
  • Русе
А ти не пита ли за този препарат няколко пъти newsm78

# 394
 Joy Ами помня че беше някакъв антиваровик -ама не съм му запомнила опаковката и сега се почудих -ама не виждам да пише антикалк на него .
  newsm78 Май някаква такава опаковка имаше ама   hahaha 
Питах ама не съм се задълбочила да му помня етикета  Joy

# 395

За баня, антиваровик пише, че е.Преди това имаше подобен в жълта помпа - не беше лош.Но белия спрей на DM е по-добър.Т асега се чудя какво да взема Thinking

# 396
Ами явно и аз за този питам -ама никой не ми отговори . Даже ми се скараха нещо тук преди време .
 Някой ден ще го купя и ще пиша тогава . Засега си имам още Медикс Рейзър и съм доволна.
 Аз исках спрей който да е нещо от рода на този за прозорци и да не изисква обилно изплакване - за алпаката в кухнята - тук водата е уникално варовита и ежечасно не може да се мие със силен препарат.
  Ами ДМ -няма в града ни и няма как да го купя.
 Днес купих от киселото мляко Чуден на промо и ми хареса . Та реабилитирам го Grinning  С едно но -някак не ми се струва толкова маслено за 4,5% - на вкус е като Пилос 3,6% само дето има леко по -кисела жилка .
 А въпросното мляко в с зелен етикет на 2% е на Пилос 2% -просто са сменили опаковката .
 Купих и какао , домати на клонка / ами оранжериен вкус -не са лоши ,но нищо особено./ и шунка Прага - същата си е и е хубава .
  Забравих да си взема корнфлейкс / все се каня да пробвам този /.
 Тази замразена глава от малко прасенце някой пробвал ли  я е ?  От другата седмица на 1,99 за кг .

# 397
Да похваля ягодите харесах ги.Купих си термо клин намален на 16.99 и лазерна писалка.Почти нищо нямаше останало от вчерашното зареждане. Но пък имаше доволно количество ски екипировка.

# 398
Да похваля кренвиршите премиум, които са на промоция, харесаха ни, пак ще се купуват. Шоколадовите блокчета от 1,99 също не са никак лоши, купих и от трите вида Wink

# 399
За чаршафите с ластик да споделя - след пране лилавия ми стана на малки топчета.  Peace
И ние много харесахме кренвиршите на промоция.

# 400
Тези замразените банички, които са на промоция, хубави ли са ?

# 401
И аз за това питам.Купих от тях,но няма да ги правим скоро..

# 402
  • Mediterraneo
Тъкмо доядох последните две банички. Харесаха ни.

# 403
Искам на попитам някой има ли ски екипировката, виждам, че има намаления да даде отзив дали дамското яке се заслужава например, ако се ходи зимата на планина, не за ски. Thinking Thinking

ПС: ако някой търси детски якенца в Лидл Халите има в изобилие Simple Smile.

# 404
Искам на попитам някой има ли ски екипировката, виждам, че има намаления да даде отзив дали дамското яке се заслужава например, ако се ходи зимата на планина, не за ски. Thinking Thinking

ПС: ако някой търси детски якенца в Лидл Халите има в изобилие Simple Smile.

На мен лично ми идват тънички, но аз съм си зиморничива. Нямат вата вътре...иначе от вятър сигурно предпазват, но ме съмнява да топлят кой знае колко..

Общи условия

Активация на акаунт