Лидл ::58::

• 70 853
  • 748
  •   1
Отговори
# 195

Пускали ли са преди комбинирания нож за рязане на снимки и документи? Някой от вас има ли го и какви са отзивите? Реже ли добре или разкъсва?
И аз се интересувам от него.

# 196
  • au bout du monde
Тази седмица има ли авокадо? Вчера бях, но не забелязах. Thinking И аз много го харесвам.

# 197
# 198
Аз отидох само да разгледам, а си тръгнах с ластиците и анцунг за дребния. Комплект горнище и долнище за 12,50 лв. Супер е, за на есен ще му е точно по мярка, а за тия пари.... Heart Eyes

Praynig кажи повече за този анцунг? Не го виждам нещо в каталога.... newsm78

# 199

Доста неща си харесах  Heart Eyes От дрехите включително, защото в ежедневието си /когато не съм на работа/точно такъв тип дрехи обичам - леки и комфортни  Grinning Ще се пазарува, цените са супер  Twisted Evil

# 200
  • Sofia
няма го в каталога, от същата серия като горнищата с ушичките е, намален беше на 12.50. Имаше сиво горнище със зелено долнище и тъмно синьо със светло синьо.

# 201
Някой виждал ли е от суичърите за момчета на зелено-бяло райе размер 86/92 в Пловдив?

Скрит текст:

В магазина на Филипово имаше само по-малките размери, взех 74/80, но май ми се иска да го сменя с по-голям ако намеря.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 12:09 от ♡ Bells ♡

# 202
няма го в каталога, от същата серия като горнищата с ушичките е, намален беше на 12.50. Имаше сиво горнище със зелено долнище и тъмно синьо със светло синьо.

Благодаря ти! А какви размери имаше?

# 203
  • София
Взехме си  държача за фолио и хартия... бива, общо взето... трудно се закача само. Иначе реже фолиата не ги къса. Става и с голямата им ролка хартия,  на косъм, но се побира. Малко са ми халтави  ролките, т.е. по-широко е от тях, но все пак става. Цената е добра, аз отдавна дебна подобни  по амазоните и теки, които са с добри отзиви са по 18-20  Е/ лири. Ще си го ползваме.
От спортния каталог само  якето за момчета ми допадна, но пък моят си има такова, ако не му е умаляло надали ще взема друго, но аз по принцип харесвам този тип якенца за пролет/есен.

# 204
Има ли някой като мен с нова електрическа кана? Прави ми впечатление, че маалко по-бавно загрява и не приляга стабилно към поставката долу, но, може би, това е следствие от факта, че се върти. Нещо все не можем да се разберем с каните- все има нещо, което не ми харесва и допада- та се чудя да я задържа ли, да не я ли..

# 205
Как е пресата за чесън, наистина ли пресова едро...не ми се ще Confused

# 206
  • Sofia

Благодаря ти! А какви размери имаше?

62-74, 74-80, аз взех 80-92. Дано не се бъркам как точно им се водеха размерите. Имаши и момичесшки - сиво и розово. Ватирано трико.

# 207
ааааа......те са малки! Мерси все пак. Аз рекох, ако има от 110 нагоре, да се запътя към Лидл.....Спести ми едно ходене.    bouquet

# 208
  • Варна
Жалко, че спряха да зареждат от немското Нескафе класик в стъклен буркан 200г., а го имаше само в Лидл. Май и немската Шаума я спряха, гледам само балсами останали. Не знам само Нескуика немския дали го има още. Аз мислех, че ще обогатят асортимента на немски стоки, пък те взеха, че ги спряха.Някой от Варна да е чувал дали в Левски имат намерение някога да отворят Лидл?

# 209
  • ту тук, ту там
Прегледах спортния каталог, но не се ориентирах кое кога ще се предлага! Или просто трябва да се следи?
Днес си купихме товарната количка, доста стабилна е, мисля, че си заслужава!
Взех и пиле Дюк, голямо и малко масло също. На малкото масло сега пише VAJ, а не UHT, предполагам означава, че е малотрайно или?!

Общи условия

Активация на акаунт