Лидл ::58::

• 71 045
  • 748
  •   2
Отговори
# 300
парашутани тези въпросните гъби са от Лидл-Родина, Русе. Едни чери домати микс бях купила наскоро и бяха позавехнали, ама реших, че е случайност. Ще преустановя покупките на зеленчуци от Лидл.

# 301

Шоколадовите блокчета от 1,99 хубави ли са? Досега не ги бях забелязвала, мисля да ги ползвам за рождения ден на детето в градината, кой вид бихте ми препоръчали?

Тези много ми харесват на мен. Другите не съм опитвала.

# 302
  • Русе
Devil_Rose, благодаря. Аз гъби купувам само от Лидл и досега винаги са били супер свежи, ама вече спирам докато си преразгледат политиката за "свежест".
`FSS`, и на теб благодарско, ще се  пробват сигурно всички видове, обожавам сладкото  Embarassed
Закачалката за кърпи и аз си я купих, много съм доволна, хем ми съхне лесно кърпата, хем не я подмятам по мивката.

# 303
  • Sofia
момичета, някъде в София да сте виждали останали бройки от термобельото за деца/момичета?

или да звъня на телефона им..
Имаше в събота в магазина на "Раковска", чак се учудих....

# 304
Изкушавате ме с тази закачалка за кърпи. Изобщо не съм я видяла на сайта   ooooh!, чак като започнахте да я хвалите я фиксирах. Дано да има останали утре.

# 305
  • Варна
Най-после започна строежът на Лидл в кв.Левски Варна. Честито на всички, които го очакваха. Живот и здраве до лятото трябва да е готов.

# 306

Веднъж пък имаше някакви ябълки -направо мазни -нямах идея с какво бяха обработени -явно да не се губи фира и да изсъхват - помня някакъв мъж им се чудеше -затова ги огледах / в този период имах домашни и не купувах/.
 /Въобще някъде продават ли се портокали и лимони без химикали и парафини в кората !? Все си търся за да си изсуша кори и за сладко./

Ябълките се мажат с парафин и това е масова практика дори по пазарите. Просто трябва да се измиват със сапун или да им се бели кората. Това не е толкова фатално, но ГМО- то е съвсем друга работа. Разбира се всеки сам си преценява според потребителската си хигиена. Всеки има различен праг на консуматорство при пазаруване.

# 307
  • au bout du monde
Взех си авокадо и от намаленото зърнено сирене Голдеса. Авокадото беше меко и веднага му намерих приложение Heart Eyes

# 308
  • Варна
Най-после започна строежът на Лидл в кв.Левски Варна. Честито на всички, които го очакваха. Живот и здраве до лятото трябва да е готов.
Къде ще бъде?

# 309
  • Варна
Къде ще бъде?
На ул. Мир

# 310
Гледам брошурата за другата седмица, но микровълнова фурна нЕма.. Tired

Иначе има интересни блузки...май ще грабна нещо..

# 311
Да дам и аз отчет от днешния ден, сдобих се с пижама с оранжево долнище XS става ми идеално, мекичка и приятна на допир ми се видя, когато се прибрах сложих горнището, не е с толкова широко деколте. Взех и един спален комплект за мама, че си го беше харесала, видя ми се твърд, ще и го занеса да си го види и да прецени дали става

# 312
# 313
  • софия
Някой писа, че сега доматите не били като предишните, кои са гадните - тези в опакованата картонена чинийка или на клонка?
На мене не ми хаpесаха опакованите. Пpи нас бяха в пpозpачна, пластмасова опаковка и целофан.
Не уточних добре - кои испански домати са кофти (в опакованата картонена чинийка или на клонка)?
В прозрачната тарелка мисля са български или турски. По-скоро второто. Peace Може би, за тях сте писали?
Като пуснаха промоцията е кутия от 1.50 изкупих доста над 10 тарелки мн вкусни. Следващия път пак награбих и видях в нас, че фирмата е друга и бяха ужасни. За испанските говоря.
Аз питам, вие любезно отговаряте, аз не чета и купувам. НО да кажа - Рома на кг., които вчера бяха на промоция също са много хубави.

# 314
Инфо за спалното бельо да дам: чаршафите с ластик са 50% памук, а комплектите - 60%.

Общи условия

Активация на акаунт