Лидл ::58::

• 70 878
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • 1st floor
Как е пресата за чесън, наистина ли пресова едро...не ми се ще Confused

Аз я пробвах вчера. Правих кисело мляко с чесън, не усетих нито едно парченце, по-скоро чесъна се получи като каша. Накрая остана едно като люспа в пресата, което изхвърлих.
Много ми харесва пресата, според мен си заслужава.

Пресата е супер, взимай смело. Люспата я прегъвам на 2-3 и пресовам и нея. Laughing Не ми се видя едро да е смлян чесъна, добре си е...
Сега изпратих щерката за възглавница на малкия. Дано да е добра.

# 256
За пижамите дамските - аз последният път си взех по-горен номер, тъй като след изпирането се свиват и сега ми е ок като размер...
Понеже имам злополучен опит с пижами - купувам си готина пижама, става ми като размер, но след изпирането горнището се подкъсява, долнището и то и се стеснява и става грозна картинка.

Та затова и сега ако има, ще си взема М размер, вместо S-който по принцип нося... Peace

# 257
  • Пловдив
Ще чакам отзиви за възглавниците и аз,че имам нужда да подновя.

# 258
  • софия
Някой писа, че сега доматите не били като предишните, кои са гадните - тези в опакованата картонена чинийка или на клонка?

# 259
  • 1st floor
Лелее, каква съм муня - пратих детето за възглавница, пък тя била от утре... Rolling Eyes

# 260
Лелее, каква съм муня - пратих детето за възглавница, пък тя била от утре... Rolling Eyes

Joy
Много нетърпелива ще да си била...
И аз й се точа, ама утре ще ходя Laughing

# 261
Някой писа, че сега доматите не били като предишните, кои са гадните - тези в опакованата картонена чинийка или на клонка?
На мене не ми хаpесаха опакованите. Пpи нас бяха в пpозpачна, пластмасова опаковка и целофан.

# 262
Не беше скоро, но гъбите в кутия са отгоре хубави, отдолу скапани. Да знаете!  Peace

# 263
  • софия
На мене не ми хаpесаха опакованите. Пpи нас бяха в пpозpачна, пластмасова опаковка и целофан.
Не уточних добре - кои испански домати са кофти (в опакованата картонена чинийка или на клонка)?
В прозрачната тарелка мисля са български или турски. По-скоро второто. Peace Може би, за тях сте писали?

# 264
  • Варна
 Тия на клонка стават поне не са гумени като останалите по други магазини. Леле каква цена са изтряскали на айсберга  Shocked направо златен.

# 265
  • Щастлива мама на 3 слънца
Не уточних добре - кои испански домати са кофти (в опакованата картонена чинийка или на клонка)?
В прозрачната тарелка мисля са български или турски. По-скоро второто. Peace Може би, за тях сте писали?
Като пуснаха промоцията е кутия от 1.50 изкупих доста над 10 тарелки мн вкусни. Следващия път пак награбих и видях в нас, че фирмата е друга и бяха ужасни. За испанските говоря.

# 266
  • Щастлива мама на 3 слънца
Отзиви за маринована херинга със зеленчуци - 900 гр. 4,99 лв?

Страхотна е,днес я опитах и много ми хареса,а пише че е и без консерванти   chef
Как изглежда

# 267
Аз вчера взех точно 2 доматчета от тези с клонката - имаше откъснати в щайгата, защото и аз не ви разбрах кои испански са хубави, т.к. имаше 2 вида. Доматчетата бяха много вкусни, на всички ни харесаха и ще мина да взема още. Странно е, че са много твърди, очаквах да са като пластмасови, за сметка пък на това краставиците им хич не стават, а пишеше че са български. Имат лош мирис и освен това са кисели, сякаш са инжектирани с оцет. Мислех да им ги връщам, но за съжаление не си намерих бележката. От опакованите домати в тарелка не съм вземала. Другото което мога да похваля е авокадото - страхотно е, чак ме е яд че взех само едно. Сиренето Бри ми е страст, у дома никой не го яде и така хубаво ми идва с чаша вино вечер  Heart Eyes

# 268

тая херинга в буркан много ли е солена?

Не е солена, вкусът й е сладко-кисел. Хареса ми.
При мариноването й пише, че е използвана захар, а при другата херинга в буркан, която си е от редовния асортимент, е използван подсладител и тя е по-кисела.

Някой каза, че не я е видял в Халите - стоеше на късата страна на хладилната витрина, където слагат промоционалните продукти, най-долу вдясно. Аз също едва я открих.

# 269
Находкатами от днес е спортно шише Хелоу Кити на -30%.Знаех си,че ги намалят,понеже бяха останали три броя и ги дебнех всеки ден.Много хубави шишета,това,което купувам е четвъртото.Имаше и намалени ботушки за момиченце,но малки номера.Взех и мандарини на 1,89лв за детето,дано ги одобри.

Общи условия

Активация на акаунт