Лидл ::58::

• 70 858
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Похвалвам граха в буркан.

# 241
  • На брега на реката
Момичета,
Нашия Лидл нещо го разширяват май newsm78. Текат ремонтни работи от известно време, а днес не работи и ще е така до 30.01.   Някъде правено ли е и в какво се състои разликата, знаете ли?

# 242
  • Русе
Момичета,
Нашия Лидл нещо го разширяват май newsm78. Текат ремонтни работи от известно време, а днес не работи и ще е така до 30.01.   Някъде правено ли е и в какво се състои разликата, знаете ли?
Да. В Ловеч. От тогава още не мога да свикна кое къде е.
Разликата освен в новата подредба на стоките, е и в това, че има оделение за печене на хляб и закуски и като, че ли магазина е малко по-дълъг.

# 243
Момичета,
Нашия Лидл нещо го разширяват май newsm78. Текат ремонтни работи от известно време, а днес не работи и ще е така до 30.01.   Някъде правено ли е и в какво се състои разликата, знаете ли?

В нашия правеха ремонт на пекарната, разширяваха я, но чак магазина не са затваряли.

# 244
И нашият беше затворен два дни, заради ремонт. Преместиха пекарната, разшириха го малко и разместиха някои неща  Grinning
Струва ми се, че с каквито изначало свикне детенце, не бива да се сменят  Peace Поне моите наблюдения са такива.

# 245
Отзиви за маринована херинга със зеленчуци - 900 гр. 4,99 лв?
Днес я търсих, но на Халите я нямаше въобще, даже и табела не видях.  newsm78

# 246
Бебешките мокри кърпички "toujours" са добри, не са ароматизирани и са без алкохол и оцветители.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 19:14 от Cotton_Soft

# 247
Благодаря на всички са отзивите за мокрите кърпи, но в брошурата има два вида, а никой не помена за кой вид говори и не разбрах за кои имате впредвид  Hug

# 248
Благодаря на всички са отзивите за мокрите кърпи, но в брошурата има два вида, а никой не помена за кой вид говори и не разбрах за кои имате впредвид  Hug

Тези, но аз предпочитам другия им вариант.

# 249
Благодаря на всички са отзивите за мокрите кърпи, но в брошурата има два вида, а никой не помена за кой вид говори и не разбрах за кои имате впредвид  Hug

Тези, но аз предпочитам другия им вариант.
Тези са с екстракт от алое вера,и аз взимам от другите!

# 250
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета и се възползвам от съветите и опита ви с покупките.
Някой има ли впечатления от дамските пижамки, които са от четвъртък?
Най-вече дали се свиват в сушилна, защото ми омръзна пижамите ми да ми седят като 3/4-ти.

# 251
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета и се възползвам от съветите и опита ви с покупките.
Някой има ли впечатления от дамските пижамки, които са от четвъртък?
Най-вече дали се свиват в сушилна, защото ми омръзна пижамите ми да ми седят като 3/4-ти.
Само детски съм взимала - нямам проблем със сушилнята. Сигурно са обаче различна марка... newsm78

# 252
  • София
Отзиви за маринована херинга със зеленчуци - 900 гр. 4,99 лв?

Страхотна е,днес я опитах и много ми хареса,а пише че е и без консерванти   chef

# 253
  • Пловдив
+1 за маринованата риба 900г за 5 лв.

# 254
  • Варна
и аз от три години купувам само от белите мокри кърпи, жълтите нещо не ми допадат.

тая херинга в буркан много ли е солена?

Общи условия

Активация на акаунт