Лидл ::58::

• 70 857
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Може ли отзиви от някой , който е ползвал бебешките мокри кърпи и пюрета, които са от промоцията. Благодаря  Hug

# 226
  • София
На пакета у дома пише 11-18, ставах да погледна преди да напиша! Но не е от промоцията, а мислех, че не би трябвало да има значение! Говорим за Pampers, нали, не за лидълската марка?!
Ами нещо не става ясно за кои памперси, но така поне ще се знае и за двата вида. За лидълските е 11-25кг. Peace

# 227
  • ту тук, ту там
Да, аз заради главната буква реших, че е за Pampers!  Peace

# 228
Тази седмица има Памперси на промоция.
Цената на 4-ката и 5-цата еднаква ли е
и какъв диапазон от кг. е 5-цата?  bouquet
Ти за кои Памперси питаш?

# 229
Може ли отзиви от някой , който е ползвал бебешките мокри кърпи и пюрета, които са от промоцията. Благодаря  Hug
Хубави са мокрите кърпи и са на супер цена!Аз по принцип тях ползвам,тъй като са без парфюм(сензитив).Не харесвам обичайните миризми,които се носят от почти всички останали!Пюрета никога не съм купувала,от тези също,така,че не мога да дам мнение!

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 19:33 от Anelia Kirkova-Georgieva

# 230
Не случайно сложих главно П. Елени ме е разбрала.  bouquet

# 231
Здравейте, В последно време сиренето sofra (200г) не се одобрява в къщи, нагарча ни. Предложете друго хубаво сирене от Лидл. Благодаря.

# 232
Някой има ли представа детските тур. обувки до кой размер ще са?

# 233
  • В една слънчева къща...
И аз ползвам само тези мокри кърпички /без аромат/ - доста са плътни и много като бройка. Обаче от памперсите Тожур не съм доволна. За малко детето да се подсече от тях, държаха влажно и запарваха ужасно. А ги сменявах доста често със сухи. От тогава сме на Молфикс.
Пюрета съм купувала единствено Гербер, но когато са извън промо цената им е висока.

# 234
От мокрите кърпи, неароматизираните и аз съм доволна. А относно пелените, според мен е до кожата на детето. За моята дъщеря съм използвала единствено пелените на Памперс, никога не се зачервявала, да не говорим за подсичане (но аз я сменях много често), на познати бебето се избиваше от тях.

# 235
  • В една слънчева къща...
Първите няколко месеца бяхме с белия Памперс, след което сменихме със зеления. Не бях доволна - нито от това, че често пропускаха, нито от това, че издаваха странна и неприятна миризма. Пробвали сме още Пуфис и Клевър, но от нито едни не се бяхме зачервявали така, както от Тожур. Спомням си даже, че и други майки се оплакаха от същото. И пак повтарям, че сменявах много често. Молфикс ги взимам на 15 лв. и са ми изгодни като цена, но според мен са далеч по-добри като качество.

# 236
 Момичета, пробвали ли сте кафе Беларом Еспресо, кафява опаковка-250гр за 3.39лв. Смес е арабика и робуста.

# 237
Първите няколко месеца бяхме с белия Памперс, след което сменихме със зеления. Не бях доволна - нито от това, че често пропускаха, нито от това, че издаваха странна и неприятна миризма. Пробвали сме още Пуфис и Клевър, но от нито едни не се бяхме зачервявали така, както от Тожур. Спомням си даже, че и други майки се оплакаха от същото. И пак повтарям, че сменявах много често. Молфикс ги взимам на 15 лв. и са ми изгодни като цена, но според мен са далеч по-добри като качество.
Всичко е до кожа от раждането бяхме с Памперс в момента в който минах на Молфикс заради по изгодна цена, от първия ден цъфна обрива, сменихме с Танжур по съвет на педиатъра/ предложението беше да пробваме друга марка/от тогава не семе сменяли и не се е появявал повече обрив. Така,че не е добре да се правят генерални изводи.Всяко дете е различно и реагира различно на материала на памперсите.Лично за мен Молфикса излизаха доста по скъпо налагаше се непрекъснато да сменям за да не е мокър сега с другите за денонощие минаваме с 3-4 памперса и само веднъж беше протекъл ,оказа се че аз не съм го сложила хубаво  Grinning че сме на фаза да бягаме от памперса .

# 238
  • Сливен
Момичета, пробвали ли сте кафе Беларом Еспресо, кафява опаковка-250гр за 3.39лв. Смес е арабика и робуста.
не е лошо,другото което е само арабика е доста слабо,поне за мен

# 239
 Отзиви за маринована херинга със зеленчуци - 900 гр. 4,99 лв?

Общи условия

Активация на акаунт