Лидл ::58::

• 71 035
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Отчет от днес  - взех си пижамка, тъничка  за пролетта(най-странно размер L нямаше). Някои питаше за детско термо бельо имаше намалено, но само за момичета 134/140 на Скобелев. Друго не съм взела днес бях скромна  Blush Блузите от другата седмица изглеждат интересни , но ще ги видим на живо.

# 316
  • Сливен
Да споделя и аз за нощниците,според мен си отговорят на номера,разгледах ги тази сутрин,приятна материя,тънички са.за сметка на това блузите от 17.99лв http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=18160 са уголемени,поне сивата със сигурност,защото би ми станала размер ХS,а аз стандартно нося М,иначе са много сладки ,леко ватирани.

# 317
Здравейте, аз пак съм с въпрос Embarassed Може ли някой от Пловдив да ми каже кой Лидл си струва да посетя (ходила съм само в този на Пещерско шосе и е много малък)? Този, който е в северната част на града как е?

# 318
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мерси пъзели харесах и на мм обувки

# 319
  • До морето
Аз да попитам чаршафите като предишните ли са? Бях взела два тогава и са страхотни!

# 320
  • София
Отчет от днес  - взех си пижамка, тъничка  за пролетта(най-странно размер L нямаше).
Инче,от коя разцветка взе? Има ли различни от в брошурата?Как е деколтето?Имаше ли достатъчно бройки XS? И аз ще атакувам Скобелев!  Simple Smile

# 321
  • София
Отчет от днес  - взех си пижамка, тъничка  за пролетта(най-странно размер L нямаше).
Инче,от коя разцветка взе? Има ли различни от в брошурата?Как е деколтето?Имаше ли достатъчно бройки XS? И аз ще атакувам Скобелев!  Simple Smile
Взех си сиво-оранжевата (на живо най ми допадна).Няма различни от брошурата. XS имаше достатъчно от всички модели. Както писаха някои момичета и според мен си отговаря на размера.Еми деколтето си е ок за мен , не е по врата, но не е и предизвикателно секси (хихихи)  Blush

# 322
  • София
Взех си сиво-оранжевата (на живо най ми допадна).Няма различни от брошурата. XS имаше достатъчно от всички модели. Както писаха някои момичета и според мен си отговаря на размера.Еми деколтето си е ок за мен , не е по врата, но не е и предизвикателно секси (хихихи)  Blush
Голямо благодаря за точното и изчерпателно инфо! @):- Отивам за възглавница и пижама!

# 323
  • 1st floor
Възглавниците са тънички, очаквах, че щом се регулират, ще са по-обемни.  То сега, ако тръгнеш да вадиш нещо, ще си останеш без възглавница. Но понеже е за дребния, няма да я връщам. За него е достатъчна.

# 324
Здравейте, аз пак съм с въпрос Embarassed Може ли някой от Пловдив да ми каже кой Лидл си струва да посетя (ходила съм само в този на Пещерско шосе и е много малък)? Този, който е в северната част на града как е?
Здравей!Бих ТИ препоръчала този в Тракия!Аз съм отскоро жител на този град и съм ходила само в него,според мен е голям,не знам твоя критерий за голям магазин! Simple Smile

# 325
  • София
Минах транзит да видя пижамките и чаршафите.
Чаршафите категорично ме разочароваха. Много твърди и изкуствени.
Пижамките - с нормално деколте са, но са доста тънички. Подозирам, че след една центрофуга в пералнята ще станат на мекица... Та, пропускам и тях.

# 326
# 327
Здравей!Бих ТИ препоръчала този в Тракия!Аз съм отскоро жител на този град и съм ходила само в него,според мен е голям,не знам твоя критерий за голям магазин! Simple Smile

Благодаря Simple Smile Не че имам критерии за голям магазин, но този на Пещерско е мнооого малък. За това така поднесох въпроса

# 328
  • София

Да, факт. И цените в БГ продължават да се качват...

# 329
Блузките са уголемени според мен-XS взех, леко широчка ми е, по принцип нося S.

Пижамите са умалени - взех М, с идеята , като я изпера, и да ми стане тамън, но като я премерих, ми е точно, даже леко тясна в раменете. Като я изпера, със сигурност ще се свие и незнам какво ще стане...Иначе деколтето й е нормално, не е изрязано...съвсем нормално деколте...Взех с розовото долнище, при нас беше обрано, от оранжевите нямаше, останали бяха само бяло-сините...

Взех от мокрите кърпички 4 броя, за дребоса бонбони и понички, и това...

Общи условия

Активация на акаунт