Лидл ::58::

• 71 033
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
A олекотените им завивки хубави ли са? Много ми се ще да взема една за детето  newsm78

# 331
Според мен пък са уголемени пижамите.
Спалните комплекти наистина са твърди, но и миналите бяха такива, но след пране станаха меки и приятни на допир. Долните чаршафи определено НЕ са като предишните, имам подозрение, че ще стават на топчета, но ще видим (предните не се замъхват).
Взех си и закачалка за кърпа. Харесва ми. Възглавниците също ми харесаха, но им се чудя, може би ще взема следващия път ако са останали.
Купих и ягоди, много хубаво миришат, но не съм ги пробвала още.

При вас имаше ли от сивите долни чаршафи, тук нямаше нито една бройка от никой размер.

# 332
  • София
Възглавниците са тънички, очаквах, че щом се регулират, ще са по-обемни.  То сега, ако тръгнеш да вадиш нещо, ще си останеш без възглавница. Но понеже е за дребния, няма да я връщам. За него е достатъчна.
И на мен ми е тъничка,но аз обичам по-високи възглавници.Тази е за дъщерята.Ако си вземам за мен трябва да купя 2 броя и да прехвърля пълнежа на едната в другата!:-)
Пижамките ми харесаха като материя и взех оранжева за детето.Горнището ми се струва тясно, но ще го мери чак довечера.
На Скобелев навалицата беше на чаршафите.Възглавници бяха останали 5 броя,но може да заредят по-късно още!
В новата брошура на дънките пише от 05.02 до 05.03 ??? -как го разбирате това?

# 333
  • София
Чаршафите ако са смес памук и полиестер със сигурност ще стават на топчета.

# 334
  • Варна

Купих и ягоди, много хубаво миришат, но не съм ги пробвала още.

Сподели как са, след като ги опиташ.

# 335
  • Пловдив
Здравейте, аз пак съм с въпрос Embarassed Може ли някой от Пловдив да ми каже кой Лидл си струва да посетя (ходила съм само в този на Пещерско шосе и е много малък)? Този, който е в северната част на града как е?

На мен пък всички Лидъли са ми еднакво големи  Mr. Green Аз пазарувам предимно в този на Пещерско.Чувала,че този на Филипово е добре зареден и често остават неща от промоциите  Wink

# 336
При нас (Ст.Загора) има намаление на ски екипите-20-22%; купих на синковеца за догодина : яке-27лв; ски панталон-22лв и термобельо-15лв.  Peace

# 337
Аз имам две завивки Лидълски и вече трети сезон ги ползвам. Не са се смачкали, степали - все така пухкави и топли са. Основно предимство - без проблем се сушат в сушилня.

# 338
Аууу, като гледам новата брошура, ще има разоряване  Crazy
Много неща набелязах.
И по-горе като писах за хубавите къдрави салатки от 0,19 лв., оттогава не сме попадали на такива намаления.  Thinking

# 339
  • Русе
Инфо за спалното бельо да дам: чаршафите с ластик са 50% памук, а комплектите - 60%.

И затова не взех.

Купих ски якета за другата зима на момчетата, над 122 са по 27 лв.
Не намерих пресата за чесън, сигурно е свършила, но чак днес можах да изляза с децата. Sad

# 340
Аз имам две завивки Лидълски и вече трети сезон ги ползвам. Не са се смачкали, степали - все така пухкави и топли са. Основно предимство - без проблем се сушат в сушилня.

Супер мерси! Ще се разходя, ако има да взема и без това ми е на две крачки  Wink

# 341
Знаете ли каква е разликата между двата вида кисело мляко Pilos (със син и със зелен етикет), като тук не се има предвид млякото Pilos Чуден?

# 342
Впечатления от светодиодната лампа?

# 343
  • Русе
Знаете ли каква е разликата между двата вида кисело мляко Pilos (със син и със зелен етикет), като тук не се има предвид млякото Pilos Чуден?

И аз се чудих и взех от двете по едно. Ще видя дали ще успея да ги пробвам заедно, че да направя разликата. Нямах време да чета, че бях с двете зверчета.

# 344
  • 1st floor
А вие от кое мляко купувате - Пилос или Пилос на Чуден? newsm78 И каква им е  разликата?

Общи условия

Активация на акаунт