Лидл ::58::

• 70 984
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • МАРС
Не знаех, че пак има зелен чай с лимон(сигурно пак последна научавам), взех си за проба, имаше и с ванилия, но не бях толкова авантюристично настроена. Mr. Green

# 616
Ами аз съм виждала да се сортират плодове и зеленчуци и ги носеха някъде -ама незнайно къде - нали няма такъв щанд -а самите те си изглеждаха доста добре .
 И аз се надявам да се върне този щанд .
Ами има с лимон -ама при нас натуралният изчезва бързо и лимона след него и обикновено ровя за да си търся / натурален / . Последният път три пълни реда ванилия и най -отзад 1 кутия натурален и 2 лимон.

# 617
Няма да върнат намалените плодове и зеленчуци.
Лидл вероятно са поели инициативата на Пени да предоставят тези стоки на социални домове,
за което ги приветствам.В Пени никога не е имало % намаление, питах защо - "идва фирма, която ги пакетира и разпределя по соц.домове".
Знаем за оскъдното меню, а за плодове е мисия невъзможна.

# 618
Ами ,ако реално е такава целта -браво ,но тези развалящите се на момента къде отиват . Мисля ,че нещата може да се комбинират . Инак да се праща бракувана стока по домове  нещо не ми е много благотворително .

# 619
Ако наистина е така, имат моите адмирации.

# 620
Инак да се праща бракувана стока по домове  нещо не ми е много благотворително .
И на мен. Стоката за благотворителност трябва да е в срок на годност, така както и намалената. Стока с изтекъл срок - бракувана, не е законно нито да се продава, нито да се дарява.

# 621
И при положение ,че в свежата се намират в последно време почти развалени продукти .

# 622
Здравейте! Надничам отвреме навреме в темичката, доста е полезна.В близост до нас има Лидл, пазарувам си редовно оттам-хранителни продукти, понякога дрехи за децата и нас. Сред любимите ми находки от Лидл е керамичният тиган и чайника-употребявам ги всекидневно. Днес си взех комплект боксерки- за проба и клин от безшевните. Видях, че следващата седмица ще има от четките- предишният път, когато се продаваха по единично си взех две- за сенки и за фон дьо тен, много съм доволна, плътни са, не се "скубят" , редовно си ги ползвам. От храните в Лидл са ми любими кашкавалите-Едам, Скаморца, харесвам  млечните десертчета  с плодове, децата обичат обикновените бисквитки-от тънките, двойният пакет, днес си взехме и един шоколад  Премиум на Fin Carre-млечен с млени лешници, доста хубав беше, ометохме го набързо Simple Smile

# 623
  • In the shadows of my mind
Нищо не си харесах от дрехите, а с такъв ентусиазъм отидох... аз обичам памучни блузи, а тези дето бяха 2 в комплект на допир ми се сториха някакви... не знам и аз как да го определя, като от изкуствена материя и разтегливи. Другите бяха като чували, много странни, нищо общо с показаното в брошурата и на опаковката  Crazy
Този път имаше айсберг.
И открих карначето, има го в постоянния асортимент, което ме радва, тъй като го харесвам Simple Smile 

# 624
  • The Vampire City
Здравейте момичета, аз искам да попитам как са дънките като дължина. На широчина нося от малките номера, а за моята височина (1,75) винаги идват къси. И сега ли са такива?

# 625
  • оттам, откъдето започва България
Мисля че ще ти бъдат къси. Аз съм 168 см. и при налагане ми бяха точно. Освен това на мен лично не ми харесаха. Единия цвят беше като работни гащи, другите са дънки, но с изтрито, а третия вид бяха червени, което мен лично не ме устройва. Затова пък и тази вечер си купихме от салатите, голите краставици и репичките. Перфектни са на вкус.   chef И един бебешки анцунг купих, уж намален. Аз доколкото си спомням бяха на 12,99 лв. миналата седмица, а сега пишат намален от 15 на 12,49 лв. Както и да е, дано стане на бебо, че не е наблизо да го пробваме.

# 626
миналата седмица бяха наистина намалени, не помня като ги пускаха миналата година на каква цена бяпха в сравнение със сега защото аз от тогава ги имам. Като ви чета тези блузи по 2 броя май няма да взема. а тези които са с яка и копчета показани в брошурата някои взе ли си ?

# 627
миналата седмица бяха наистина намалени, не помня като ги пускаха миналата година на каква цена бяпха в сравнение със сега защото аз от тогава ги имам. Като ви чета тези блузи по 2 броя май няма да взема. а тези които са с яка и копчета показани в брошурата някои взе ли си ?

Блузите по 2 броя са супер..според мен ги виж, преди да решиш.. Peace

А тези , с копчетата, лично на мен са ми много селски и ми простеят... Mr. Green

# 628
Тръгнах за дънки, двойката блузи и бикини и се върнах с летните потници  Mr. Green

Дънките нямаше номер, блузите ми се видяха тип домашни, бикините както казахте изглеждаха неудобни, имаше само черни и бели при нас.

Потничетата много ми допаднаха, но нормален мой размер Л, от тях ми паснаха идеално С, значи са доста уголемени  Peace

# 629
  • Стара Загора
Аз ходих да гледам дънките - имаше предимно големи номера, намерих един 36 и като видях, че ще ми е голям и се отказах да търся от другите цветове. Иначе не изглеждаха лошо.

Общи условия

Активация на акаунт