Лидл ::58::

• 70 986
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
От следващата промоция харесах за каката яке. Ама каква материя ли е. Може би четките .
Това с точките е много актуално.
Сладко е ама няма коланче не искам да и седи като торба
Жалко, че няма по-големи, за каката ни. На бебето миналата година купихме такова, много е красиво. (Не знам дали е точно същото, но страшно много прилича.).
Вталено е, наистина, но не знам дали стои като торба Simple Smile. Бебето е дебеличко и нищо не му стои като торба Simple Smile)))).

п.п. Сега като гледам увеличената снимка, виждат ми се найлонови, но в понеделник мисля да се побвам да взема.

# 601
Някой питаше за дънките - мога да дам отзиви за сините, не дънковите, а сините като панталон..

Тип цигара са, да, от коляното надолу са по крака, тесни..Стоят много добре, харесват ми определено.. За другите цветове незнам как са.. Peace

Ама питахме и за талията  Laughing - нормална, ниска или висока???  Rolling Eyes

# 602
Дами,някоя от вас да е виждала в някой софийски Лидл от "умните кантари",в нашия очевидно са свършили....ама така е като не взимам веднага,а премислям нещата  Blush Blush

# 603
Някой питаше за дънките - мога да дам отзиви за сините, не дънковите, а сините като панталон..

Тип цигара са, да, от коляното надолу са по крака, тесни..Стоят много добре, харесват ми определено.. За другите цветове незнам как са.. Peace

Да похваля отново блузките , които са по две в комплект - супер са, по тялото, трикото е плътно и меко, дължината им е до средата на д-то, тоест доволно дългички са..Абе много готини са.. Grinning
Утре ако има останали от другите цветове, ще си взема още две.

Някой ако е мерил вече тънките пуловери, да каже, моля, по тялото ли стоят или са широчки и торбести.. newsm78
На каква цена са тези панталони, за които казаш? 14.99 лв ли ? Тоест дънките в промоция, не са баш дънки, така ли? Мерси предварително !

# 604
Да похваля пак какаото Кастело - току -що правих глазура за сладкиш и е уникално тъмно и с плътен вкус .
Дано има някоя оставала кутия в нашия Лидл ,че не съм поглеждала.
 Преди Коледа имаше промо на немското масло и май бях писала ,че при разтопяване ми се стори странно -ами сега сложих последното в глазурата и наистина нещо не му е наред  - или аз съм забравила какво е истинско масло Grinning
 Може да е било до партида -точно свърши и ще купя ново да проверя .
Другото по-евтино масло Пилос / вече не пише Чуден на опаковката/ - ами за готвене става ,но не и за мазане и пряка консумация има вкус на суроватка .

# 605
И на майка ми и мирише на суроватка, но тя е много претенциозна към млечните продукти. На мен този аромат ми е приятен, не че не го усещам.

# 606

Ама питахме и за талията  Laughing - нормална, ниска или висока???  Rolling Eyes

Нормална талия.

# 607

Да похваля отново блузките , които са по две в комплект - супер са, по тялото, трикото е плътно и меко, дължината им е до средата на д-то, тоест доволно дългички са..Абе много готини са.. Grinning
Утре ако има останали от другите цветове, ще си взема още две.

Някой ако е мерил вече тънките пуловери, да каже, моля, по тялото ли стоят или са широчки и торбести.. newsm78
На каква цена са тези панталони, за които казаш? 14.99 лв ли ? Тоест дънките в промоция, не са баш дънки, така ли? Мерси предварително !

Абе дънки са, но са тъмно сини на цвят..не дънково синьото като истински дънки, а само синьо...
Не са панталон, дънки са си едноцветни..Да, от 14.99 лв които са.. Peace

ПС...Щастлива, не видях къде си питала за талията.. Rolling Eyes

# 608
  • В една слънчева къща...
И аз се чудя за уок тигана, но ще чакам някой с мнение. Повечето детски дрешки са ги пускали вече и сигурно чистят наличности. Искаме разнообразие Simple Smile
Сутринта колежка си беше взела от блузите по 2 бр. - много симпатични изглеждаха, когато ги облече, а и материята им е приятна.
От сутринта имах много неприятна случка:
Скрит текст:
касиерката ми маркира Умишлено 2 бр. от определен артикул, а следващия /по-евтиния/ така го прехвърли, че да не го маркира изобщо. След като платих и ми подаде бележката, установих, че наистина е така. Казах и, че е допуснала грешка и че за пореден път ми се случва точно тя да "греши", а тя ми се развика да не й повишавам тон и да се почувствам едва ли не виновна, че я притеснявам. Извика своя колежка, която отвори друга каса и направи поправка. Накараха ме да се подпиша на 2 места. Извини ми се любезно, но не беше тя човекът, който да се извинява. Естествено веднага след това се обадих и подадох оплакване срещу въпросната вечно намусена дама. Стана ми страшно неприятно. Ако беше неволна грешка, никога не бих реагирала така, но това беше целенасочено и твърде обидно, за да го преглътна. Все пак това е магазин, в който оставяме големи суми всеки месец и основно пазаруваме от там.
Морковите и аз ги погледнах - бяха отврат  Sick

# 609
Харесах си 2 блузи и дънки, скромно  Wink

Дънките изглеждат супер на мацката, тип цигара са според мен, дали ще са еластични обаче?
И аз харесах дънките, но нещо в гръб ми изглеждат дълбоки  Rolling Eyes

teta75, ами всъщност мислех, че и аз съм питала, ама само съм се чудила  Blush
Но понеже прочетох някой на предната страница да пита и реших да не се повтарям.

# 610
  • София
Да дам отчет в крайна сметка за потниците (рипсените с дантелата) - на мен ми харесаха и си взех тъмно син и бял. Белия е малко по-мека материя сякаш. На мен лично не ми изглежда, че ще се развлекат, дори с тези 95% памук по-скоро се притеснявам да не се свият след прането.
Но аз ги взимам за бельо, така че за мен са си ок. Peace Може би дантелата по-скоро няма да издържи дълго  Laughing Ще видим.  Но са уголемени - взех си С размер (по принцип в момента нося М за блузи).
Блузките по 2 в комплект са от много хубава и мека материя, на мен ми харесаха, но са по-дълги, на по-висок човек ще стоят супер, поради тази причина утре ги връщам.

# 611
  • Sofia, Bulgaria
Аз питах за талията на дънките и благодаря за отговора.

# 612
И аз взех дънки, айсберг, маскарпоне и тампони за грим.

# 613
Тампоните за грим / тези дето при нас още са с табела памучни / направо са  с доста влошено качество -точно като шкурка са ми .

# 614
Сладури са тези от Лидл,климентините днес бяха на 1,89ст,възможно ли е да са били на промоция само вчера.Иначе около мем доста купуваха и блузи и дънки,но аз не съм гледала,защото са само до L.Имам чувството,че много скоро ще върнат намалените плод и зеленчук,никой не ги купува,ще ги хвърлят накрая.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт