Лидл ::58::

• 70 928
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Люлин,Сливница,Стамболийски,на  Опълченска,в Хаджи Димитър.... и тая вечер излизах и минах и през Студентски Град,Слатина...че стигнах и до Ботевградско  #Crazy #Crazy ... кантари йок  ooooh! ooooh! хич да не е .... пообиколих ги

# 676
Имало бол магазини ...обиколила си Grinning Тук е един Grinning
Защо ти е тоз кантар да те стресира !?

# 677
  • София
.... Тези гумени ботуши, като изключим, че бяха странно сложени в брошурата за Св. Валентин, та дали са добри, тежки ли са...малко грубички изглеждат сякаш, но за цената си май са ок, какво мислите?
Имам ги от миналата година.
Скрит текст:
(дъждовния период, хахахах - това лято, в което валя само 2 пъти (единия път 35 дена, втория път 50 дена Grinning ) )
На мен си ми харесват, не са ми натежали никога... само ме е яд, че нямат чорап. Мисля, че имаше и вариант с чорап, малко по-скъп разбира се  Peace

забравих да дам отзив за кухненския смесител от миналата седмица, този с пружината - страхотен е! вчера ми го монтираха, никакви забележки, не пръска, върти се на всички страни, много е удобен  Peace
Благородно завиждам! В Мосю Бриколаж, същия струваше 300 лв Дано ги пуснат пак, някой ден!

# 678
yulmana , вкъщи сме с доста заседнал начин на живот,та едно стресиране ще ми е добре дошло...да се следим badscale
извинявам се за отклонението от темата  Blush

# 679
Тези рамки дали са ги пускали някога в България:
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=14969
Хвърлих бърз поглед в италианския сайт..... Rolling Eyes

# 680
Ами и на мен ми хареса кантара ,ама няма ред за него -ама бързо ще ми мине радостта като го имам.
 Ще го пуснат пак .
Аз у чужди сайтове не зяпам да се дразня / не че се дразня де  Joy  /
Да се редактирам -надникнах с информативна цел - даааааа на италианките не са й нужни така романтичните гумени ботуши ,каква загуба да тях  Joy

# 681
Имам питане за немската салата,хубава ли е,никога не съм я купувала,става въпрос за тази,която е от петъчната промоция.Мерси

# 682
  • Русе
Май не са  newsm78

# 683
Не мисля ,като им  гледам промоциите -нашите са от по долно ниво .

# 684
Да се редактирам -надникнах с информативна цел - даааааа на италианките не са й нужни така романтичните гумени ботуши ,каква загуба да тях  Joy
Е, ама са хубав цвят гумените ботуши! Laughing Иначе си е вярно, че освен цвета нищо друго не им се връзва със Свети Валентин...но явно са ги добавили за запълване на брошурата! Всъщност, като гледам как вали днес, май гумените ботуши ще са необходим аксесоар за празника на влюбените.... Mr. Green
Аз ще правя подарък за Свети Валентин на ММ след поне месец (не е в БГ)- харесала съм ключодържателите които са за 2 снимчици,много са сладки като добавка към подарък. Надявам се да се добера до тях навреме и да са достатъчно изчистени отвън и като за мъж. Grinning

# 685
Имам ботушките от есента. Моите са с чорапчето, сиви, струваха 24 лв. Купих си ги да ходя до село с тях, но есента с тия дъждове ги скъсах от носене и в града. Не са лоши, малко са твърди. Но не ги приемам за подарък за Св. Валентин Naughty

# 686
 #Crazy  Гумени ботуши за свети Валентин?!

Като видя гумени ботуши и си представям как някой ще чисти обор на село.   

# 687
Нямам против ботушите -ама крем да бръчки и гумени ботуши да се пробва някой да ми подари ,ако има нужният кураж Grinning
 /То Лома до нас ако прелее таман ще са ми удобни да цопам да мина моста и да ходя на Лидл  Grinning/
 Аз не съм фен на Свети Валентин - защото за мен е чист комерс - първо абсолютно насила наложен ни празник ,католически е и так далее.
 Ама и нема да зарезвам на Трифона ,че не пия нищо - много съм скучна Grinning
Инак мечтата ми е бонзай люляк - може и да се пропия и да заобичам Валентина някой ако ми подари Grinning
 Никога не съм правила асоцияция гумени ботуши и обор  Joy
По -скоро рибари .

# 688
Аз имам гумени от миналата година , познайте в това време не ги свалям, само че ако пуснат по- ниски които да ми стоят добре ще си купя и такива че тези са доста тежки.

# 689

По левчетата има подобни такива, от някои дори същите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт