Лидл ::58::

• 70 927
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Все забравям да питам- виждали ли сте в магазина разпечатани каталози със спортните артикули? newsm78 Преди е имало такива с дрехи, с вино....детските играчки декември май бяха само с онлайн каталог, но този сега дали са го разпечатали? Thinking

# 661
Аз пък взех течен сапун на Финале - екрю, много ми харесва аромата му.  Flutter
Иначе ги гледах и тези Сиен.

# 662
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Кафето Нова Бразилия беше все още намалено днес.
+1 за мандарините в мрежа 1 кг. Климентина

# 663
Сега нарочно купих веро от 65ст ,ами то направо водица .
 Миналата година / януари беше / бях купила и си беше що -годе гъсто.
 Аз само от бялото съм купувала / алое и ананас / - ами мие добре да кажа -и сега го пробвах и мирише добре.
 Лидълските вера са едни от малкото на които капачките са с винт и с лесно отварянето . Направо имам чувството ,че някой си е доливал вода в него.
 Та W5 e по -гъсто от него -да ,но и двата препарата са по -редки от преди  с каква е целта идея нямам.
 Тези дни за експеримент ще мия с това евтиното да видим как се отразява на ръцете ми.

# 664
  • ту тук, ту там
Е, как каква е целта, да свърши по-бързо и да си купиш ново!  Laughing

# 665
Абе аз го купих с друга цел и още няма да си купя Grinning
  Чисто изследователска  Grinning

# 666
  • София
Аз пък взех течен сапун на Финале - екрю, много ми харесва аромата му.  Flutter
Иначе ги гледах и тези Сиен.

+1 за Финале сапуна. Единственият, който не капе безпричинно от дозатора за течен сапун. Вече ползваме втора опаковка и е супер.

# 667
  • Варна
забравих да дам отзив за кухненския смесител от миналата седмица, този с пружината - страхотен е! вчера ми го монтираха, никакви забележки, не пръска, върти се на всички страни, много е удобен  Peace

# 668
5 магазина обиколих (софийски) и в нито един нямаше кантари ..... или са ги прибрали или са се изчерпали  Thinking

# 669
5 магазина обиколих (софийски) и в нито един нямаше кантари ..... или са ги прибрали или са се изчерпали  Thinking
Преди 1 час имаше 5-6 кантара в магазина до Джъмбо на Ботевградско шосе

# 670
Изкупени са за подаръци за Свети Валентин Grinning

# 671
  • Щастлива мама на 3 слънца
И във Варна към

# 672
  • Щастлива мама на 3 слънца
И във Варна има. Предствте ли си някой мъж да подари кантар....

# 673
Ами моят ,ако ми подари ще му се радвам -ама ще е ненужна вещ - не обичам да се тегля ,нито оглеждам в огледало - да взема да се влюбя в себе си Grinning

# 674
  • София

През кои магаизни успя да минеш?

Общи условия

Активация на акаунт