Лидл ::58::

• 70 965
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • София
никой ли не се престраши с потниците с дантела ,че да сподели мнение Rolling Eyes Аз след малко мисля да  ида  за памучните сутиени.

# 646
  • Стара Загора
Четката за коса, която купих вчера, още при първото ресане се счупи - едната "игличка" вече е няма  #Crazy

# 647
Преди малко взех брошурата от пощата и на страницата с предложения за подаръци за Св Валентин виждам това http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=18618 Grinning
 Аз ще ходя след малко за телешка кайма и някои дреболии.

# 648
Нищо странно в предложението...какъв по добър начина да покажеш любовта си към любимия, като му подариш гумени ботуши/ загриженост да не му се мокрят краката/....пък и цвета е тематичен- червено Simple Smile))) smile3532 rotfImao

# 649
  • Русе
Вчера гледах сините дънки и много ми харесаха като модел, но не взех. Какъв е шансът да ги намалят още, ако изобщо останат?  Laughing
Не мисля, че има такъв шанс, освен ако не намериш в коша с 30% или евентуално на някоя национална разпродажба. Peace

Тази сутрин си купих шпек Стара планина и саздърма.

За обяд още не бяха ни пуснали брошура в кутията, че да видя какви ще са хранителнита стоки на промо през следващата седмица.

# 650
Аз от каталога за следващата седмица харесах гранитното хаванче, на много добра цена е в сравнение с други подобни, някой ползвал ли го е?
Тези гумени ботуши, като изключим, че бяха странно сложени в брошурата за Св. Валентин, та дали са добри, тежки ли са...малко грубички изглеждат сякаш, но за цената си май са ок, какво мислите?

# 651
  • София
никой ли не се престраши с потниците с дантела ,че да сподели мнение Rolling Eyes Аз след малко мисля да  ида  за памучните сутиени.
На 41 страница съм отговорила вече за потниците, хубаво е, поне като се пита за нещо, после да се четат отговорите. Peace След мен също още някои писа за тях. Peace

# 652
  • София
Благодаря за отговора.Убягнал ми е  поста

# 653
И, малко ме е срам, но....тези играчки с конуса как точно се използват? newsm78

С конуса се изстрелва топче, което другият играч трябва да залови. Може и детето само да си стреля и да пробва да залавя топчето.

# 654
Вчера гледах сините дънки и много ми харесаха като модел, но не взех. Какъв е шансът да ги намалят още, ако изобщо останат?  Laughing

Ами че то и сега не са скъпи - 14,99 за дънки си е без пари... помня, че на лятната разпродажба някой беше писал за намалени дамски дънки на 9 лв.
За 6 лв. не си струва да ги изпуснеш, ако много ти харесват.  Peace

# 655
Кафето Нова Бразилия дали е още намалено? newsm78

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 14:56 от dolce miele

# 656
И, малко ме е срам, но....тези играчки с конуса как точно се използват? newsm78

С конуса се изстрелва топче, което другият играч трябва да залови. Може и детето само да си стреля и да пробва да залавя топчето.

Мерси! Ще се въздържа от покупката и ще чакам да порасне още малко, за да си лови сама топчето. Сега по-скоро ще го изстрелва по мишени които не искам... Mr. Green
Някой да сподели за умния кантар, дали и при вас сборът от трите измервани стойности надхвърля 100%? Laughing Нещо много злобен, доста завишени мазнинки показва (освен ако част от тях не са вода)... Twisted Evil
Следващата седмица ще ме разорят направо- толкова неща съм харесала от брошурата.  Не е честно Mr. Green Дано да се вредя поне за момичешкото якенце и четките за грим (имам за фон дьо тен и за пудра от 6 лв бройката и са страхотни, да си заредя сега и останалите и цената е добра). Grinning
В пловдивския Лидъл на Пещерско шосе от известно време морковите са ужасни (не знам къде блее мениджър свежест hahaha ), а насипните са направо покафенели... Sick
Момичета, има ли шанс да се сдобия с преса за чесън? newsm78 Ако не, дали ще ги пускат скоро пак? Laughing Много ми харесваше, че е с шипчета отзад...За гранитното хаванче питаше някой- предния път когато ги бяха пуснали исках да взема, хубави изглеждаха и мисля, че ще вършат добра работа, обаче теглото им ме отказа- около 3 кг... Laughing Като изработка бяха ок и мисля и на много добра цена сравнени с други подобни хаванчета... newsm78

# 657
  • Русе
За морковите - когато преди 2-3 седмици бяха намалени на 0,69 лв. и бяха пак така кафяви им писах на страницата им във Фейсбук. 
На ЛС ме попитаха за кой магазин става въпрос, поискаха ми и телефонния номер и до там. Така и не съм гледала от тогава как са морковите в магазина.

# 658
Дънки имаше в изобилие . Тъмносините си мязат на дочен панталон .Червените са нещо като пантолон и прекалено доматени . Имаше май 5  разцветки и сивите изглеждаха най- добре.
 Тези памучни блузи с с много странно вдигнати ръкави или аз не знам как да го обясня . Дрехите бяха хубаво омотани , но като цяло си има бол.
 Лятото имаше намалени дънки , но обърнете внимание ,че тези сега се водят намалени и не мисля ,че пак ще ги намалят .
 Наглеждай щанда с единични бройки , но там са върнати стоки .  15лв за дънки не ми се вижда висока цена -те и в евтините магазини май са толкова или се лъжа .
Киселото мляко 2% още е намалено на 0,59 - та си взех от него -видима разлика с Пилос не виждам.
Основната ми цел беше каймата от млади телета /супа топчета ще правя и предишният път беше идеална./
  Кутийката сърце с балсам за устни и крем на Нивеа е интересна / този крем обаче не ми допада /
Например крем против бръчки същи е идеален подарък за Свети Валентин и едно умно кантарче може би Grinning
Тук всичко беше свежо -най -вече салатите . Мандарините насипни обаче не изглеждаха много добре / тези в мрежа поне да замаскирани / .

# 659
  • Варна
Например крем против бръчки същи е идеален подарък за Свети Валентин и едно умно кантарче може би Grinning
само да не се подаряват на някоя мнителна госпожа, дето ще си помисли, че й намекват колко е сбръчкана и дебела  Laughing Laughing

аз днес отидох за масло, риба тон и айсберг, и излязох с 200 лева сметка хаха запасих се с повечко масло, че и лютеница, малкия много я обича. взех от памучните блузи, деколтето им е малко широчко, но пък материята е много мека, мисля да ги нося вкъщи. купих и термо блузи за мен и големия синковец, сутиените ще ги връщам, много са хубави ама не ми стават  Confused  безшевния клин още не съм го пробвала. хавлиите не ми харесаха, едни рехави такива...
айсберга беше хубав /но от по-долните касетки, отгоре бяха останали едни дребни с размер на портокал/, розовите домати също, взех и от шпека на промоция, мъжовете у нас много го харесват. заредили са и от тънките кренвирши на пикок, бяха изчезнали по едно време, взех за ученика да си носи за закуска
а, видях че са пуснали някакъв нов течен сапун на сиен, прозрачен, сенситив. преди имаше бял, мисля с алое, само от него купувах, страхотен, но преди година изчезна. дано този да е също хубав, че останалите цветове нещо не ми харесват

Общи условия

Активация на акаунт