Лидл ::58::

• 70 982
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Купих си "умният" кантар (дали съм доволна или съжалявам вече - и аз не знам Laughing). Че е умен, умен е, обаче е и много злобен  Mr. Green
 От вчера яко ми е вкиснал настроението, като ми каза с какви телесни мазнини разполагам  ooooh!

# 631
  • Монтана
Ами аз съм виждала да се сортират плодове и зеленчуци и ги носеха някъде -ама незнайно къде - нали няма такъв щанд -а самите те си изглеждаха доста добре .

Една служителка ми обясни, че тези плодове и зеленчуци отиват в зоологическите градини.

# 632
Lorein666 би ли споделила от кой Лидл взе кантара  bouquet

# 633
Lorein666 би ли споделила от кой Лидл взе кантара  bouquet
Вчера имаше 2-3 в Хаджи Димитър  Peace

# 634
  • София
И аз се интересувам от кантара.Има ли го някъде в София?
Купих си таблетките на W5,тези All in 1.Дано съм доволна от тях.
Верото ми се стори рядко и се въздържах да го купя.

# 635
emma.ly , от Лидл в Провадия ми го взе една приятелка.
 Аз във вторник ходих да търся, но кантари при нас нямаше, та поръчах на нея да ми вземе от техния Лидл

# 636
Здравейте момичета, аз искам да попитам как са дънките като дължина. На широчина нося от малките номера, а за моята височина (1,75) винаги идват къси. И сега ли са такива?
На мен ми идват дълги, но аз съм висока 164 см. Може би трябва на място да се види  Peace

# 637
Момичета, да питам някой взе ли си от сутиените днес, отзиви? Пускали ли са ги и преди?

# 638
Благодаря Sunny9876 i Lorein666   bouquet ще пообиколя из софийските,пък дано ми излезе късмета    Whistling

# 639
Момичета, да питам някой взе ли си от сутиените днес, отзиви? Пускали ли са ги и преди?
За първи път купувам сутиени от Лидл. Харесват ми!

# 640
Купих мандарини днес- опаковани - страхотни са сладки, сочни и без семки. Утре ще купя пак ако са останали

# 641
Някой ще сподели ли как да "разкодирам" резултатите от умния кантар?? newsm78 Embarassed Имам подобен кантар, но измерва само телесни мазнини и водно съдържание- сборът от двете стойности е около 75-80% (от което съдя, че мускули, кости са някъде в останалите 20-25%). Купих лидълския кантар за подарък на майка ми- нормално ли е сборът от мазнини, мускули и вода да е над 110-115%??? newsm78 Не трябва ли трите общо да са до 100%? Thinking А да не говорим, че според единият кантар мазнините на майка ми са нормални, даже по-скоро в долната граница на нормалното, а според лидълският кантар е с над 37% мазнини..... Crazy Което и с просто око се вижда, че не е така....т.е. има някакво отклонение някъде в стойностите.
+1 за млечния шоколад с цели бадеми от 3,29 лв. Страхотен! Heart Eyes
+1 за светещия накрайник за батерия.
Доволна съм и от поставката за кухненска хартия и фолио. Купих и 2 пъзела на малката- с животинките и с понитата; още като видях марката знаех, че ще са хубави. Peace Чудя се на въжетата за скачане- дават ги за 3+ години, но ме интересува дали реално са добре като дължина за момиченце около метър? newsm78  И, малко ме е срам, но....тези играчки с конуса как точно се използват? newsm78

# 642
  • 1st floor
Купих си "умният" кантар (дали съм доволна или съжалявам вече - и аз не знам Laughing). Че е умен, умен е, обаче е и много злобен  Mr. Green
 От вчера яко ми е вкиснал настроението, като ми каза с какви телесни мазнини разполагам  ooooh!

Joy Joy Joy

# 643
От блузите по 2 взех тъмно синя и бяла със райе, тънички и приятни на допир, пробвах цветната, но нещо в раменете ми стои странно, обичам да ми ширеят и си взех Л, а изглежда така, като, че ми е малка  newsm78 Взех и зелен пуловер с панделка(М), определено са широки и не стоят като на снимките.

# 644
  • Варна
Вчера гледах сините дънки и много ми харесаха като модел, но не взех. Какъв е шансът да ги намалят още, ако изобщо останат?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт