Лидл ::58::

• 70 920
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Лимоните на каква цена са за кг - насипните .
Благодаря !
1.99 лв.

# 706
  bouquet  Благодаря   bouquet
 Тез лимони всеки път са ми различни - не виждам да пишат различни сортове -сега имам един с дебела кора и гигантски на размер.
Преди някакви с портокалова кора и вкуса не беше толкова изразен лимонен.
 Не съм някакъв експерт по лимони  Joy
Ще чакам мистър Свежест да ги намали за да си направя лимонада  Joy
 Лорейн
Скрит текст:
радвай се че нямаш като моята свекърва ,че нямаше да си жива да пишеш това тук  Joy  Тя е извор неизчерпаем  Joy Ама аз съм и свикнала ,това което те дразни тук е просто нищо в сравнение с нейните висоти .Инак е мила и добра жена.

# 707
  • Русе
 bouquet  Благодаря   bouquet
 Тез лимони всеки път са ми различни - не виждам да пишат различни сортове -сега имам един с дебела кора и гигантски на размер.
Преди някакви с портокалова кора и вкуса не беше толкова изразен лимонен.
 Не съм някакъв експерт по лимони  Joy
Наистина лимоните са 2 вида. Тези, които не са сграпава кора за мен са отвратителни. Да, имат повече сок(те дори си мисля, че се водят такъв сорт за сок), но имат много гаден вкус, който въобще няма нищо общо с лимоновия. Предпочитам от тези с дебелите и грапави кори, макар и да хвърлям повече от тях. А ако има и от дребните, едновремешните, предпочитам тях, макар да са страшно кисели.

# 708
Да аз обичам едни дребни ,жълти с тънка кора . Даже една приятелка има лимон в саксия и ми беше набрала .
Мечтата ми е да си имам лимон / искам лимонова кора без отрови /.
 Този мутирал лимон в момента е с прекрасен аромат и вкус / ама и доста парафин и други неща в кората май Grinning /

# 709
  • В една слънчева къща...
Последните лимони, които взех от Лидл, бяха с мнооого сок. От тогава насам обаче /поне 2 седмици/ не съм взимала и не знам дали ще са същите.
Скрит текст:
Ние имаме две дръвчета, но не раждат много последните две години, сигурно защото почвата им е стара и са големи вече за "саксиите", в които са, но смятам напролет да реша проблема - друго си е домашното
При нас беше пълно с айсберг. Взех за салатка /докато ни порасне марулката Simple Smile/

# 710
Похвалям един нов продукт Мистър Чок,представлява  шоколадови топчета от царевичен грис,съсзелен етикет е.Роклята и клиновете са стари модели,пък и цената им е същата,вместо да ги намалят по сериозно.

# 711
Къде стоят тези шоколадови топчета - при другите десерти от Мистър Чок ли и на каква цена са ?
За коя рокля и клинове иде реч - от другата седмица ли ?

# 712
  • Щастлива мама на 3 слънца
Похвалям един нов продукт Мистър Чок,представлява  шоколадови топчета от царевичен грис,съсзелен етикет е.Роклята и клиновете са стари модели,пък и цената им е същата,вместо да ги намалят по сериозно.
много много са вкусни ммммм

# 713
За клиновете-според мен като цяло си отговарят на стандартната номерация, поне в моят случай Simple Smile
Вчера след дълго чудене си взех и от сутиените, харесват ми, удобни, изчистени, особено за тренировки ще са екстра:)

# 714
Иде реч за.момичешките плетени рокли и клинчетата.Моделите ги бяха пускали заедно с едни потници,явно не са ги продали и им дават втори шанс.

# 715
И аз да питам за тези шоколадови топчета, къде стоят?

# 716
А да -това са детски дрешки ,затова не съм ги забелязала .Моите деца са големички Grinning
Та за топчетата - постоянен асортимент ли са ?

# 717
  • София
Похвалям един нов продукт Мистър Чок,представлява  шоколадови топчета от царевичен грис,съсзелен етикет е.Роклята и клиновете са стари модели,пък и цената им е същата,вместо да ги намалят по сериозно.

Има ли снимчица на тези топчета Simple Smile

На мен дали ще ми харесат hahaha hahaha hahaha
(извинения, не се сдържах)

# 718
Ами ягодите не бяха мити. Наясно съм, че измити няма да изкарат, но тези си бяха немити и мухлясаха в затворената  пластмасова кутия. Thinking

# 719
Топчетата стоят между шоколадите и шоколадовите бонбони, 80 грама, 0,89 лв. Със зелен етикет НОВО. Също и бананови резени в шоколад, и някакви ядки в шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт