Хотелите във Велинград - 7

• 99 393
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Децата ще ходят за 5 дена в хотел Здравец?Питам за впечатления и мнения за хотела.Въпреки че имаме уверение че хотела е страхотен.  bouquet

# 61
  • София
Децата ще ходят за 5 дена в хотел Здравец?Питам за впечатления и мнения за хотела.Въпреки че имаме уверение че хотела е страхотен.  bouquet
Прочети по-назад какво съм писала за хотела. Може да имате уверение, че хотела е добър, но повярвай ми не е така.

# 62
Прочети по-назад какво съм писала за хотела. Може да имате уверение, че хотела е добър, но повярвай ми не е така.
+1 мои приятели ходиха преди 20дни.Като ми казаха че ще са там и повторих лошите отзиви от темата за хотела.Студен басейн.липса на топла връзка.лоша храна.Казаха че съм била напълно права.Так че не знам от къде четете положителните коментари за хотела.

# 63
Ако става въпрос за деца на зелено училище, мислите ли, че ги интересува СПА-то, стаите и каквото и да било, достатъчно им е преживяването да са самостоятелни.
Друг е въпросът, че зелени у-ща нямат място в СПА-хотели, децата трябва да ходят по хижи, на разходки в планината, на места свързани с историята ни.

# 64
Ако става въпрос за деца на зелено училище, мислите ли, че ги интересува СПА-то, стаите и каквото и да било, достатъчно им е преживяването да са самостоятелни.
Друг е въпросът, че зелени у-ща нямат място в СПА-хотели, децата трябва да ходят по хижи, на разходки в планината, на места свързани с историята ни.
А недей така, а учителките какво ще правят!!!! Нали и те трябва да разберат нещо от зелено училище!!! newsm37

# 65
Моля,ако някой е ходил в Почивната станция на "Марица Изток", да ми даде повече информация!
Вчера запазих за там апартамент.Никъде нямаше места на прилични цени и реших да рискувам.Какво да очаквам,как е басейна и подобни неща????

# 66
Сауна и басейн се плащат отделно в станцията на Марица Изток, доколкото разбирам, това ме спира да проучвам допълнително и като ги сметнеш, пак ще се навъртят едни 100 лева/нощувката. Хотелиерите от Велинград са си плюли всички в устата да се въртят все около тази сума поне, аз съм го забелязала. Лично аз взех да се замислям, струва ли си изобщо, в момента гледам цените в Bagni di Tivoli, до Рим, ами на нивото на велинградските са, дали е същото  Joy

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 12:47 от evhen

# 67
Здравейте,
може би за някой ще е полезна информацията от преди няколко дни за хотел Акватоник. Хотелът е много добре отоплен, чак ти идва в повече, така че, който планира да го посети в близките месеци, може да се размине само с летни дрехи Simple Smile. През почивните дни има анимация за деца. Интересна беше на деца до към 10-12 години, има от търсене на съкровище и рисуване до детска дискотека. Забавляваха ги от 18.00 до 22.00 горе-долу. И това, което за нас беше най-големият плюс, имаше детегледачка в детския кът, на която можехме да оставим малката си дъщеричка на 1 г. и спокойно да се насладим на спа-центъра. Детският кът е за деца до към 8-9 години, но е със запазени играчки, има даже и батут.
Басейнът е за процедури, не очаквайте, че в него може да се плува. Температурата му е приятна, не разбрах точно колко, но не беше нито студен, нито много горещ, отделно си имаше малко топило с радонова вода 40С. Става за плуване за деца, но пък иначе масажните дюзи са страхотни, предлагат и сутрин аквааеробика.  Има и външен басейн, който е разделен на 2 части, едната е с топла вода, другата е студена.
Спато за нас си беше ок, имаше римска баня, стая за релакс, приключенски душ, финландска и инфрачервена сауна, сигурно пропускам нещо. Масажи и турска баня срещу допълнително заплащане, както и фиш масаж срещу 20 лв за 30 мин.
За по-големи деца имаше и зала със симулационни игри (формула 1 и не знам още какво). Цените на мен ми се видяха височки - 10 лв за 5 мин.
Храната също беше много добре приготвена. И закуската и вечерята бяха организирани на шведска маса, като т.к. хотелът беше пълен на 100%, бяха пригодили една от конферентните си зали за ресторант по време на тези хранения, за да няма опашки. Цените на напитките по време на вечеря бяха сравнително нормални. Цената на обяда в ресторанта на хотела беше около 2пъти по-висока отколкото в заведение извън хотела, но пък беше вкусна.
Стандартните стаи са ок за семейство с 1 дете или с 1 дете и бебе, т.к. няма място за 2ро допълнително легло. Допълнителното легло в стандартната  стая е разтегаем фотьойл и за възрастен е много тясно.

# 68
  • София
Дали има вече някакви оферти за Великденските празници във Велинград?

# 69
От пет години не съм ходила във Велинград, а е добро място с много басейни. Бяхме отседнали в Лъки лайт и нямах забележки, но ми се ще да видя и за по-добри предложения.

# 70
Някои ходил ли е в семеен хотел ЖЕРИ споделете Hug

# 71
Прочети настоящата и предната тема, има скорошен добър отзив за там.

# 72
Здравейте, хвърлила съм око на Гранд хотела, отзиви за него и има ли детски кът, мерси.

# 73
Ами има ако прочетете поне една страница назад.

# 74
Здравейте, хвърлила съм око на Гранд хотела, отзиви за него и има ли детски кът, мерси.

Има детски кът, но лично нямам впечатления от него. Иначе Гранда си държи ниво, мисля че няма да сгрешите.

Общи условия

Активация на акаунт