Хотелите във Велинград - 7

• 99 369
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
Да споделя и аз моите впечатления от хотел Роял Спа Велинград. Компания от 6-ма човека посетихме хотела 2 пъти. Неоспоримо е, че хотелът разполага с много голям спа комплекс, въпреки че вътреяният басейн не е с олимпийски размери, а външният май работи само през лятото. Но дотук приключва всичко добро, което може да се каже за хотела. Целият персонал – от сервитьорите до управителите са абсолютно некадърни и безхаберни. Стаите ни бяха объркани въпреки че бяхме заявили 2 месеца предварително кои точно искаме да бъдат, като на място ни се обясни, че вината си е наша и те не са си отбелязали никъде нашите желания. Дълго време управителката се кри, а заместник управителката, която разговаряше с нас твърдеше, че няма правомощия за нищо и не може да се справи с проблема. Бяхме наречени „нагли” поради това, че говорим на висок глас в лобито и търсим правата си на потребители на услуги. Явно смелостта им идваше от факта, че бяхме предплатили нощувките изцяло. Няма поръчка, дори и да е само 1 бира, която да не е объркана. Рецепция, ресторант и лоби бар нямат никаква връзка помежду си и си принуден навсякъде да ходиш с касови бонове за платени услуги, тъй като редовно те преследват да ги плащаш по няколко пъти. Въпреки че спа-то официално работи от 8.00 ч., в 8.20 персоналът тепърва пристига и започва да чисти. Реакцията на нашето недоволство, че сме станали специално за да дойдем на спа съответно беше „Спасителят се успа, не сме безгрешни, защо се ядосвате?”. За ресторанта вече нямам думи – на първо място, има част за пушачи, вратата на която не се затваря и чрез централната климатизация миризмата на цигари се просмуква из целия хотел и в стаите. Храната е доста еднообразна и не мога да кажа, че е и особено вкусна. Уж е хотел 4 звезди, а предлага само 1 вид бяло БГ сирене и 1 кашкавал. Поради тоталната дезорганизация и в ресторанта на хотела, няма места за вечеря. Пазят се маси за стаи, които не се знае кога ще дойдат, а впоследствие дори се оказа, че резервациите са дублирани. Същевременно на хора с малки деца се предлага да седнат в зоната за пушачи..същото е и за по-големи компании от 4 души – въпреки че има свободни няколко малки маси, политиката им била да не се обединяват?! А на въпроса не беше ли забранено вече по закон да се пуши навсякъде се отговаря „Хаха, това е Велинград.”. Управителят на ресторанта Пламен заяви, че мнението на клиентите не го интересува, тъй като хотелът си бил пълен, а на следващия ден ни посрещна на входа с думите „щем не щем пак се виждаме”. Какво повече да ви разкажа? И това е отношение от обслужващия персонал на 4-звезден хотел, на който си изсипал една торба с пари и на чийто персонал де факто плащаш заплатите. Всички се държат ужасно грубо и неприветливо и те гледат все едно те ти дават пари да стоиш при тях. На доста места в България ми се е случвало да срещна непрофесионално отношение, но такова нещо като Хотел Роял Спа Велинград наистина не ни се беше случвало. Имам още доста да разправям, но стана отегчително. Накратко – НЕ ХОДЕТЕ В ХОТЕЛ РОЯЛ СПА ВЕЛИНГРАД!!!! С това отношение съм убедена че следващата година хотелът не само няма да е пълен, но и персоналът му ще е безработен. Тъжното е, че те дори не осъзнават как се държат – нито веднъж не се извиниха или не показаха, че им е неудобно, дори напротив. Това определено е място, на което никога не бих се върнала и ще направя всичко възможно повече хора да са предупредени какво ги чака!

# 46
И се регистрирахте, за да споделите това  ooooh!
Кажете по - добре вие от кой хотел сте, та да ви кажем при вас какво не е наред  Crossing Arms

# 47
Боже, наистина се замислих в този хотел ли съм била поне 5-6 пъти!?!?!?

И си причинихте това и втори път? Защо не приключихте с този хотел още първия път?

Трябва да върнат минимум постове за пишещите в този подфорум.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 09:55 от Анонимен

# 48
Искам да коментирам мнението на BTB_Pasadena от предната тема. Сякаш сме били в два различни хотела. Три дни седяхме в Роял спа и се хранихме там. Нито веднъж не съм усетила цигарен дим. А съм страшна антипушачка, полудявам като ми замирише на цигари. С обслужването в ресторанта също не сме имали проблем. Голямо разнообразие на салати и десерти, просто не се сещам нещо да нямаше. Също и закуската беше много богата и сирената и колбасите бяха с добро качество, а не отбий номера като на други места. Персонала беше изключително любезен, за пръв път ни посрещат така и с настаняването ни разведоха из хотела да ни покажат кое къде се намира и ни заведоха до стаята, а не като на повечето места- дават ти ключа и ходи се лутай из лабиринтите. На мен лично много ми хареса хотела и съм го препоръчала на много хора, които също са доволни.

# 49
  • София
Това е абсолютно нелепо.

Аз пък бях възхитена от обслужването в Роял Спа.

От камериерките до управителите нямаше човек, който срещайки ме да не ме поздрави и да не попитат "как сте, добре ли се чувствате, имате ли нужда от нещо".  

Въпреки, че бях предубедена, именно от такъв тип писания, на злобни хорица, мога да кажа, че обслужването беше перфектно!

# 50
  • София
Този потребител се е регнал вчера за да плесне този пасквил в 3 различни теми.
И аз като Bliss се чудя за този хотел ли става дума.... не е възможно..... подозирам злонамереност!

Споделям чудесни отзиви за Свети Спас от изминалия уикенд.
Басейни големи и чисти и с топла към гореща вода.
СПА - приемливо добре. Сауната и парната баня са големи, не получаваш клаустрофобия.
Храна - много добре.
Стая голяма и просторна. Баня - също. Чисто.
Прекалено топло /за мен/.
Гледка около хотела - прекрасна!
С ваучери бяхме! Имахме една водна процедура безплатно - термо масажна вана със соли или масла по желание.
Единствен минус /пак според мен/ - певица на вечерята, страшен джангър! Не можеш да си говориш докато пее!
Имаше много деца заради междусрочната ваканция, но не се усети като проблем, имаше място за всички и в басейните и в ресторанта!

# 51
Здравейте, вчера се завърнах от кратка почивка във Велинград и мога да кажа само хубави неща а хотел Жери!Малко,чисто,топло семейно хотелче с любезен прсонал!Храната в ресторанта беше вкусна независимо дали е на свободна консумация или е от тази която е включена във ваучера!Цените също бяха повече от приемливи!В хотела няма забавления за деца тъй като е семейно малко хотелче и съответно групичка деца начело с моите се забавляваха тичайки из коридорите и фоаето,но никой не направи забалежка че децата пречат и съответно вечерите минаваха много приятно както за нас така и за дечицата!Басейна наистина е доста малък но става човек да се поизкъпе и въпреки че хотела беше препълнен всеки ходеше по различно време и никога не беше навалица в него,единствения минус беше че басейна няма топла връзка с хотела и се претичва отвън по няколко стъпала докато стигнеш но не е болка за умиране!
С две думи съм доволна от хотела и бих го посетила отново!!!

# 52
Привет,
Пиша от Макси. За пръв път сме тук. Знам, че има доста изписано, но да си кажа и аз мнението:)
Последните няколко пъти бяхме на Спас, но сега нямаше места и решихме да разнообразим.
За самия хотел нямам забележки. Много хубава голяма стая, и огромна баня с душ и вана. Персонала на рецепция и камериерките - много мили и отзивчиви.
Обачеее ресторанта - макар, че бях попрочела и се бях настроила за изненади - е няма такъв смях. Първо не бяха потговени за голямото натоварване около училищната ваканция. Така наречения средиземноморски ресторант, който работел в Петък и Събота предлагаше неща, които на 80% ги открихме в менюто на винарната (т.е. нищо по-различно). За сметка на това обаче, нещата идваха ужасно бавно, и бяха ужасно приготвени. За пръв път ми се случва да попадна на такъв майсторлък, че да накараш пилешкото месо да стане жилаво Laughing. За другите неща да не говорим. За сметка на това цените са много претенциозни, и сервитьорчето (леко разсеян или недочуващ) обясни как вместо с пълнозърнести талятеле били приготвили ястието със спагети. То си дойде направено с фиде:)
На втората вечер решихме да тестваме винарната. Там салатите и скарата по-добре на вкус, но се чакаше по повече от час. От всяка маса някое гладно детенце жално питаше кога ще яде... Персонала вместо да се организира сновеше потен по хиляда тегела между масите и от кухнята се чуваха непрекъснати караници между сервитьори и готвачи Confused
Дожаля ми накрая за тия хорица.. Изглеждаха в достатъчно количество, за да се справят с натоварването, но просто нямаше кой да ги организира. Управителя само мрънкаше, че се стараели, но имали затруднения.

# 53
  • Пловдив
Аз не мога да си намеря свободна стая за хотел във Велинград.  Sad
В началото на януари звънях за този уикенд (31,01 и нататък). Всичко заето.
Сега звъня за последния уикенд на февруари-пак същото.
Намерих във Велина чрез Съни турс, но от хотела искали да наема стаята за 3, не за 2 нощувки  ooooh!
Не мога да разбера какъв е този маркетинг и как всички хотели са пълни постоянно!

# 54
Аз не мога да си намеря свободна стая за хотел във Велинград.  Sad
В началото на януари звънях за този уикенд (31,01 и нататък). Всичко заето.
Сега звъня за последния уикенд на февруари-пак същото.
Намерих във Велина чрез Съни турс, но от хотела искали да наема стаята за 3, не за 2 нощувки  ooooh!
Не мога да разбера какъв е този маркетинг и как всички хотели са пълни постоянно!
В края на февруари започват 4 празнични от 28 - 3 март включително, за това е заето вече всичко. След което пък в края на същата празнична мартенска седмица има друг дамски празник, така че най-вероятно пак ще са резервирани още от сега. Пробвай през някоя агенция.

# 55
От 28.02 до 03.03 са празници, затова предполагам, че не искат да дават стаи само за 1-2 нощувки, а за целия период на празниците.
В Букинг гледам, че на 28 има места в Здравец и Акватоник. Ако ви допадат хотелите, може да пробвате там  Peace

# 56
*ashley* Пробвай и това, но попитай по телефона за кога точно имат места и за празничните дни каква им е офертата.
http://grabo.bg/luks-vav-velingrad-0wkvd хотелчето е прилично.

# 57
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете как е пътя до Велинград в момента.

# 58
Здравейте на всички които следят темата,
Моля за отзиви за хотел Селект по точно как е басейна, стаите широки ли са .Ние ще сме в стая лукс  към края на февруари като се върнем ще пиша и аз отзиви .

Новак 

Re: Никога в спа хотел СЕЛЕКТ Велинград! 
♥0 ср, 28 яну 2015, 14:16 #6 
Цитирай

Здравейте и аз посетих хотела заедно с приятели февруари 2014.
Бяхме настанени на различни етажи и двете стаи бяха само с нещо като
декоративни лампи,депресиращо червена боя стените и силна миризма на белина.
Храната ммм средна работа не е много богата,но гладен няма да останеш Smile
Басейн - миришеше ужасно имаше някакви стърчащи кабели в него  newsm78 newsm78
Личеше си стъклата между етажите и ресторант бяха ужасно мръсни,замазани. newsm45 ААА и да не забравя да една от стайте с леглата СПА центъра беше студена
а леглата не загряваха еднота даже не работеше

# 59
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете как е пътя до Велинград в момента.

Идеален!

Общи условия

Активация на акаунт