Хотелите във Велинград - 7

• 99 455
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Ами да, може да се каже, баба ми дето почина преди 20 години беше от Карабунар. Но от 1939 година не е  живяла там, баща й е бил търговец на вина по Сърбия и Румъния. Имам роднини там, но не ги познавам и не съм ги познавала. Че слагат тор за това съм сигурна и гарантирам, не е в малко количество, но темата е за хотели мисля...

Няма значение от къде е баба ти. Тор има във всяко село - софийско, ихтиманско, варненско, видинско, старозагорско, русенско, къде ли не.
И точно защото темата е за хотелите, по-добре не я пълнете с ненужни коментари.

# 676
Чудя се трябва ли да се подчинявам на този  командирски  тон, мисля да не съм коментирала само аз  този проблем, а освен това гледам,  първа съм отбелязала, че темата  е за хотели. Peace

# 677
Някой с актуални впечатления от Камена - интересувам се от чистотата и температурата на водата в басейните?

# 678
сега прочетох че селект бил напълно реновиран
някой вече бил ли е там, за да каже как е
гледам направили са пързалки, може би са освежили стаите
ще се радвам на всякакви отзиви

# 679
И аз се интересувам от хотел Селект след ремонта.
Имат много добра оферта за ОИ и искам да резервирам, но преди това искам да прочета и мнения на хора които са били там това лято.

# 680
Има ли доволни от процедурите в Акватоник - 5, 7 или 10 дни?

# 681
  • Berlin
И аз гледах Селект, но ми се стори, е стаите са само двойни, а на нас ни трябва нещо по-голямо.

# 682
Само да вметна, че звънях в Селект и няма свободни места за м.юли........  Sad
Препоръчайте нещо подходящо за семейство с две малки деца на 2 и 5 години с включена храна.  Praynig

# 683
Миналата година бяхме в АУРА и останахме доволни, ако някой е бил в КАМЕНА, моля да каже мнение, че имаме резервация за там, а нямам впечатления  newsm78

# 684
В Селект бях декември, няма такъв хотел, всичко беше под всякаква критика, ня ми се говори. От яденето до чистотата , а и басейните бяха студени. Дано след ремонта е по-добре, ако е бил сега де, не знам. Аура е в пъти по-добре от Камена Peace

# 685
Аура е в пъти по-добре от Камена Peace
Не съм била в Аура, но Камена е единственият, в който сменят водата във вътрешния басейн всеки ден, ако има и друг такъв хотел, ще се радвам да го науча.

# 686
В Аура  всеки ден сменят водата на детският басейн и на голямото джакузи. На К амена го знам колко е голям външният басейн и защо сменят водата, той е супер малък. Когато ходихме сменяха на външния, не на вътрешния, сега може да е различно Wink Ресторанта  му си е соц стол, персоналът ужасно нелюбезен, поискахме една информация, нямали брошури. Зимата в хотела имаше семинар от 30 човека и иначе беше празен. В Аура все няма места, това също е показател.

# 687
много не съм наясно с хотелите във велинград
кой става за лятот, да има външен басейн
за свети спас четох че няма, на бор външния бил доста малък, от селект се отказох заради лошите отзиви, но то и там няма външен  newsm78

# 688
много не съм наясно с хотелите във велинград
кой става за лятот, да има външен басейн
за свети спас четох че няма, на бор външния бил доста малък, от селект се отказох заради лошите отзиви, но то и там няма външен  newsm78

Акватоник има външен, но малък. В Камена също е малък. В Роял Спа има външен, мисля, че е голям. Зимата като бях не работеше, предполагам, че вече си работи  Peace
В Двореца също има много голям външен.

# 689
Здравейте момичета, платих резервация за Камена - последната седмица на юли, апартамент. Ще пиша веднага за отзивите ми, въпреки че почти не успях да намеря нещо актуално като коментар за този хотел, но ще рискуваме. Освен това цената е прилична. Дайте ми съвет за обедно хранене - да е прясно, защото сме с три деца, и не скъпо. Въобще не държа на обстановка.

Общи условия

Активация на акаунт