Серенити Бей - 2015г.

• 97 019
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • В.Търново
Излиза ни с около 100лв отгоре.Не ми се дават за края на сезона тези пари.Ще се насочим към друго място.Предложиха ми Оазис дел Маре, но нещо не ми се иска там.

# 16
За първа година ще сме там в началото на септември като чета повечето мнения мисля , че останем доволни  Peace

# 17
  • В.Търново
През турестическа агенция Бояна има места за началото на септември, но искат цялата сума веднага.

# 18
 Здравейте, и аз с моето семейство сме там тази година за първи път, от 16.06. до 23.06. Дано да останем доволни! Чета всичките ви коментари и ми е много интересно. И аз като много други имам голямо дете - госпожица на 13г. и търсехме нещо с отстъпка за нея, защото на повечето места се води вече възрастна. Искам да питам ходилите: има ли джакузи в Серенити, защото никъде не видях нещо такова, а моите обичат да киснат там. Стана ми чоглаво, че не можахме да си намерим компания, май ние сме най-богати от приятелите ни Laughing и никой от тях не ще да ходи на ол инклузив, но се надявам и така да си изкараме хубаво! Grinning

# 19
Здравейте, да питам ходилите в Серенити нещо. На гугъл стрийт вю точно срещу входа на хотела, през улицата, се вижда някаква постройка. Каква е тя - заведение, хранителен магазин или?

# 20
  • Пловдив
Хранителен магазин , кафе-машина , магазинче за сувенири и надуваеми играчки и една какичка с рибки , които ти гъделичкат крачката Simple Smile Това има срещу входа !

# 21
Здравейте
по темата само искам да кажа че съм много доволна от хотел Серенити -миналата год бяхме и тази мислим
И важна инфо за всички желаещи-Съни турс имат допълнителни места така че ако някой желае би могъл да се възползва
до средата на този месец имат отстъпка сериозна при това
ние днес резервирахме и няма проблеми с местата, само студиата са се посвършили
така че дерзайте
и ще се видим там през юни-ако има желаещи за периода 13-16ти юни може да ми пишат да се запознаем -ние сме с детенце Алекс на 6г ще е тогава , дори ни се пада да изпразнуваме там ЧРД
така че си търсим приятелчета Simple Smile

# 22
И аз се замислям за този хотел от няколко години о гледам

# 23
  • В.Търново
valiakuz , на мен ми писаха, че местата са абсолютно изчерпани за апартамени от 29 август.

# 24
  • Варна
Ние също резервирахме с визит една седмица от 4ти Юли. Аз също се надявам на тинейджъра на 11г и на малката на 4г да им е интересно. Отстъпкат през визит наистина е добра до 16ти Февруари, а и разсроченото плащане не е за подценяване. Нямах представа,че се резервират толкова рано почивки, досега винаги в последния момент съм го правила Simple Smile

# 25
А като е на самия плаж, може ли да си вземеш биричката и да си я занесеш на плажа

# 26
А като е на самия плаж, може ли да си вземеш биричката и да си я занесеш на плажа
Да, няма проблеми.

# 27
Прегледах темата от 2014 г.имате и доста отрицателни мнения, май хотелът е доста голям и има пак борба на места за хранене, за шезлинги и т.н. Както беше и на Албена миналата година и от което искам да избягам Crossing Arms

# 28
Оххх исках да попитам кой е хотела до Серенти Бей?

# 29
Реджина Маре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт