Серенити Бей - 2015г.

• 97 028
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

и ние решихме да се възползваме от намалението за ранно записване и сега чакам отговор за началото на Август.
Ще сме с детенце на 4 години и вече нямам трпение  Mr. Green

За първи път резервирам море толкова рано, но си заслужава напълно, защото намалението е доста голямо.

Как е храната и обслужването ?

П.С. Потвърдиха ни резервацията за 1-вата седмица на Август  Peace

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 11:12 от Love_fairy

# 61
  • В.Търново

П.С. Потвърдиха ни резервацията за 1-вата седмица на Август  Peace

Честито!  Grinning

# 62
Здравейте.
Бих искала да ми разясните нещо. В букинг има оферта за Серенити, която искам да букна но ме притесни следното, че не мога да разбера детето включено ли е или после ще бъда изненадана и трябва да доплащам. Офертата е за апартаманет 2 възрастни+2деца -549 евро - това ли е окончателната цена? Ние сме 2+1 дете. В допълнителните условия пише, че за дете над 2 години (моето е на 5) се заплаща 25% допънително на вечер от цената на стаята  newsm78

# 63
  • В.Търново
Първо дете до 14г. е безплатно и се настаняват в студио, където цената е по-приемлива.А семейство с две деца, ако второто е до 4 г. също е безплатно, но над тази възраст заплаща 23/25лв. на вечер, зависи от къде се резервира и се настаняват задължително в апартамент, където цената на легло е по-висока.
Аз Букинг не ги харесвам, а и предлагат по-високи цени.Най-изгодно е през Съни Турс.

# 64
Днес през Букинг резервирах за средата на август

# 65
  • В.Търново
Извинявай, можеш ли да напишеш на каква цена резервирахте, защото съм останала с впечатлението, че те предлагат по-високи цени.

# 66
Извинявай, можеш ли да напишеш на каква цена резервирахте, защото съм останала с впечатлението, че те предлагат по-високи цени.
Разликата с визит беше 70лв. Нагоре
7 нощувки в апартамент 2 + 2 1670

# 67
  • В.Търново
Ясно.Останала съм с впечатлението, че е по-голяма разликата. Simple Smile

# 68
  • софия
Чакам да ми пратят номер на резервация за да платя капарото.Нямам търпение вече, 5 година подред.

edit:Платих капарото Rolling Eyes.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 19:58 от dilyanad

# 69
Здравейте на всички пишещи тук и очакващи като мен с нетърпение лятната си ваканция. Ще бъдем със семейството ми в Серенити от 16 юни. Моля, ако има такива, които ще ходят по-рано, напр. от началото на юни да пишат пресни впечатления, а ако могат да сложат и някоя снимчица, ще съм им много благодарна!

# 70
Здравейте! И ние ще почиваме това лято в Серенити бей от 20.07. Голяма компания сме - 5 семейства с едно бебе и 7 тинейджъра. Прочетох повечето теми за хотела, но ще ми бъде интересно тези от вас, които са почивали няколко години в този хотел да споделят качеството на храна и обслужването като цяло дали през годините се е подобрило или напротив се влошава.

# 71
  • софия
Ние ще почиваме за пета година.Лично за мен всичко е на ниво, храната разнообаразна и вкусна.Това обаче зависи колко претенциозен е човек, но гладни няма да останете. Peace

# 72
Ние не сме от претенциозните, така че предполагам ще си прекараме страхотно и най-вече децата да не скучаят.

# 73
  • софия
Ще изкарате супер Peace Hug Hug.

# 74
  • софия
Ние миналата година бяхме с тинейджър. Не му видяхме очите. Аниматорите ги забавляваха през цялото време с игри и закачки. Тръгна си със сълзи в очите.

Общи условия

Активация на акаунт