www.feelunique.com - 13

• 78 579
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
Аз пусках поръчка около 20ти февруари, още по миналия петък - на 27 февруари беше при мен Peace

# 286
  • София
Този четвъртък пристигна пратка изпратена на 22.02.

Да подсетя, ако не сте използвали звездичките, че срока е до 15март.
Аз ще поръчам тези дни.

# 287
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
момичета, а пращат ли още звездички?

# 288
И моите от 21 и 26.02 дойдоха  Party Ще си ги взема утре обаче от пощата.

# 289
  • Пловдив

В последната ми пратка от 20 февруари нямаше, но е била преопакована и ако е имало мостри и брошури са им пораснали крака. По-важното е, че огледалото което поръчах  Heart Eyes е непокътнато.

# 290
Аз живея в Студентски и като адрес посочих Студентски град и блока си написани на латиница и се притеснявам да не е станало някакво объркване, защото още нямам бележка. Утре май ще отида да попитам в пощата направо. А възможно ли е да го пратят на билинг адреса понеже ми е различен  Grinning ?

# 291
  • София

Звездички имаше в поръчките около 14 февруари и са валидни до 15 март.

Моята, която беше изпратена на 22.02 е без звездичка. В предишната имах, и е за 5 лири. Но хубавото е че звздичките ловят на продукти над 10 лири и след като с намалението стойността падне под 10 лири не начислява доставка.

# 292
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство

Звездички имаше в поръчките около 14 февруари и са валидни до 15 март.

Моята, която беше изпратена на 22.02 е без звездичка. В предишната имах, и е за 5 лири. Но хубавото е че звздичките ловят на продукти над 10 лири и след като с намалението стойността падне под 10 лири не начислява доставка.
благодаря!  Hug

# 293
  • Димитровград
Момичета как се свързвате със сайта и след колко време ви отговарят? newsm78 newsm78 newsm78Поръчах до английски адрес и имам объркан артикул.Писах им през сайта и вече трети ден отговор нямам. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 294
Пиши им чрез live hepl, намира се долу в дясно на екрана  Peace

# 295
Аз пак чакам над 20 дни за доставка на последната ми поръчка. Не разбирам как може до България да идват за седмица понякога, а при мен (Германия) всеки път минимум 25 дни или направо се губят. Все казвам, че ще се откажа от сайта, но не мога да намеря някои продукти другаде  Sad

# 296
Аз пак чакам над 20 дни за доставка на последната ми поръчка. Не разбирам как може до България да идват за седмица понякога, а при мен (Германия) всеки път минимум 25 дни или направо се губят. Все казвам, че ще се откажа от сайта, но не мога да намеря някои продукти другаде  Sad

Защо не пробваш с превозвач другия път за по-сугурно?  Thinking

# 297
Никога не съм използвала, трябва да разуча как става, но при положение, че само с ФЮ имам този проблем и с никой друг сайт, било то английски или друг, честно казано малко не ми се занимава. Но като не ми се занимава явно ще си чакам, просто ме е яд, защото ми пишат 7-10 дни доставка, а никога не е била толкова, защо изобщо го пишат тогава. Като си платих специално за доставка за 5-7 дни с Хермес, пак дойде след 15...

# 298
  • Sofia
здравейте,

Някой използвал ли е ФДТ на Urban Decay и ако може да даде отзиви. Доста ревюта изчетох и останах с впечатление , че е подходящ за мазна кожа и не е най-покривния.

http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Skin-Liquid-Foundation-30ml

а също и това дали някой е пшолзвал?

http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Skin-Beauty-Balm-35ml

# 299
здравейте,

Скрит текст:
Някой използвал ли е ФДТ на Urban Decay и ако може да даде отзиви. Доста ревюта изчетох и останах с впечатление , че е подходящ за мазна кожа и не е най-покривния.

http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Skin-Liquid-Foundation-30ml

а също и това дали някой е пшолзвал?

http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Skin-Beauty-Balm-35ml
Взех си го миналия месец, имай предвид, че не е светъл, не и тъмен, покривност няма, просто озаряващ ефект, върху ФДТ е добре, но самостоятелно при мен няма ефект, иначе е с хубава консистенция, приятен, но като кремче от сорта на ВВ.

Общи условия

Активация на акаунт