"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 31

• 18 302
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Лека нощ...с надеждата ми за снимка на Тръмп с Леви през следващите 48 часа... Praynig

# 31
тя верно се пръкна там...Пресвета дево от Гуаделупе Mr. Green Mr. Green ...аз до последно се надявах реклама да си правят с нея hahaha ...щом тя не потвърди инфото на карими....

ах и уилям на афтърпартито горкия...сам какво  ще прави..сред цели 88 кралици на красотата hahaha hahaha жив да го ожалиш Mr. Green Mr. Green но пък и той за него сигурно си е прав..кога ще му се случи пак...че да си позволява лукса....да го държат под око hahaha hahaha

# 32
хайде почваме hahaha hahaha и интервю дава hahaha hahaha ..може да я питат за мис вселена hahaha hahaha

ooooh! Сега тя ли започва....тъкмо Уилям приключи...

# 33
Нашият Хубавушко много сериозен... Wink

# 34
оо тя много се нак**вила hahaha hahaha

# 35
K ‏@kariimyy  13m13 minutes ago San Miguel de Allende, Guanajuato
Hermosaaaaa 😍😍😍 @ximenaNR 😳

Щом Карими отдава такова значение....и се кефи толкова...значи аз изпадам в мъка....виж,ако се нервеше нещо....щях да съм в настроение... Crossing Arms ooooh!

# 36
уау много е красива и шик Peace...жалко Mr. Green...сега разбирам защо няма да е на конкурса, защото всички ще гледат нея, а не миските hahaha

# 37
уау много е красива и шик Peace...жалко Mr. Green...сега разбирам защо няма да е на конкурса, защото всички ще гледат нея, а не миските hahaha
hahaha hahaha че предишните години защо е ходила hahaha hahaha

тук защо няма дори червено килимче...или е рано още...малко като на лятна сватба с тия шатри hahaha hahaha hahaha наистина много жалко...с такава визия..но за уилям друго е по важно...афтърпарти...майкааа Joy Joy

# 38
# 39
предишните години не е имала причина да не ходи, а сега с този едногодишен скандал около нея....но я мислех за по смела Mr. Green

# 40
Обаче кралицата ще умре от радост,че утре няма да е в Маями... Crossing Arms

наистина много жалко...с такава визия..но за уилям друго е по важно...афтърпарти...майкааа Joy Joy

Стига с този Уилям...тя няма ли глава на раменете си...не е задължително да е с него...

# 41
предишните години не е имала причина да не ходи, а сега с този едногодишен скандал около нея....но я мислех за по смела Mr. Green
какъв скандал..всичко тя само подпалва напоследък...като стане въпрос за това...но иначе каквото каже уилям...и това ляга и да не казвам какво още прави най вероятно hahaha hahaha
и не може да си седи вкъщи..а трябва точно сега нейдъ ди си развее хубавото стегнато дупе hahaha hahaha

# 42

Стига с този Уилям...тя няма ли глава на раменете си...не е задължително да е с него...
то хубави стига...но е очевидно че тя го слуша и не ходи...така че няма какв стига...тя ако имаше глава на раменете си hahaha hahaha сигруно затова започна да действа така биполярно...защото уилям я командва..той съще биполярен hahaha hahaha

# 43
аз лягам,не мога вече..айде утре ще продължим hahaha hahaha

Лека!

# 44
тя да не се радва толкова да не бъде изненадана, че който последен се смее hahaha
ти я изкара малоумна, как сама ако няма причина не би се държала така...стига бе Mr. Green
Лека !

Общи условия

Активация на акаунт