"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 31

• 18 294
  • 760
  •   1
Отговори
# 45

doh smile3555
Тя да не би да се е вслушала в молбата на БГ силите...за цвета на косата.....и сега да намали русото....нова година,нов цвят... Thinking

# 46
и нали се чудехме..къде е....в Театъра на Гуадалахара...любопитен факт е че там са я короновали като мис мексикански щат hahaha hahaha после мис мексико...или след това мис вселена...така че пак може да се доближим леко Joy Joy Joy до мис вселена

# 47
тя да не се радва толкова да не бъде изненадана, че който последен се смее hahaha
ти я изкара малоумна, как сама ако няма причина не би се държала така...стига бе Mr. Green
Лека !
ми уилям хубави причини и дава да речем... hahaha hahaha горе долу да...така смятам сега

Лека!

# 48
.така че пак може да се доближим леко Joy Joy Joy до мис вселена

Joy Ако го напишеш това...кралицата ще започне да флиртува с теб,а фенките на Химе...ще те блокират... hahaha

# 49
# 50

.така че пак може да се доближим леко Joy Joy Joy до мис вселена

Joy Ако го напишеш това...кралицата ще започне да флиртува с теб,а фенките на Химе...ще те блокират... hahaha
а дреме ми на ..носа...аа не такива флиртове далеч..но ако тази кралица пък се окаже някоя до 30 годишна и сексапилна...веднага отивам hahaha hahaha

не вярно е виж..че открих символика hahaha hahaha

# 51
мъка мъка..живот ли бе да го опишеш hahaha hahaha

Victor guadarrama ‏@VicoGuadarrama 2m2 minutes ago

@ximenanr #vivri #Guadalajara http://instagram.com/p/yQemPzFWRF/
0 replies 4 retweets 5 favorites

# 52
Ама иначе сме общителни...

# 53
това за колекцията ми пак...много се радвам като я хванат с отворена уста hahaha hahaha

# 54
мъка си е вярно, как пък с един красив мъж не се снима, не застана до нея Mr. Green...да се изкефиме и ние

# 55
Еmilio Estefan @EmilioEstefanJr  ·  31m 31 minutes ago
With fellow #MissUniverse judges @willylevy29 @MannyPacquiao

Jessy Soto ‏@jessymiami  2h2 hours ago View translation
@willylevy29 cuando sale a la cancha a batear! Mañana te contamos lo que nos dijo en salypimientahd 😜 http://instagram.com/p/yQRLOPsxjU/

# 56
уилям в дорал..с останали съдии..мани и емилио....пак се разсъних hahaha hahaha

# 57
мъка си е вярно, как пък с един красив мъж не се снима, не застана до нея Mr. Green...да се изкефиме и ние
ами какво да ви кажа Thinking Thinking ех далечко ми е...тая гуадалахара... hahaha hahaha иначе бих отишъл да се снимам с нея hahaha hahaha

бъзикам се,аз съм симпатяга но не красавец hahaha ...и все пак наистина всичко ще е по добре...с жени дори да се снима...но с тия гейове ooooh! ooooh! ooooh! ...

# 58
ааа ето за Жули hahaha hahaha с красавец...е от тоя съм по хубав hahaha hahaha

# 59
абе май да хващам аз полета...то като гледам мексиканците покрай нея не са конкуренция hahaha hahaha

http://instagram.com/p/yQfjwvlWSv/

Общи условия

Активация на акаунт