"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 31

• 18 297
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Venue Magazine ‏@VenueMagazine_  10h10 hours ago
.@willylevy29, @raultvgonzalez, @rasheldiaz y más caminarán por el #redcarpet del after party de @missuniverse #MissUniverseVENUE

# 61
еее не несъм доволна....за утре имаш задача, да и направш колаж с наистина красив и известен....малко да разбуниме духовете hahaha

# 62
трябваше аз по рано да си легна

# 63
# 64
еее не несъм доволна....за утре имаш задача, да и направш колаж с наистина красив и известен....малко да разбуниме духовете hahaha
е къде че и красив че и известен hahaha hahaha че и в Мексико... Thinking Thinking аз такива колажи каквито правят феновете на майте не мога Thinking пък и е крейзи...тя като не иска да заставадо истински мъже...конкуренция на уилям hahaha hahaha ...какво да правиш..да я натикаш насила с някой да се снима пак не става hahaha

# 65
# 66
ето това е и с красив и с известен...един път hahaha hahaha мачо и половина Grinning много си подхождат...да живеят влюбените hahaha hahaha

# 67
ами тази красива жена заслужава да е с красив мъж...картинката да е пълна...утре нашичкия на афтърпартито като се снима с миските Mr. Green...ох хайде да си лягам, че се изнервям Mr. Green не се подигравай hahaha отзад е баща и...Лека нощ !

# 68
ами тази красива жена заслужава да е с красив мъж...картинката да е пълна...утре нашичкия на афтърпартито като се снима с миските Mr. Green...ох хайде да си лягам, че се изнервям Mr. Green не се подигравай hahaha отзад е баща и...Лека нощ !
а може и да няма време за снимки ...може да ги обработва...по по друг начин и това да не е за снимка hahaha hahaha аз съм сигурен че уилям ще забърше некое мисче hahaha hahaha

# 69
Здравейте на сляпо hahaha hahaha

направо да ти се дореве като гледаш Mr. Green Mr. Green

Joy Joy

Mr. Green

# 70
случайно да има някой тук...или съм самичък hahaha  newsm78 newsm78

ето обградена от толкова..мъже...и все красиви и известни hahaha hahaha

четох някаква статия че най известните на това събитие били химена и някакъв известен мексикански певец...потърсих да видя за какво тава въпрос

Скрит текст:
а то по грозния мексикански вариант на джъстин бийбър hahaha

добре че е сега мис вселена..че да им раздвижи малко събитието хименита hahaha

# 71
тук да... hahaha Добър ден!

ами нищо ново не е...пак събрала градските педали на афтърпарти Mr. Green Mr. Green ...аз вече свикнах,не ме изненадва Grinning Grinning но съм напрегната заради Гришо сега Mr. Green Mr. Green

TelemundoFansMundial ‏@TelemundoFansM 4h4 hours ago

@willylevy29 sera juez en @MissUniverso HOY 7PM/6C POR @Telemundo @NotiLatin

# 72
Здравейте,
не заслужаваш да ти права компания, заради снимките които качваш, но все пак си е информация hahaha...това момиче наистина е много красиво, дори на фона на това гей общество Mr. Green
и Уили се забавлява....спокоен е че обкръжението на "годеницата " му е безопасно hahaha
аз гледах ските, но нищо изненадващо, а Гришата е загубил първия сет Thinking

# 73
мислех си че сега уилям...трябва да започне и той да се обгражда все от лесбийки hahaha hahaha надали...той се нагласил схемата...с хенте де зона...оооо ооо байндоооо hahaha hahaha  ...

да и аз гледам но не върви добре Mr. Green Мъри е много труден Thinking

# 74
Здравейте,
не заслужаваш да ти права компания, заради снимките които качваш, но все пак си е информация hahaha...

еее hahaha аз качвам всичко,което видя hahaha hahaha тя си се снима...значи към нея негативите hahaha hahaha ами тя красива е...но аз с тази непоносимост към педалите и то с точно такива мазни и толкова много....просто последното което ми идва на ум като ги гледам..е красота, отвратително Mr. Green Mr. Green а феките на химена се втурват да коментират точно тия гейски снимки...ох красавци..ох прекрасни сте..божествени...напарво неземни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

затова ли пропуска мис вселена ooooh! да събере пак градските педали..както писа Еми hahaha hahaha ...а уилям довечера...оооо ооо байландооо... hahaha hahaha ...

Общи условия

Активация на акаунт