Януарска рожба гушка мама, няма радост по-голяма

• 43 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
В началото давах вода за изплакване с лъжичка, но така й се мръщеше, че все едно ракия й давам, затова спрях. Онзи ден се пробвах да й дам и се разрева милото, так че няма да й давам и занапред. Иска ми се само до лятото да се научи да пие вода, че тя нищо от шише не приема, ако е гладна просто реве докато не усети зърното в устата си...Така, че мисията вода или мляко от шише е трудна...

Обръща се по гръб от корем и се радва, че е успяла, като че ли. За пръв път се обърна на 2 месеца.

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 18:54 от GGM

# 586
Вода давам, но не пие много. Едно шишенце от 150 мл го пие 2 дена Simple Smile

# 587
Как сте януарски мами и бебчета ?
Разкажете нещо за тримесечните вече човечета Simple Smile

# 588
Моят малък мъж много слушка - гука напоследък все повече и за моя радост постепенно започна да спи по 6-7 часа през нощта без да се буди. Проблемът ни само е, че беше болничък (имаше бактерия в носа), както и да е, излекувахме се, но не са ни били още никакви ваксини - сега в понеделник предстои и ми е още от сега притеснено.

# 589
На моето мъниче му биха вече 2 ваксини, изкарахме ги с лека температура вечерта. Сега следват други ваксини, но да видим дали ще изкласим здрави до тогава. Каката и баткото са сополиви и по цял ден вардя бебето от тях, ако не успея да я опазя, ще отложим ваксините. Иначе сме много живи и любопитни. С удоволствие наблюдава всички ни, хваща всичко с ръце, кикоти се на глас като й пея "Хей ръчички" и като я гъделичкам, вече успява да си маха биберона с ръка - хваща го и го изкарва от устата си и после се ядосва, че не може да го намести обратно и мята ръцете като така си събира одеалцето пред устата и почва да го дъвче настървено.

# 590
  • гр.Пловдив
 Grinning ох,този номер с одеалцето и моя го прави ,посмуче го и се покрива през глава,изпьва ръцете в страни започва да рита и да се задушава едва ли не  Laughing хем ми е смешно,хем ме плаши понякога.Най-накрая мисля,че отпушихме очното каналче,има по много малко секрет.А да попитам,имаше мами които се оплакваха от хъркане,оправиха ли се,че мойто още хърка.Сещам се за Десислава Д беше едната,но май не съм я мяркала отдавна.То всъщност много мамчета се загубиха някъде,що така?

# 591
Здравейте мами!  Нашият голям тримесечен мъж започна да прави още повече номера. Маха си биберона щом се обърна и започва да мрънка, давам му го и той си повтаря номера  Joy  Смее се с глас и е просто уникален. Коликите отшумяха и една седмица беше добре. Сега са започнали зъбките, чешка си венеца.  Спрях да го кърмя, защото получих бъбречна криза   Sick Хем имам малко кърма и сега не му давам, но се цедя. Щом спра лекарствата ще продължа да го кърмя. Тео си яде лакумо по 140мл. Ваксините ги минахме леко.

# 592
Ние сме в гадна фаза Sad
Разболя се таткото, после аз, сега и бебето - запушен нос, хрема, ужас.
Цяла  нощ не спа добре милото.
Аз направих една хемороидална криза, едвам мърдам.
Добре, че беше свекърва ми, та жената от 2-3 дни идва всеки ден и се грижи за малчо, аз само го кърмя и лежа на една страна.
Гадна работа.

# 593
  • София
Здравейте,
Ваксинираха Мишел в понеделник и имаше малко Т и беше леко раздразнена, но на другия ден всичко беше ОК  Grinning
Вече определено заприличва все повече на малко човече, смее се, нещо си говори, страхотна е  Grinning Sunglasses Heart Eyes
Също така от понеделник я захранвам с ядълково пюре по препоръка на педиатъра.

Veracruz,
За хемороиди си вземи Апимед хемопро, много ми помогна. Въпреки че съм секцио след раждането имах хемороиди и беше доста неприятно.

# 594
Аз също имах такива проблеми след това раждане. Мазах се няколко пъти с Проктис-М вечер преди лягане и това много ме облекчи. Неприятното е, че съм си запечена, така че очаквам периодично отново да ме наболява. За късмет покрай трите деца не се заседявам много на Д-то Mr. Green

# 595
Моят бебок е станал много забавен , вече сме на 3 месеца и 10 дни Simple Smile пее, гука смее се Simple Smile хваща бибата маха я ядосва се и това през около 1-2 мин ... ставам луда с тая биба , опитваме се на го накараме да хапва по малко и да спинка повечко през ноща понякога, по често даже не ми се получава много Sad При вас как е ? И да ви попитам вече опставяте ли ги самостоятелно в креватчетата през деня за да си вършите някаква работа докато те са будни ? Аз съм сама няма никой който да ми помага и ми е много сложно Sad Ако се будят нощно време , какво давате , водичка , млекце или биба за да позаспят пак ? Ох ще съм благодарна ако споделите опит  Hug  Hug  Hug

# 596
Моят бебок е станал много забавен , вече сме на 3 месеца и 10 дни Simple Smile пее, гука смее се Simple Smile хваща бибата маха я ядосва се и това през около 1-2 мин ... ставам луда с тая биба , опитваме се на гоu накараме да хапва по малко и да спинка повечко през ноща понякога, по често даже не ми се получава много Sad При вас как е ? И да ви попитам вече опставяте ли ги самостоятелно в креватчетата през деня за да си вършите някаква работа докато те са будни ? Аз съм сама няма никой който да ми помага и ми е много сложно Sad Ако се будят нощно време , какво давате , водичка , млекце или биба за да позаспят пак ? Ох ще съм благодарна ако споделите опит  Hug  Hug  Hug

Здравей. Аз също гледам бебо сама, таткото е на работа. Оставям бебо сам в кревата, но ако много мрънка го слагам в шезлонга и си го взимам с мен. Вечер се буди към 2  и само млякото помга. Simple Smile

# 597
  • София
Добро утро и честит празник !  Sunglasses

Daniviv,

През ноща се буди различно и я кърмя, въпреки че ми се иска да я отуча, но не знам как ще стане това Wink Ощо взето се буди окло 4 ч., но понякога и около 2 ч.
През деня я слагам в леглото й и си върша работа, ако замрънка много я слагам в шезлонга да си играе  Grinning, ако стане трагично положението я гушкам Wink

# 598
Не бързайте да ги отучвате от нощното похапване. Те са още мънички. Най-малкото, още не могат да се обръщат сами. Представете си вие да спите цяла нощ само на едната страна!
Аз моето бебче трябва да го вардя от един батко и една кака, така че повече стои в леглото си, ако аз трябва да върша нещо извън стаята. Иначе като съм в стаята я слагам на леглото или в шезлонг. Днес обаче направих нещо друго. Настаних я в шезлонга и така я оставих в детската стая, а големите ги подбрах на терасата с мен "да помагат" като простирам. Получи ни се идеално, добре че вече е топло, та скоро и на терасата ще я извеждам без да я навличам, та чак тясно ще ми стане там с трите деца и коша с прането.

# 599
Здравейте мами!  Как са вашите бебоци?  Тео вече стана по - спокоен.Препоръчаха ни чая  на Хумана сладки сънища и от няколко дни спи добе. По коремче го слагам, вдига си главата, но не иска да помръдне. Наченки за никнене на зъбки ме побърква. От колики една седмица почивка и хайде на зъбки... Това е от нас. Желаем ви хубав,слънчев и прекраасен ден. Party

Общи условия

Активация на акаунт