Обръща се по гръб от корем и се радва, че е успяла, като че ли. За пръв път се обърна на 2 месеца.
ох,този номер с одеалцето и моя го прави ,посмуче го и се покрива през глава,изпьва ръцете в страни започва да рита и да се задушава едва ли не
Смее се с глас и е просто уникален. Коликите отшумяха и една седмица беше добре. Сега са започнали зъбките, чешка си венеца. Спрях да го кърмя, защото получих бъбречна криза
Хем имам малко кърма и сега не му давам, но се цедя. Щом спра лекарствата ще продължа да го кърмя. Тео си яде лакумо по 140мл. Ваксините ги минахме леко. 

пее, гука смее се
хваща бибата маха я ядосва се и това през около 1-2 мин ... ставам луда с тая биба , опитваме се на го накараме да хапва по малко и да спинка повечко през ноща понякога, по често даже не ми се получава много
При вас как е ? И да ви попитам вече опставяте ли ги самостоятелно в креватчетата през деня за да си вършите някаква работа докато те са будни ? Аз съм сама няма никой който да ми помага и ми е много сложно
Ако се будят нощно време , какво давате , водичка , млекце или биба за да позаспят пак ? Ох ще съм благодарна ако споделите опит
пее, гука смее се
хваща бибата маха я ядосва се и това през около 1-2 мин ... ставам луда с тая биба , опитваме се на гоu накараме да хапва по малко и да спинка повечко през ноща понякога, по често даже не ми се получава много
При вас как е ? И да ви попитам вече опставяте ли ги самостоятелно в креватчетата през деня за да си вършите някаква работа докато те са будни ? Аз съм сама няма никой който да ми помага и ми е много сложно
Ако се будят нощно време , какво давате , водичка , млекце или биба за да позаспят пак ? Ох ще съм благодарна ако споделите опит

Ощо взето се буди окло 4 ч., но понякога и около 2 ч.
, ако стане трагично положението я гушкам