Според мъжа ми не сме на плажа, че пясъка да отрязява лъчите, но все пак...Вие мажете ли ги с нещо? Не мисля да го излагам на пряка слънчева светлина, но ми се иска да го предпазя!
Според мъжа ми не сме на плажа, че пясъка да отрязява лъчите, но все пак...
лелеееее . Моето момче Виктор вече е на 4 месеца и 2 дни ... на 27 сме на ваксина мисля след като премине ваксината да започна да захранвам и ще започна с оризово или картоф и тиквичка ... и после плодовите. Да ви кажа ние се пробвахме с плодовите , давах ги като десерт на Хипп от кайсия и от слива , обаче нашия господинчо толкова много ги хареса че започна да реве и да се тръшка като давам мляко ... искаше пюре а не мляко (АМ) затова се принудих да ги спра вече минаха 20 дни от както не съм му давала и ще започна на чисто с зеленчуковите . С пълна сила е истината че започне ли се с плодови после зеленчуковите са много зорни ... поне при нас така се получи
С интерес ще чета вие на колко месеца с какво и по колко сте започнали момичета . Хубав ден на всички
). Някои от вас споделиха какви слънцезащитни средства са купила, но май никой не е споделил дали е запознат с тези с минерален филтър. Ако имате опит, идеи, споделяйте 

Тя е едва 4800гр. и е 61см. Миналите месеци качваше съответно 800, 450 и 400гр., но този месец изобщо не е пораснала...
Аз започвам с него и добре се приема за сега , надявам се да съм поставила правилния старт и за напред да е лесно . Успех и на вас
Ще пиша как продължаваме , споделяйте и вие
аз мисля после да дам половин бурканче пащърнак и от утре по цяло , но незнам дали няма да си остане гладен само с този пащърнак. Одеве го пробвах да хапне био тиквичка с картоф пак на Хипп хареса му изяде 3-4 лъжички , може би от него по едно бурканче ще го наяжда . Лелеееее много сбъркано и страшно ми се вижда това захранване ...